הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

כדאי לקנות היום סמארטפון?

• פותח/ת השרשור kaka
  • פורסם בתאריך
הסנסיישן הרגיל סובל מאותן בעיות ועוד. 3 הבעיות הכי נפוצות שלו הן: אבק מתחת למסך (הם ניסו לפתור את זה ב-XE, זה בגלל שכל הגב יוצא מאחורה ומתלבש על המסך למעלה, ככה שיש רווח שנכנס אליו אבק), death grip (אם אתה מחזיק את הטלפון לרוחב אין קליטה, גם לא של WIFI, וזה קורה גם ב-XE וגם ב-XL), ונקודות צהובות על המסך (לא קורה בכל המכשירים).
הדיזייר HD מכשיר טוב אבל ישן יחסית, יש לו מסך עם פחות pixel density מכל החדשים, הוא מריץ מערכת יותר ישנה של אנדרויד ויש לו את אותה הבעיה שיש לכל המכשירים הישנים של HTC, זיכרון פנימי קטן מדי ככה שאם אתה רוצה להתקין תוכנות כמו בנאדם תצטרך לפרוץ כדי שתוכל להעביר אותן לכרטיס זיכרון.
שמעתי הרבה תלונות על השירות של HTC בארץ אבל אני לא יכול לומר מניסיון. לי היה בזמנו "הירו" שמחזיק עד היום ולא עשה בעיות, אבל לאלכסיי יש דיזייר שהחליפו לו את הלוח אם בחו"ל כי בארץ נפנפו אותו.
האמת שאם אתה קצר בכסף גלקסי 2 זו אופציה טובה. הוא יותר טוב מהסנסיישן ומהדיזייר. אם אתה רוצה לחסוך קצת בשביל לקנות משהו חדש, אולי כדאי לך לשקול את הנקסוס (ההבדל במחיר הוא בערך 500 שקל כרגע, לפחות באירופה) שמגיע כבר עם אנדרויד 4 ומסך מפלצתי של 4.7 אינץ' (שזה כבר הופך אותו ללבנת חבלה).

אני מתלבט בין הגלקסי לסנסיישן כרגע. ההבדל ביניהם הוא 2230 מול 2040 בזאפ.
כדאי ללכת על הHTC?
קצת מושך אותי להתעסק במשהו שונה משל כל השאר, והוא גם יותר זול (ויפה).
היית ממליץ ללכת על זה או שזה מתכון לבעיות עם כל הקטע שבארץ HTC לא רציניים?
יכול באמת ללכת לוח אם בפלאפון? הוא עשה אוברקלוקינג או משהו?

כדאי ללכת על הHTC?

לך על HTC!!!

לי יש דיזייר רגיל והאמת שאם החלפת לו רום הוא פשוט טלפון מעולה ומתקרב לטלפון החדשים למרות שהוא ישן. אני הייתי הולך על הסנסיישן גם בגלל שהוא יותר יפה ונוח וגם בגלל שהטאצ' ויזארד של הגלאקסי מעצבן ואיטי ברמות

כדאי ללכת על הHTC?

אני יכול רק לומר שהחזרתי את הסנסיישן XE לחנות אחרי שבוע ולקחתי במקומו גלקסי (אחרי שניסיתי את הגלקסי לפניו). זה עניין של טעם והיו שם פרמטרים שעצבנו אותי ושלא קיימים בגלקסי (האבק מתחת למסך הכי הדאיג אותי כי אני הולך עם הטלפון בכיס). לאלכס הייתה איזו בעיה עם הלוח אם בדיזייר (לא עשה אוברקלוקינג) והחליפו לו בבריטניה. אם יש לך כוח תגלוש קצת באתרים בחו"ל, למרות שבדרך כלל זה יותר מסבך מאשר תורם למשהו.

לי יש דיזייר רגיל והאמת שאם החלפת לו רום הוא פשוט טלפון מעולה ומתקרב לטלפון החדשים למרות שהוא ישן. אני הייתי הולך על הסנסיישן גם בגלל שהוא יותר יפה ונוח וגם בגלל שהטאצ' ויזארד של הגלאקסי מעצבן ואיטי ברמות

הסנסיישן יותר יפה ומעוצב, אבל המסך פחות טוב (למרות שהדחיסות פיקסלים שלו גבוהה יותר) וה-sense רחוק מלהיות יותר מהיר מהטאצ'ויז.

אני יכול רק לומר שהחזרתי את הסנסיישן XE לחנות אחרי שבוע ולקחתי במקומו גלקסי (אחרי שניסיתי את הגלקסי לפניו). זה עניין של טעם והיו שם פרמטרים שעצבנו אותי ושלא קיימים בגלקסי (האבק מתחת למסך הכי הדאיג אותי כי אני הולך עם הטלפון בכיס). לאלכס הייתה איזו בעיה עם הלוח אם בדיזייר (לא עשה אוברקלוקינג) והחליפו לו בבריטניה. אם יש לך כוח תגלוש קצת באתרים בחו"ל, למרות שבדרך כלל זה יותר מסבך מאשר תורם למשהו.

הסנסיישן יותר יפה ומעוצב, אבל המסך פחות טוב (למרות שהדחיסות פיקסלים שלו גבוהה יותר) וה-sense רחוק מלהיות יותר מהיר מהטאצ'ויז.

לגבי המסך האמת שלי אישית זה לא כזה משנה כל עוד יש ראות טובה בשמש, ובגלל זה צריך לשים רום עם CM7/אוקסיג'ן או לחכות שיש אנדרואיד 4

הבעיה שעד היום לא שמעתי על הבעיית אבק הזאת בכלל. זה משמעותי? אפשר לנקות את זה?

עוד משהו, רשמו בביקורת שקראתי:

"
ממשק - ה-TouchWIZ של סמסונג התקדם משמעותית מגרסה 3 ומכיל הרבה תוכנות עזר ושיפור בביצועים. לעומתו, ה-Sense 3.0 של HTC הוא בפער עצום חוויית השימוש הכי טובה שיש בסלולר כיום - ממסכי הבית והנעילה החדשים שאפל העתיקו, ועד תוכנות הדואר והווידג'טים המצוינים שב-HTC כולם ברמה הכי גבוהה. בסמסונג חסרים הרבה ואתה הולך לחפש תחליפים במרקט. האופטימיזציות המעולות מול החומרה והמיעוט הקטן על סף לא קיים של באגים נותנים כאן יתרון בלתי ניתן לערעור של HTC . המכשירים של HTC הם היחידים מכל מכשירי האנדרואיד שבדקתי שלא החלפתי את הלאנצ'ר ומסכי הבית בגלל ששום טוויק לא שווה לאבד את הסנס בעבורו.

"

אתה לא מסכים עם זה?

נראה לי לחקות עוד קצת , כל שניה יוצא משהו חדש וכולם מתלהבים ממנו ואז מתגלים קאיצ'ים .
תלמד מהטעויות 😃

"
ממשק - ה-TouchWIZ של סמסונג התקדם משמעותית מגרסה 3 ומכיל הרבה תוכנות עזר ושיפור בביצועים. לעומתו, ה-Sense 3.0 של HTC הוא בפער עצום חוויית השימוש הכי טובה שיש בסלולר כיום - ממסכי הבית והנעילה החדשים שאפל העתיקו, ועד תוכנות הדואר והווידג'טים המצוינים שב-HTC כולם ברמה הכי גבוהה. בסמסונג חסרים הרבה ואתה הולך לחפש תחליפים במרקט. האופטימיזציות המעולות מול החומרה והמיעוט הקטן על סף לא קיים של באגים נותנים כאן יתרון בלתי ניתן לערעור של HTC . המכשירים של HTC הם היחידים מכל מכשירי האנדרואיד שבדקתי שלא החלפתי את הלאנצ'ר ומסכי הבית בגלל ששום טוויק לא שווה לאבד את הסנס בעבורו.

"

אתה לא מסכים עם זה?

אני כבר חודשיים עם SENSE3.5 - אין דברים כאלה. אני פשוט מאוד לא יודע מה אפשר להוסיף למכשיר הזה. הכל פיקס. HTC DESIRE HD (לא מוכר כאלה)

אני הייתי נעולה על סנסיישן כי חיפשתי מכשיר שאין לכל העולם .
אבל השמועה אומרת שתכף ישווקו בפלאפון גם מכשירין של htc. אז התבאסתי וויתרתי.
אני אקנה לי את הנקסוס וזהו או שאחכה לpsp vita

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1114612

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1088754

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1325131

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1169134

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1306420

אי אפשר לנקות את זה, זה נכנס בין המסך לבין הזכוכית שמכסה אותו. זה לא קורה בכל המכשירים, אבל קורה לא מעט, בעיקר בסנסיישן.

"

"

אתה לא מסכים עם זה?
אכן, לא מסכים. גם ב-sense חיפשתי שעות במרקט דברים שהיו חסרים לי, ויש כמה פיצ'רים בטאצ'וויז שחסרים בסנס ושלדעתי מאוד שימושיים. הדבר היחיד שמצאתי שסנס עולה על הטאצ'וויז זה באמת מסך הנעילה האינטגרטיבי, המסך של סמסונג די עלוב ואי אפשר לעשות איתו יותר מדי. אין ספק גם שהסנסיישן טלפון הרבה יותר מעוצב מהגלקסי, שנראה כמו חתיכת פלסטיק מרובעת. אבל כמו שאמרתי, עניין של טעם.

עכשיו שמתי לב. סנסיישן אכן דרעק. הרבה תלונות. DESIRE HD יצאה יותר אמין

הדיבור הוא שהGALAXY NEXUS מגיע ביבוא רשמי לארץ ממש בקרוב, והוא כרגע הסמארטפון הטוב בעולם.
ביינתים יש את הGALAXY S2 שהוא הכי משתלם בארץ, כשהMOTOROLA RAZR יהיה בסביבות המחיר שלו אפשר לשקול גם אותו.

הדיבור הוא שהGALAXY NEXUS מגיע ביבוא רשמי לארץ ממש בקרוב, והוא כרגע הסמארטפון הטוב בעולם.
ביינתים יש את הGALAXY S2 שהוא הכי משתלם בארץ, כשהMOTOROLA RAZR יהיה בסביבות המחיר שלו אפשר לשקול גם אותו.

עדיין לא הבנתי מה זה הנקסוס ומה זה הנקסוס פריים ? מה ההבדל ?
ועוד משהו- לנקסוס יש 'רק' 5 מגה פיקסל, לא ?

הנקסוס פריים זה שם שהנפיצו לגלקסי נקסוס לפני שהוא יצא.
לגבי המצלמה, אני מניח שיש פה אנשים בפורום שמבינים יותר ממני בצילום ויסבירו לך למה המגה פיקסל לא כל כך משמעותי, אבל אתה יכול לראות השוואות של תמונות שהנקסוס צילם, יוצאות די טובות (פחות טוב מהS2).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית