הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בקשר לשייק

מדוזה

משתמש פעיל
518
1
נק' מוניטין:
121
518
1
קניתי גיינר של דיימיטיז , לגיינר יש ערכים מצויינים וגם הוא הגיינר היחידי עד היום שלא שולח אותי ישר לשירותים .

הבעיה היחידה הזמנתי טעם תות , והגיינר אין לו טעם כאילו זה בטעם מים ובנוסף לזה יש קצת חלקיקים קטנים של גושים של אבקה שיש לי בעיה עם זה זה כאילו עושה לי בחילה , יכול להיות שזה גם בגללי שלא שקשקתי טוב כי השייקר קצת משפריץ (לא ממליץ על השייקר של דיימטיז הוא לא משו) , השאלה מה אפשר להוסיף לגיינר שיתן לי טעם יותר טוב ושאולי יפרק את הגושים יותר ?

חשבתי או על סוכר ענבים או על כף דבש , ולגבי הגושים יש למישו עצה ?

עוד משו מוזר שרציתי להגיד ברגע שאני שופך מים על הגיינר אז כאילו הגיינר מבעבע , כאילו המים אוכל את הגיינר משו מוזר זה לא קרה לי בגיינרים הקודמים למישו יש מושג מזה ?

שורה תחתונה לבנתיים אני מאוד מרוצה , בעיקר מהשירות של החנות שבה קניתי , מהערכים של הגיינר , ומהעיקול שלו .

אתה יכול במקום לערבב ידנית נסה עם בלנדר...
או שתקנה את השייקר עם הכדור,הוא מעולה ומפרק גושים מצוין (יש לי אחד).
אתה יכול להוסיף בננות ותמרים זה נותן טעם ממש טוב,וסוכר בכללי,לא חייב סוכר ענבים.אני אוהב להוסיף אגוזי פקאן ולשים הכל בבלנדר זה יוצא מעולה (עם חלב כמובן)

קניתי גיינר של דיימיטיז , לגיינר יש ערכים מצויינים וגם הוא הגיינר היחידי עד היום שלא שולח אותי ישר לשירותים .
הבעיה היחידה הזמנתי טעם תות , והגיינר אין לו טעם כאילו זה בטעם מים ובנוסף לזה יש קצת חלקיקים קטנים של גושים של אבקה שיש לי בעיה עם זה זה כאילו עושה לי בחילה , יכול להיות שזה גם בגללי שלא שקשקתי טוב כי השייקר קצת משפריץ (לא ממליץ על השייקר של דיימטיז הוא לא משו) , השאלה מה אפשר להוסיף לגיינר שיתן לי טעם יותר טוב ושאולי יפרק את הגושים יותר ?
חשבתי או על סוכר ענבים או על כף דבש , ולגבי הגושים יש למישו עצה ?
עוד משו מוזר שרציתי להגיד ברגע שאני שופך מים על הגיינר אז כאילו הגיינר מבעבע , כאילו המים אוכל את הגיינר משו מוזר זה לא קרה לי בגיינרים הקודמים למישו יש מושג מזה ?
.

מה שבמבה המליץ
+
קודם נוזלים אח"כ אבקה.
דבש לא מתמוסס טוב בנוזל קר.

• פותח/ת השרשור
יש לציין שאני לוקח את הגיינר איתי למקומת שאין שם מטבח , ככה שאני בדר"כ שם בבית את האבקה ואת המים , ובבלנדר אני לא משתמש אין לי זמן לזה .

אני אשים מים לפני האבקה ואני יוסיף סוכר .

מישו יכול להביא לינק למקום בארץ שמוכר את השייקר הזה עם הכדור ?

כדי שיהיה יותר מתוק תשים פחות מים או חלב וכבר תקבל מתיקות טובה יותר.
ובכל השייקרים יש גומי אז צריך לסגור אותם בכח וככה לא נוזל כלום.
ותשים את המים או החלב תנער טוב 15 שניות חזק ויוצא אחלה.

• פותח/ת השרשור
הבעיה שכשאני סוגר את זה לא משנה כמה חזק וכמה זה נראה אטום ברגע שאני מנער את זה חזק זה נוזל לי מהצדדים ... אני שוקל אולי לשים את האבקה במקום השייקר בתוך בקבוק נסטי (שהפיה שלו יותר גדולה) או שאני יקנה את השייקר שאחד האנשים פה המליץ .

אני פעם הבאה ישים קודם מים לפני ההמלצות של האנשים פה , ואני יוסיף כפית \ 2 סוכר בשביל שיהיה יותר מתוק . אם זה לא יעזור אז אולי במקום מים אני ישים חלב .

עצה זה אחרי שאתה ממלא מים קודם כל תהפוך את השייקר ואז כשהוא הפוך תן כמה מכות מלמעלה כל האבקה תיפול ואז תערבב עוזר לי

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה , עד שאני יקנה שייקר חדש אני אשתמש נראלי בבקבוק של נסטי \ מים בטעמים ( שהפיה שלהם גדולה יותר )

בקשר לשייקר עם הכדור קפיץ ברזל , לשים קודם את המים אחריזה את הגיינר ואז את הכדור ואז לערבב ? או שזה לא משנה הסדר ? כשאני שותה להוציא את הכדור ברזל או להשאיר אותו בפנים הוא לא מפריע לשתיה ?

תוודא שהשייקר סגור היטב עם השבלונה הזאת שבאה לפני המכסה(זה בעצם החלק האוטם עם הגומי) ושהמכסה מוברג כמו שצריך על החריצים של ההברגה(ולא מוברג עקום-מפספס שם חריץ או משהו).
תוודא שהמכסה גם לא נפתח לך במקרה באמצע

• פותח/ת השרשור
אוקיי אז ככה כמה עידוכנים
1. השייקר באמת לא היה סגור היטב , עכשיו שאני סוגר אותו היטב הוא בסדר גמור אין בעיות ואין תקלות ככה שאני נשאר איתו לבנתיים .

2. אם אני שם קודם מים ואז את הגיינר + סוכר לשים את כל הכמות של המים לפני שאני שם את הגיינר והסוכר או לחלק את זה לחצי לפני הגיינר וחצי אחרי עבור שיתערבב טוב יותר ?

שמע אדון מדוזה עשית תורה מסיני מלהכין שייק בשייקר כמה מסובך זה כבר יכול להיות??
עם גיינרים זה תמיד בעייתי, או שזה יוצא סמיך מוות (ומגעיל לשתות) או שיש גושים (ומגעיל לשתות).

• פותח/ת השרשור
מומין הטרול אף אחד לא הכריח אותך להיכנס לאשכול ולעזור , מי שרוצה לעזור מוזמן מי שלא רוצה זאת זכותו ולא מחויב להיכנס לאשכול .

קניתי מוצר , סביר להניח שיש פה אנשים עם ניסיון רב מימני הייתי רוצה להנות מהמוצר שקניתי הנהה מקסימלית ולהגיע לתוצאות מקסימליות .

קנה בלנדר הכי פשוט של מוצר מדבקה סיני ב 50-80 שקל ולפחות תיהנה מהשייקים

4-5 קוביות קרח, עליהם 300-400 מל מים , תפעיל הבלנדר, שזה יפסיק לקפוץ אחרי 2~ שניות תפתח את המכסה בזמן שזה עובד ותוסיף את האבקה

ייצא לך שייק טעים
אתה לא חייב לסחוב את השייקר למכון, עדיך לשתות אותו בכיף בבית זה לא ממש משנה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית