הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הערכת א.ש והמלצות להמשך

121351

משתמש מתחיל
70
0
נק' מוניטין:
14
70
0
שלום לכולם,

במהלך ה6 חודשים האחרונים הורדתי בערך 22 קילו, כרגע אני עומד על 76~77 קילו, 1.81, בן 24, ע"פ המכשיר בחדר כושר (מוליך חשמלי) אני 16% שומן.

אשמח ל-

1. הערכת א.ש

2. ייעוץ האם להמשיך בחיטוב או לעבור למסה.
אין לי כוונה להתנפח אבל אני גם לא חושב שיש צורך להמשיך לרדת במשקל, כל מה שאני רוצה זה להיפטר מכמה שיותר שומן ולהעלות מסת שריר, נמאס לי מהכרס בירה המגעילה הזאת.

ויש כמובן סיבה נוספת, חורף עכשיו וריצה- שהיא הפעילות האירובית שלי, מבאסת ת'תחת כשכ"כ קר בחוץ ואני שונא לרוץ על הליכונים, אבל כל זה סתם תירוצים...

תודה לעוזרים!

מצ"ב תמונות פרונט וצד רפוי, אם יש צורך בתמונות נוספות רק תגידו, שוב תודה.

קבצים מצורפים

• 2011-12-12 08.35.15.jpg
    2011-12-12 08.35.15.jpg
    KB 70.6 · צפיות: 266
  • 2011-12-12 08.35.44.jpg
    2011-12-12 08.35.44.jpg
    KB 63.3 · צפיות: 229
מאסה, אתה חייב להרחיב את הגב זה יראה הרבה יותר טוב,וגם אולי אחוזי שומן ירדו עם תעשה אותה נכון.

התאמנת גם במשקולות כשעשית את החיטוב? כי יש לי הרגשה שעשית בעיקר אירובי.
ואתה לא 16, אתה יכול לדעתי בשקט לצאת מהחיטוב (אבל לנייטרלי לתקופה, אחרי חצי שנה אתה חייב את זה).

לדעתי לעשות נטרליי של איזה חודש ואז לחזור לחיטוב לא בגירעון כולכך גדול ולשלב גם את עניין המשקולות יותר שתגיע לקיץ ותקבל תוצאה יותר טובה..לא חושב שעם תתחיל מסה בשבל הזה תגיע לקיץ עם בטן שטוחה

• פותח/ת השרשור
התאמנת גם במשקולות כשעשית את החיטוב? כי יש לי הרגשה שעשית בעיקר אירובי.
ואתה לא 16, אתה יכול לדעתי בשקט לצאת מהחיטוב (אבל לנייטרלי לתקופה, אחרי חצי שנה אתה חייב את זה).
אכן עשיתי בעיקר אירובי, רצתי בין 20-25 ק"מ בשבוע רובן ריצות משך, לעיתים נדירות יותר אינטרוולים.

עשיתי קצת כוח אבל בדגש על קצת, שכיבות סמיכה, כפיפות בטן, משקולות יד 8 ק"ג.

אתה אומר שאני לא 16- אז כמה כן..? 😃

לדעתי לעשות נטרליי של איזה חודש ואז לחזור לחיטוב לא בגירעון כולכך גדול ולשלב גם את עניין המשקולות יותר שתגיע לקיץ ותקבל תוצאה יותר טובה..לא חושב שעם תתחיל מסה בשבל הזה תגיע לקיץ עם בטן שטוחה
לא הייתי בגרעון מטורף, תלוי בשלב אבל לאחרונה אני באיזור של ה500.

גם אני חושב באיזור ה14..מאוד גבולי לאם להפסיק חיטוב או לעבור למאסה אבל להתחשב בעובדה שאתה כבר חצי שנה בחיטוב.תן לעצמך קצת מנוחה
קודם כל שאפו על ההורדה המכובדת!,לא מובן מאליו וזה מראה שיש לך כוח רצון והתמדה
הרבה מה "כרס" שלך אני חושב שזה עור עודף
מציע לך להתחיל להתאמן קצת יותר ברצינות בחדר כושר כדי להוסיף קצת מאסת שריר לעצמך.
יש לך בפורטל המון מדריכים שתוכל לקרוא ותוכל לשאול פה שאלות ולקבל עזרה

גם אני חושב באיזור ה14..מאוד גבולי לאם להפסיק חיטוב או לעבור למאסה אבל להתחשב בעובדה שאתה כבר חצי שנה בחיטוב.תן לעצמך קצת מנוחה
מציע לך להתחיל להתאמן קצת יותר ברצינות בחדר כושר כדי להוסיף קצת מאסת שריר לעצמך.

+1.

• פותח/ת השרשור
אתה נראה באזור ה14 אחוז..אתה מתאמן בחדר כושר?
התחלתי החודש כשנהיה קר ורטוב מדי לרוץ, אבל על הדרך היה גם אימון מילואים ככה שבת'כלס שבועיים וחצי. בנו לי תכנית די ליצנית בתור התחלה, ביום רביעי אני חוזר לשינוי תכנית ורציתי לדעת מה לבקש- תכנית מותאמת חיטוב או מאסה.
תודה רבה על הפרגון 😃

היות והייתי שקוע כל כולי בחיטוב אפשר הכוונה ראשונית? איך אני מחליט אם לעשות SS או AB או כל דבר אחר?

לדעתי תעשה איזה חודש נטרליי ככה..ותעשה תוכנית fbw של שלוש פעמים בשבוע ובתוכנית כזאת שאין בה נפח כזה מטורף תוכל לשלב אירובי..
אני מניח שהמטרה שלך זה להגיע לקיץ עם בטן שטוחה..ככה תעשה חיטוב כמו שצריך תנסה להגיע לאזור ה10 אחוז שומן ולקראת סוף הקיץ אתה יכול להתחיל מסה

• פותח/ת השרשור
לדעתי תעשה איזה חודש נטרליי ככה..ותעשה תוכנית fbw של שלוש פעמים בשבוע ובתוכנית כזאת שאין בה נפח כזה מטורף תוכל לשלב אירובי..
אני מניח שהמטרה שלך זה להגיע לקיץ עם בטן שטוחה..ככה תעשה חיטוב כמו שצריך תנסה להגיע לאזור ה10 אחוז שומן ולקראת סוף הקיץ אתה יכול להתחיל מסה
זה בדיוק הקטע, שאני רוצה לצמצם באירובי (מזג אויר וכו').

כמה איכותי יהיה חיטוב מבוסס חד"כ בלבד? או עם אירובי מצומצם בלבד (6-8 ק"מ בשבוע)?
על איזה גרעון נראה לך צריך לעמוד?

התחלתי החודש כשנהיה קר ורטוב מדי לרוץ, אבל על הדרך היה גם אימון מילואים ככה שבת'כלס שבועיים וחצי. בנו לי תכנית די ליצנית בתור התחלה, ביום רביעי אני חוזר לשינוי תכנית ורציתי לדעת מה לבקש- תכנית מותאמת חיטוב או מאסה.

תודה רבה על הפרגון 😃

היות והייתי שקוע כל כולי בחיטוב אפשר הכוונה ראשונית? איך אני מחליט אם לעשות SS או AB או כל דבר אחר?

מה המשקלים שלך? בכל מקרה אם תרצה לדבר יותר רציף ולא הודעה בהודעה אתה יכול להוסיף ואתי לפייסבוק,זה יהיה יותר נוח
hen rosilio

• פותח/ת השרשור
מה המשקלים שלך? בכל מקרה אם תרצה לדבר יותר רציף ולא הודעה בהודעה אתה יכול להוסיף ואתי לפייסבוק,זה יהיה יותר נוח
hen rosilio
משקלי עבודה בחד"כ?
כמו שאמרתי התוכנית מצ'וקמקת, 15 קילו יד קדמית ואחורית, 30 קילו דחיקות כתפיים ולחיצות חזה, 35 קילו חתירה נמוכה גב, 60 קילו דחיקות רגליים, בנוסף זוקפי גב ובטן בתרגילים "חופשיים".

התרגילים קלים לי מאוד וכלל האימון לוקח לי לא יותר מ30 דקות ברוטו, כולל מנוחה של חצי דקה בין סטים.

המון תודה על הרצון לעזרה פרטית, אבל כרגע אני מעדיף להישאר אנונימי 😃

תשמע יש לך פה תוכנית בפורטל fbw שאתה יכול לעשות והיא טובה לחיטוב אירובי אתה יכול לשלב בימים שאתה לא מתאמן או בבוקר אירובי ובערב אימון כוח..
ריצה באזור 30-45 דקות בדופק 140 +- תנסה באזור ה4 פעמיים בשבוע
גרעון באזור 500-600 אם אתה משלב אירובי

ניטרלי ואז תתחיל להשקיע בברזלים המסת שריר שלך שואפת לאפס. לדעתי מה שקרה משכת את החיטוב הזה יותר מדי זמן והגוף שלך התחיל לאכול שריר. היית צריך עבוד על כח יותר.

• פותח/ת השרשור
סליחה אם השאלה קצת מטומטמת או אם אני חוזר על עצמי-

הייתי במכון ובנו לי תכנית AB 4 פעמים בשבוע- דומה מאוד למה שיש בפורטל, בנוסף 20 דק' ריצה 11 קמ"ש בכל אימון.

כששאלתי את המדריכה בקשר לתזונה היא קצת גמגמה ואמרה לי שאני צריך לאכול "הרבה חלבונים" אבל לא ידעה לענות לי אם להיות במאזן קלורי שלילי או חיובי (אגב בבדיקה נוספת במכון עמדתי אל 17% שומן- יכול להיות שזה בגלל הנייטרלי?)

השאלה-
בהתחשב בנתונים ובמצב ובתכנית החדשה- אני צריך להיות במאזן שלילי או חיובי?

באמת ממליץ לך על מאסה איטית למה אין לך מי יודע מה גב וחזה ותעשה חיטוב תיראה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית