הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה 3 תמונות שלי עדכניות !

• פותח/ת השרשור alpha
  • פורסם בתאריך
אחי עזוב אותך משטויות...זה לא נכון מה שאתה אומר.
אולי אהיה מוכן לקבל את מה שאתה אומר, אבל לא על סמך המשפט הזה או התואר האינטרנטי שלך.
ועזוב שנייה את העובדה שבכלל ציינתי עובדות (וכן, אחוזי השומן של הליפטרים גבוהים יותר משל בילדרים ולא בקצת - זו עובדה) ואמרתי שאין לי מושג למה זה ככה... אבל זה פרט שולי 😉

אולי אהיה מוכן לקבל את מה שאתה אומר, אבל לא על סמך המשפט הזה או התואר האינטרנטי שלך.
ועזוב שנייה את העובדה שבכלל ציינתי עובדות (וכן, אחוזי השומן של הליפטרים גבוהים יותר משל בילדרים ולא בקצת - זו עובדה) ואמרתי שאין לי מושג למה זה ככה... אבל זה פרט שולי 😉
עזוב אחי זה שטויות מה שאתה אומר. לא ציינת עובדות ולא נעליים העובדה היא שאתה טועה נקודה!.

עזוב אחי זה שטויות מה שאתה אומר. לא ציינת עובדות ולא נעליים העובדה היא שאתה טועה נקודה!.
שנייה שאני אבין,
אתה טוען שפאוורליפטרים לא נמצאים על אחוזי שומן גבוהים יותר ממפתחי גוף? כי זו הטענה שלי, וכמו שאמרתי - אני לא יודע למה זה ככה.

כי אם זה לא מה שאתה טוען - אז איך אתה טוען שאני טועה, כאשר זו הטענה היחידה שלי? 😵

שנייה שאני אבין,
אתה טוען שפאוורליפטרים לא נמצאים על אחוזי שומן גבוהים יותר ממפתחי גוף? כי זו הטענה שלי, וכמו שאמרתי - אני לא יודע למה זה ככה.

כי אם זה לא מה שאתה טוען - אז איך אתה טוען שאני טועה, כאשר זו הטענה היחידה שלי? 😵
מה זאת אומרת למה זה ככה חחחח כי הם לא עושים דיאטה זה למה.

מה זאת אומרת למה זה ככה חחחח כי הם לא עושים דיאטה זה למה.
מה אתה אומר.
זה כמו הבדיחה עם הילד והאוטובוס שכששואלים אותו מה התקלה הוא אומר שהאוטובוס מקולקל.

השאלה היא למה ליפטרים במשקל X עם אחוז שומן סביב ה11%-13% לא יורדים למשל ל7% ויורדים קטגוריה, ולמעשה מתחרים באנשים קטנים וחלשים יותר?

זה כמו בתחום קרבות הזירה. תמיד אתה שואף להתחרות בקטגוריה הקלה ביותר שאתה יכול להגיע אליה על מנת להתחרות באנשים קטנים וחלשים יותר.

למה בפאוורליפטינג זה לא תופס והם מגיעים לתחרות על אחוזי שומן באיזור ה~12%?

כי בלתי אפשרי לתפקד ברמה תחרותית גבוהה לאורך זמן על אחוזי שומן כאלה נמוכים.

אני מניח שיש גם WL על 10-11 אחוזי שומן, אלה אחוזי שומן לגיטימיים.

כי בלתי אפשרי לתפקד ברמה תחרותית גבוהה לאורך זמן על אחוזי שומן כאלה נמוכים.

אני מניח שיש גם WL על 10-11 אחוזי שומן, אלה אחוזי שומן לגיטימיים.

ובנוסף ירידה במסה כללית יכולה להוביל לירידה במסת שריר ובכוח.

אתה יודע שאם בילדר לא היה עסוק בחיטוב 3 פעמים בשנה ורק מתקדם האחוז שומן שלו היה כמו של ליפטרים במשקל פתוח?

מה אתה אומר.
זה כמו הבדיחה עם הילד והאוטובוס שכששואלים אותו מה התקלה הוא אומר שהאוטובוס מקולקל.

השאלה היא למה ליפטרים במשקל X עם אחוז שומן סביב ה11%-13% לא יורדים למשל ל7% ויורדים קטגוריה, ולמעשה מתחרים באנשים קטנים וחלשים יותר?

זה כמו בתחום קרבות הזירה. תמיד אתה שואף להתחרות בקטגוריה הקלה ביותר שאתה יכול להגיע אליה על מנת להתחרות באנשים קטנים וחלשים יותר.

למה בפאוורליפטינג זה לא תופס והם מגיעים לתחרות על אחוזי שומן באיזור ה~12%?

אינ אסביר לך למה. כי בפווארליפטינג אתה רוצה להיות חזק כמה שיותר. על מנת לעשות זאת אתה צריך להכניס X קלוריות כדי לתמוך בסוג האימונים הזה כדי לשמר ואף להתקדם בכח. עם פאוורליפטר ירצה לרדת במשקל לאחוז שומן נמוך כמו שציינת הוא יצטרך לקצץ יותר מידי קלוריות
1. כדי להתאושש מסוג האימונים המסויים הזה. מה שיביא לירידה הכח בהתאוששות ואף יכול להוביל לפציעה. (זאת הסיבה גם למה BB מורדים משקלים בזמן הדיאטה)
2. המצב הזה יגרום להיות חלש יותר גם בקטגורית משקל נמוכה יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית