עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש לי בעית "עודף היפ דרייב" ואני עולה עם חזה מוביל תנועה, להבדיל מאחרים. עזוב את זה שהגוד מורנינג פה לא ממש גוד מורנינג.שמע זה נראה רע..בלי להעליב ממש גוד מורנינג, תעלה ביחד את ההיפס והחזה, צמצם את העמידה לצרה יותר אתה עומד
ממש רחב, לגבי העומק לא רואים אם נשבר או לא אבל זה פחות קריטי, אתה יכול לתקן את זה באימון אחד עם אותו משקל זה שטויות
תאמין לי עשית לעצמך רק טוב שלא הבאת חמישית
אני מתאר לעצמי שלא ראית את הסט השני בדף השני..הסקוואט בדף שהבאת נראה הרבה יותר טוב, אבל מה אתה מנסה להגיד? אז תעשה אותו דבר במשקל הזה,
וזה ממש גוד מורנינג בחיים סקוואט לא אמור להראות ככה
הייתי צריך לקחת אותך יותר אחורה, עוד שעשיתי 155 ל3עכשיו ראיתי את הסט שני... ומה אתה מנסה להגיד לא הבנתי
על מה אתה מדבר, זה הסקוואט הכי טוב שהיה לי עד היוםחחחחחח מתי תעשה סקוואט כמו שצריך זה נראה מוזר עצלך תמיד
על מה אתה מדבר, זה הסקוואט הכי טוב שהיה לי עד היום
ויודעים מה, תסתכלו על המראה דווקא ולא עליי, תראו שהחזה מוביל תנועה + אני שובר מקביל
גם אם כן וגם אם לא, זה גבולי ופחות משמעותי כי זה עיניין של חצי מילימטר.אתה בטוח לגבי המקביל?
אני מודה לך על הכוונות הטובות, אבל קודם כל זה היפ דרייב ולא היפ אנד דרייב (היפ זאת לא פעולה)טוב אז ככה במבט של שנייה בדיוק אני ראיתי גוד מורנינג מטורף דורש תיקון דחוף!!!.
אחרי זה שהסתכלתי טיפה יותר לעומק ראיתי שאתה עומד על פלטות ויש לך היפ אנד דרייב חזק מידי
אז את הקטע של הפלטות אני משאר שאתה עושה בגלל הגוד מורנינג אז המוט נוגע במוטות בטחון ומתי שתסדר את הגוד מורנינג זה יסתדר וההיפ אנד דרייב החזק מידי גם יסתדר מעצמו (רק כנראה) מתי שתסדר את הגוד מורנינג.
איזה יופי, לא ידעתי שהגב התחתון יודע לייצר תנועה כשהוא בכיווץ איזומטרי.