הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה סיום ss הערכת אחוז שומן

daniel1212

משתמש פעיל
736
214
נק' מוניטין:
918
736
214
סיימתי לפני כמעט שבועיים ss ויצאתי לשבועיים ניטרלי, ויום ראשון אני עובר לחיטוב

נתונים

גיל 18

משקל 99-100

גובה: 1.82

משקלי עבודה: סקוואט: 165 דדליפט: 165 בנץ: 100 פרס: 70 ומתח עם משקל: 10 קילו
הכל ל חמישיות
אז כמו שאמרתי יום ראשון הקרוב אני מתחיל לחטב אז רציתי לשמוע עוד דעות לגבי האחוז שומן

לפי דעתי 19 אחוז בערך ,

תמונות:

פרונט רפוי: http://www.siz.co.il/view/vi52ma3wtmny.jpg.htm

רגליים: http://www.siz.co.il/view/jijojmdnzzzj.jpg.htm

תהיו לי בריאים אנשי ה-SS, למעלה מ-20%... מחכה לך תקופה ארוכה של חיטוב. לא נורא יש הרבה זמן עד יוני 😃

• פותח/ת השרשור
הגיוני בהחלט תודה על התגובות, והתכנון להגיע ל 9-10 א"ש עד למאי ( 4וחצי חודשי חיטוב)

• פותח/ת השרשור
לגבי התזונה אני מקפיד מאוד עם תפריט מסודרת, לגביי המראה יכול להיות שאתה צודק זה לא ממש מעניין אותי

העיקר ההתקדמות בכוח

אז למה אתה עושה חיטוב אם לא מעניין אותך המראה?

בכל מקרה הייתי מתחיל חיטוב

לגבי התזונה אני מקפיד מאוד עם תפריט מסודרת, לגביי המראה יכול להיות שאתה צודק זה לא ממש מעניין אותי

העיקר ההתקדמות בכוח
כהראה יש לך תוכנית תזונה לא נכונה. אני לא אומר את זה כדי להטרילץ הקפדה על תפריט מסודר גם ב-SS לא אמורה להביא לכאלה תוצאות.

• פותח/ת השרשור
אבל לפני התוכנית הייתי בכלל חסר מסה, ולאיזה תוצאות אתה מתכוון מבחינת אחוז שומן או שריר?

אבל לפני התוכנית הייתי בכלל חסר מסה, ולאיזה תוצאות אתה מתכוון מבחינת אחוז שומן או שריר?
משקלי העבודה שלך לא מרשימים, בטח יחסית למשקל גוף. ולגבי המראה, כבר קיבלת מס' הערות. נראה לי שאתה זקוק ליותר הכוונה בתזונה/ אימונים.

• פותח/ת השרשור
הם בסדר גמור לסיום שלב המתחיל, ושוב לגביי המראה , האחוז שומן גבוה ויש נוזלים אז זה מטעה בהמשך
החיטוב אני יעלה עוד תמונות ותראה שהכל בסדר

עזוב תSS הזה תתחיל לעשות אימונים של גברים:)) , רגליים טובות בהתחלה בחיטוב

• פותח/ת השרשור
להכניס את הגוף לגרעון בבת אחת אחרי תקופת מסה זה בכלל לא חכם,

כבוד על המשקלים ואם זאת המסה הראשונה שלך אז התוצאות יפות מאוד. אם לאחר החיטוב תעשה תוכנית פיצולים מהפורטל תראה נהדר. שאלה כללית:האם היית מבוקר קלורית בתקופת המסה?

• פותח/ת השרשור
בהתחלה הייתי מכניס 3000-3500 ק"ל אכרכך כבר עבר את ה 4000 אפילו , יכול להיות שעשיתי קצת טעות עם הכמויות, אבל מסה יש לי תיהיו בטוחים,

ולמה לי לעשות תוכנית פיצולים ? אני יעשה 5X5

הגזמתי בכוונה בתגובה אין ספק שעלית במסת שריר,אבל גם הרבה בשומן,תעשה חיטוב וניתן יהיה גם לראות מה נצבר מתחת לשומן.

נ.ב
אל תהיה מושפע יותר מדי מהקצוניות שיש בעקר פה בפורום,"לא חשוב איך אני נראה " זאת לא גישה טובה (אלא אם אתה משקולן מקצועי) המראה חשוב,כיאלו מה אתה קורע את עצמך במכון במקום להראות טוב אנשים יכולים בטעות לחשוב שאתה סתם שמן שהקשר שלו למכון הוא בערך כמו של פרס הילטון להארוורד.
בהצלחה לך

נערך לאחרונה:
חזיר! אהבתי אחי סקוואט יפה מאוד ,אני באחוז שומן דומה לשלך אני מתחיל חיטוב גם ב1.1 לכיוון ה 9 אחוז שיהיה בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית