הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פוסט המוזיקה הגדול!

מצב
השרשור נעול
תלוי איזה פולאון אתה אוהב יש הרבה.. יורקן למשל מחזיק תפולאןן כרגע.. ויש פה ושם בודדים שעושים הברקות.. הפוגרסיב טראנס מתמסחר בטירוף יש בודדים שאני מסוגל לשמוע היום כל פלוץ חושב שהוא אומן ויוצר פוגרסיב בכאילו

תלוי איזה פולאון אתה אוהב יש הרבה.. יורקן למשל מחזיק תפולאןן כרגע.. ויש פה ושם בודדים שעושים הברקות.. הפוגרסיב טראנס מתמסחר בטירוף יש בודדים שאני מסוגל לשמוע היום כל פלוץ חושב שהוא אומן ויוצר פוגרסיב בכאילו

אני אוהב מוזיקה טובה בלי קשר לסגנון שלה. אהבתי את האלבום האחרון של Talpa שיצא לא מזמן. אני עדיין חולה על האלבום מ2002 של לוג'יק בומב שהוא גם פול און. U-Recken היה די נחמד, אני עוד זוכר אותו נותן בראש במסיבות של האימפריה השלישית.
כל המוזיקה מתמסחרת, לא רק הפרוגרסיב טראנס. תראה את אינפקטד משרום והתהליך שהם עברו ב13 שנים האחרונות.
כל מי שמשחק אותן אומן ויוצר פרוגרסיב בכאילו זאת בעיה שלו. אני אישית כותב מוזיקה בערך 10 שנים (עם הפסקות). אחרי שהשתחררתי ב2006 כתבתי אולי שני שירי פול און ומאז הלכתי יותר לכיוון הפרוגרסיב עם עוד כל מיני דברים. פשוט השתעממתי מפול און בדיוק כמו שהיום משעמם אותי הכיוון הזה של הטכנו או מינימל טראנס שהרבה יוצרים הולכים אליו.

אינפקטד של היום זה זבל טהור...אני בספק אם אני יתרח לשמוע תאלבום החדש שלהם מרוב שכבר הם לא עושים לי את זה
לא יודע.. בפוגרסיב אני לא מוצא משהו שמושך אותי כמו בפול און או בגואה של פעם.. הפרוג דיי משעממת יש אומנים שהם סבבה.. למשל את קפטן הוק אני לא מסוגל לשמוע..
אייס ונטורה דיי נחמד אבל גם מאוס קצת

אגב אתה יכול להעלות מוזיקה שלך? יהיה נחמד לשמוע

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אינפקטד של היום זה זבל טהור...אני בספק אם אני יתרח לשמוע תאלבום החדש שלהם מרוב שכבר הם לא עושים לי את זה
לא יודע.. בפוגרסיב אני לא מוצא משהו שמושך אותי כמו בפול און או בגואה של פעם.. הפרוג דיי משעממת יש אומנים שהם סבבה.. למשל את קפטן הוק אני לא מסוגל לשמוע..
אייס ונטורה דיי נחמד אבל גם מאוס קצת

אגב אתה יכול להעלות מוזיקה שלך? יהיה נחמד לשמוע

http://soundcloud.com/mish-kah

אפשר לאמר שלא כתבתי כלום ב4 שנים האחרונות. הקטע הכי חדש בעמוד שלי זה משהו שהתחלתי לפני כמה שבועות ומקווה לסיים אותו סוף סוף ולשבור את ההפסקה הארוכה.
לא חסר פרוגרסיב טוב, Perfect Stranger תמיד היה מצויין. FREq בחור רציני. Atmos גאון.
מעולם לא הצלחתי להתחבר לגואה טראנס.

התקופה שהיו אחלה מסיבות טבע בארץ עברה לפני הרבה מאוד זמן. אפילו אני הייתי קטן מידי להיות בתקופה הזאת 😃

לא מזמן הרכב מסוים פרסם תמונה של קבר, ועליו רשום פול און. הפול און די מת. הפרוגרסיב-טראנס לא כמו שהיה פעם אבל עדיין ממשיך ובועט ואפילו הגואה טראנס הישן חזר קצת. מבחינת פול און אין מה לשמוע ואני אישית הפסקתי לשמוע פול און בערך ב2006 אחרי שהשתחררתי מהצבא.

Sun Control Species - Only Human ( a day in forever ) - YouTube

2006-2008 הייתה אחלה תקופה לטראנס בארץ, גם היו הפקות טובות...
אני מסכים שכמה שתילך אחורה האיכות תעלה, אבל יחסית להיום 2006 היה דבש.

נערך לאחרונה:
במסיבות של היום יש הרבה חלטורה..1-2 אנשים קובעים לעצמם שם ומתקלטים חומרים שלא שלהם.. מידי פעם יש הופעות רטרו של גואה של פעם.. אבל ההפקות קקה חושבים רק על כסף במקום לארגן מסיבה איכותית..

במסיבות של היום יש הרבה חלטורה..1-2 אנשים קובעים לעצמם שם ומתקלטים חומרים שלא שלהם.. מידי פעם יש הופעות רטרו של גואה של פעם.. אבל ההפקות קקה חושבים רק על כסף במקום לארגן מסיבה איכותית..

היום לדעתי יש רק את מוקשה שיודעים לארגן מסיבות ברמה רצינית. עד לא מזמן היה את האימפריה השלישית שהייתי בחלק גדול מהמסיבות המעולות שלהם וגם בTAZ שהיה ה-מסיבה הכי טובה שהייתי בה.
היום יש את גלובאל וורמינג שעושים רושם טוב עליי, אבל הם כל כך ממוסחרים שזה קצת הורס את החוויה.
הבעיה זה לא החלטורות של המוזיקה, אלא האירגון הלקוי והחפיפניקיות של הרבה מארגנים.
זה לא פשוט לארגן מסיבת טבע בימינו בישראל, אבל עדיין יש איכות פה ושם. צריך לדעת מי רציניים ולמי שווה לבוא 😃

שמעת את המוזיקה החובבנית שלי?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
קצת שונה אולי

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
יצא אלבום חדש ומעולה לעמיר בניון
תשמעו את השיר כמו תינוק שיר מעולה

לא ממש מתחבר לשיבה שידפו אני אוהב רק את הרימיקס שלהם לספירטואל הילינג של חואן..

אגב יש לך הורדה לאלבום RA - To Sirius ?
אהבתי תטראק שהעלת אחלה ניו גואה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
קצת פרוגרסיב האוס:

אם רוצים עוד יש הרבה..

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אם כבר פרוגרסיב האוס:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

מתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת..........

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מצב