הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שילוב של פוטבול עם אימוני כח

nadavr1234

משתמש קבוע
1,376
19
נק' מוניטין:
1,561
1,376
19
חשבתי לעשות 2 אימוני כוח ו2 אימוני פוטבול בשבוע ככה: ראשון-מכון,שלישי-פוטבול,רביעי-מכון, שישי-פוטבול.

עוד אין לי משקלי עבודה גבוהים ככה שחשבתי לעשות SS כאשר ראשון- סקוואט,בנץ',מתח ורביעי סקוואט, מילטרי פרס ודדליפט.

אבל אני חושב שלא אצליח להתאושש מזה..
איך כדאי לי לארגן את האימון? ברביעי לעשות סקוואט קל וזהו?

אם אתה עדיין מתאמן מתחיל אתה תצליח לעשות כמו שאמרת, כי מתאמן מתחיל מסוגל להתאושש מאימון לאימון

אתה צריך לאכול במאזן חיובי מהייטרלי שלך (אתה צריך לחשב את הקלוריות שנשרפות גם באימונים)
תאכל במאזן חיובי של 400-500 ויהיה בסדר

• פותח/ת השרשור
אני לא רוצה לאכול במאזן חיובי אני רוצה לאכול ניטרלי כדי לרדת קצת במשקל.
עזוב כרגע את התפריט שלי אני מדבר על האימונים.

אתה יכול לעבוד במתכונת של SS, אבל אתה לא תצליח להעלות משקלים כל אימון. אני כרגע גם בחיטוב, ואני עושה תכנית שבניתי לעצמי, שהיא מעין שילוב בין SS לליניארית, שעובדת לי לא רע בכלל. העקרונות הן רוטציה בין באק סקוואט לדדליפט, רוטציה בין הלחיצות, רוטציה בין תרגול טכניקה בהרמות אולימפיות לפרונט סקוואט ורוטציה בין מתח לדיפס. בכל התרגילים פירמידות של 4-5 סטים שעולות לסט כבד, ממשיכים להעלות משקלים עד שהסט הכבד יורד מתחת לשלוש חזרות.
התוצר הסופי הוא כדלקמן:
A
סקוואט HB
פרס
סנאץ' ו - C & J תרגול טכניקות.
מתח (במתח הפירמידה הולכת הפוך, מתחילה מהסט הכבד, כי השרירים כבר חמים מהאימון שקדם להם ואח"כ סט עם פחות משקל לשמינייה או סט למקסימום חזרות עם משקל גוף).
B
דדליפט (כן, אני מתחיל מהדדליפט)
בנץ'
פרונט סקוואט
מקבילים (בדומה למתח - הפירמידה הולכת הפוך).
אם נשאר כוח - כפיפות מרפקים. (🤡)

אם אתה רוצה לעשות חיטוב אז אתה לא תוכל להתקדם ב-SS מאימון לאימון, חשבתי שזאת המטרה שלך.
אממ, כן אתה יכול לשלב אבל שים לב שאתה לא עובד בנפח גבוה מדי, קח את התרגילים של ה-SS ותעשה רק סט אחד כבד.
אתה יכול לעבוד כמו זה שמעלי הציע לך זה נשמע אחלה.

בעזהי"ת

אני לא רוצה לאכול במאזן חיובי אני רוצה לאכול ניטרלי כדי לרדת קצת במשקל.
עזוב כרגע את התפריט שלי אני מדבר על האימונים.

אם סתם ביצוע של starting strength דורש עודף קלורי משמעותי, אז עכשיו עוד בתוספת אימוני פוטבול? בדיוק הפוך: עזוב לרגע את האימונים, בוא נדבר על התפריט, ובגדול.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לעבוד במתכונת של SS, אבל אתה לא תצליח להעלות משקלים כל אימון. אני כרגע גם בחיטוב, ואני עושה תכנית שבניתי לעצמי, שהיא מעין שילוב בין SS לליניארית, שעובדת לי לא רע בכלל. העקרונות הן רוטציה בין באק סקוואט לדדליפט, רוטציה בין הלחיצות, רוטציה בין תרגול טכניקה בהרמות אולימפיות לפרונט סקוואט ורוטציה בין מתח לדיפס. בכל התרגילים פירמידות של 4-5 סטים שעולות לסט כבד, ממשיכים להעלות משקלים עד שהסט הכבד יורד מתחת לשלוש חזרות.
התוצר הסופי הוא כדלקמן:
A
סקוואט HB
פרס
סנאץ' ו - C & J תרגול טכניקות.
מתח (במתח הפירמידה הולכת הפוך, מתחילה מהסט הכבד, כי השרירים כבר חמים מהאימון שקדם להם ואח"כ סט עם פחות משקל לשמינייה או סט למקסימום חזרות עם משקל גוף).
B
דדליפט (כן, אני מתחיל מהדדליפט)
בנץ'
פרונט סקוואט
מקבילים (בדומה למתח - הפירמידה הולכת הפוך).
אם נשאר כוח - כפיפות מרפקים. (🤡)

מקבילים,מרפקים,סנאצ'ים וC& J אני לא אעשה(מקבילים בגלל בעיה במרפק כל פעם שאני עושה את זה) וסנאצ'ים וC&J בגלל שאני לא מכיר את הטכניקה.
כל השאר נראה לי בסדר חוץ מהסקוואט HB, אני אעשה LB.

אם אתה רוצה לעשות חיטוב אז אתה לא תוכל להתקדם ב-SS מאימון לאימון, חשבתי שזאת המטרה שלך.
אממ, כן אתה יכול לשלב אבל שים לב שאתה לא עובד בנפח גבוה מדי, קח את התרגילים של ה-SS ותעשה רק סט אחד כבד.
אתה יכול לעבוד כמו זה שמעלי הציע לך זה נשמע אחלה.

אתה מתכוון לסוג של 5X5 אני חושב..

בעזהי"ת

אם סתם ביצוע של starting strength דורש עודף קלורי משמעותי, אז עכשיו עוד בתוספת אימוני פוטבול? בדיוק הפוך: עזוב לרגע את האימונים, בוא נדבר על התפריט, ובגדול.

מצד שני, מי שמתחיל לעשות SS בד"כ שוקל 60-70 קילו ומתחיל מאפס.. אני אמנם עדיין מתחיל אבל שוקל 92 קילו. אני לא רואה צורך בתפריט עם מאזן קלוריות חיובי, אני אוכל ניטרלי(בלי ספירת קלוריות) אני נשאר על אותו המשקל כל הזמן.

תעשה UD2 אבל במקום האימוני ריקון תעשה SS

אתה יכול לפרט איך אני עושה UD2?
רק מבחינת האימונים לעבוד ככה?
לעשות את כל האימונים שכתובים בתוכנית ורק במקום האימוני ריקון לעשות SS?
כתוב שצריך לעשות 4 אימונים בשבוע, אני לא רואה איך זה מסתדר.😵

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית