הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט 150 קילו ל4 טכניקה חדשה

PomFect

משתמש משקיע
2,611
277
נק' מוניטין:
2,313
2,611
277
▪█───█▪

חזרה רביעית חשבתי שיצאה ממש גרועה אז לא ניסיתי את החמישית.. ועכשיו אני מצטער :🙁

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שמע זה נראה רע..בלי להעליב ממש גוד מורנינג, תעלה ביחד את ההיפס והחזה, צמצם את העמידה לצרה יותר אתה עומד
ממש רחב, לגבי העומק לא רואים אם נשבר או לא אבל זה פחות קריטי, אתה יכול לתקן את זה באימון אחד עם אותו משקל זה שטויות

תאמין לי עשית לעצמך רק טוב שלא הבאת חמישית

• פותח/ת השרשור
שמע זה נראה רע..בלי להעליב ממש גוד מורנינג, תעלה ביחד את ההיפס והחזה, צמצם את העמידה לצרה יותר אתה עומד
ממש רחב, לגבי העומק לא רואים אם נשבר או לא אבל זה פחות קריטי, אתה יכול לתקן את זה באימון אחד עם אותו משקל זה שטויות

תאמין לי עשית לעצמך רק טוב שלא הבאת חמישית
יש לי בעית "עודף היפ דרייב" ואני עולה עם חזה מוביל תנועה, להבדיל מאחרים. עזוב את זה שהגוד מורנינג פה לא ממש גוד מורנינג.
תנסה להבין מה הולך http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=26324

נערך לאחרונה:
הסקוואט בדף שהבאת נראה הרבה יותר טוב, אבל מה אתה מנסה להגיד? אז תעשה אותו דבר במשקל הזה,

וזה ממש גוד מורנינג בחיים סקוואט לא אמור להראות ככה

• פותח/ת השרשור
הסקוואט בדף שהבאת נראה הרבה יותר טוב, אבל מה אתה מנסה להגיד? אז תעשה אותו דבר במשקל הזה,

וזה ממש גוד מורנינג בחיים סקוואט לא אמור להראות ככה
אני מתאר לעצמי שלא ראית את הסט השני בדף השני..

• פותח/ת השרשור
עכשיו ראיתי את הסט שני... ומה אתה מנסה להגיד לא הבנתי
הייתי צריך לקחת אותך יותר אחורה, עוד שעשיתי 155 ל3

לפני חודשיים בדיוק פרסמתי את זה
אמרו לי על הגלישה, על זה שלא הוצאתי ברכיים, על הגוד מורנינג, ככה שלא חידשת לי הרבה.
להוציא ברכיים זה לא דבר שקשה לתקן, אבל הקטע של הגוד מורנינג לקח לי די הרבה זמן לתקן
ניסיתי להחזיק את הגב ישר ואפילו עם מוט ריק זה לא עבד
ואז כתבו לי בפורום של ריפטו שיש מקרים יוצאי דופן שהם יש OVER HIP DRIVE וצריך להוביל תנועה דווקא עם החזה כדי לאזן את העיניין.. יש דוגמא כזאת בDVD של SS.
עכשיו כשאני מוביל תנועה דווקא עם החזה, והוא עוד בפיגור, מה אתה רוצה שאני אעשה? אני אפילו לא מנסה לעלות עם התחת.

בקשר לסרטון ההוא בדף השני, זה אותו הסקוואט רק מ2 זוויות. מזווית אחת זה נראה שאין GM ומזווית שניה זה נראה שיש קצת הפרש מופע.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
חחחחחח מתי תעשה סקוואט כמו שצריך זה נראה מוזר עצלך תמיד
על מה אתה מדבר, זה הסקוואט הכי טוב שהיה לי עד היום

ויודעים מה, תסתכלו על המראה דווקא ולא עליי, תראו שהחזה מוביל תנועה + אני שובר מקביל

הסקוואט לא נראה טוב, מזכיר גוד מורנינג... תשתמש יותר בגב התחתון בשביל לעלות ולא עם הגב העליון כמו שאתה עושה כרגע...

אני מציע ריסט ל-140 145 ותעלה משם לאט לאט גם לי זה קרה שעליתי עם הגב ולא עם הרגליים הורדתי משקל שיפרתי טכניקה והמשכתי .

טוב אז ככה במבט של שנייה בדיוק אני ראיתי גוד מורנינג מטורף דורש תיקון דחוף!!!.
אחרי זה שהסתכלתי טיפה יותר לעומק ראיתי שאתה עומד על פלטות ויש לך היפ אנד דרייב חזק מידי
אז את הקטע של הפלטות אני משאר שאתה עושה בגלל הגוד מורנינג אז המוט נוגע במוטות בטחון ומתי שתסדר את הגוד מורנינג זה יסתדר וההיפ אנד דרייב החזק מידי גם יסתדר מעצמו (רק כנראה) מתי שתסדר את הגוד מורנינג.

• פותח/ת השרשור
טוב אז ככה במבט של שנייה בדיוק אני ראיתי גוד מורנינג מטורף דורש תיקון דחוף!!!.
אחרי זה שהסתכלתי טיפה יותר לעומק ראיתי שאתה עומד על פלטות ויש לך היפ אנד דרייב חזק מידי
אז את הקטע של הפלטות אני משאר שאתה עושה בגלל הגוד מורנינג אז המוט נוגע במוטות בטחון ומתי שתסדר את הגוד מורנינג זה יסתדר וההיפ אנד דרייב החזק מידי גם יסתדר מעצמו (רק כנראה) מתי שתסדר את הגוד מורנינג.
אני מודה לך על הכוונות הטובות, אבל קודם כל זה היפ דרייב ולא היפ אנד דרייב (היפ זאת לא פעולה)
אני לא מתכוון לעשות ריסט עוד פעם ואני מרוצה מהטכניקה הזאת.
אני מבקש לא להעיר על הגוד מורנינג, אם יש לכם משהו אחר להעיר אז לכו על זה.

קודם כל, זה ממש גוד מורנינג, ולא נראה טוב. אל תהיה יהיר, תמיד אפשר לשפר, ובשביל זה שאלת, שזה כבר לזכותך.
לטעמי, אתה לא מרשה לברכיים שלך ללכת קדימה בכלל, אולי בגלל איזה פחד מגלישה. השוקיים שלך ממש ניצבות לקרקע, והאגן שלך לא יכול לצנוח בין הרגליים, מה שייתן לטורסו שלך להיות טיפה יותר זקוף.

זה נראה כאילו החזה שלך פשוט קורס בגלל המשקל הכבד / אתה עולה עם התחת קודם ומשאיר את החזה למטה.

איזה יופי, לא ידעתי שהגב התחתון יודע לייצר תנועה כשהוא בכיווץ איזומטרי.

הכוונה היא בעליה, כמו שריפטו עומד מאחורי התלמידים שלו ונותן להם מכה בגב התחתון שיעזרו בו יותר בשביל העליה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית