עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תלוי איזה פולאון אתה אוהב יש הרבה.. יורקן למשל מחזיק תפולאןן כרגע.. ויש פה ושם בודדים שעושים הברקות.. הפוגרסיב טראנס מתמסחר בטירוף יש בודדים שאני מסוגל לשמוע היום כל פלוץ חושב שהוא אומן ויוצר פוגרסיב בכאילו
אינפקטד של היום זה זבל טהור...אני בספק אם אני יתרח לשמוע תאלבום החדש שלהם מרוב שכבר הם לא עושים לי את זה
לא יודע.. בפוגרסיב אני לא מוצא משהו שמושך אותי כמו בפול און או בגואה של פעם.. הפרוג דיי משעממת יש אומנים שהם סבבה.. למשל את קפטן הוק אני לא מסוגל לשמוע..
אייס ונטורה דיי נחמד אבל גם מאוס קצת
אגב אתה יכול להעלות מוזיקה שלך? יהיה נחמד לשמוע
התקופה שהיו אחלה מסיבות טבע בארץ עברה לפני הרבה מאוד זמן. אפילו אני הייתי קטן מידי להיות בתקופה הזאת 😃
לא מזמן הרכב מסוים פרסם תמונה של קבר, ועליו רשום פול און. הפול און די מת. הפרוגרסיב-טראנס לא כמו שהיה פעם אבל עדיין ממשיך ובועט ואפילו הגואה טראנס הישן חזר קצת. מבחינת פול און אין מה לשמוע ואני אישית הפסקתי לשמוע פול און בערך ב2006 אחרי שהשתחררתי מהצבא.
Sun Control Species - Only Human ( a day in forever ) - YouTube
במסיבות של היום יש הרבה חלטורה..1-2 אנשים קובעים לעצמם שם ומתקלטים חומרים שלא שלהם.. מידי פעם יש הופעות רטרו של גואה של פעם.. אבל ההפקות קקה חושבים רק על כסף במקום לארגן מסיבה איכותית..
קצת פרוגרסיב האוס:
ROSS & Longo - SuperSocks (Original Mix) - YouTube
Cassie - King of Hearts (R3HAB Remix) - YouTube
Otto Knows - Million Voices (Original Mix) - YouTube
Fedde Le Grand - So Much Love (Deniz Koyu Remix) - YouTube
Zedd - Stars Come Out (Tim Mason Remix) - YouTube
אם רוצים עוד יש הרבה..