הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לכל מצביעי ישראל ביתנו

P-a-n-1-c

משתמש משקיע
4,641
4
נק' מוניטין:
2,512
4,641
4
לאור הסקרים האחרונים שליבני עלולה חס וחלילה חס ושלום לעקוף את נתניהו ובכך להפוך לראש ממשלה. מש שחשוב כרגע הוא שביבי יהיה ראש ממשלה! אומנם ליברמן הוא בעל המפלגה הבאמת ראויה לקול שלנו, אבל תארו לכם מצב שבו ליבני תהיה ראש ממשלה! אסון! [למרות שאני לא בטוח שהיא תצליח בכלל להקים ממשלה, וגם אז כשהיא תקים זו תהיה מפלגה שמאלנית ביותר].

בקיצור, הצביעו ליכוד כדי שתהיה לנו ממשלה נורמלית סוף סוף.

• פותח/ת השרשור
צודק. עדיף ראש ממשלה שהודיעה מראש שהיא תחלק את ירושלים ותיתן את הגולן

ביבי הוא הדבר הכי טוב שיקרה למדינה

קודם כל לבני היא טיפשה והיא בוחרת בדבר הכי גרוע - לא לעשות כלום.
אין לה שום אג'נדה ואין לה שום פתרון - היא תגרום למדינה להמשיך ולהתגלגל במצב שהיא היום, עד שלכם אזרחי מדינת תל אביב לא יהיה איפה לגור כי גם על תל אביב יפלו טילים ואז פתאום כולם יתעוררו.

ולנושא עצמו, גם אם לבני תזכה, גוש הימין היה ונשאר באותה כמות מנדטים שהיתה לפני, השינוי שקרה הוא שעברו קולות מהעבודה לקדימה ומהליכוד לליברמן, מעשית, לא השתנה כל כך הרבה.

מה גם שלשמאלנים לא יהיה ייצוג מספיק חזק בכנסת כדי לעשות משהו, ככה שגם אם חס וחלילה לבני תבחר, היא לא תוכל לעשות שום דבר - לא הליכוד ולא ישראל ביתנו ישבו בממשלה שרוצה לחלק את המדינה.

לא, פשוט מצחיק אותי שאתה קורא לממשלה עם ביבי "ממשלה נורמלית סוף סוף".

• פותח/ת השרשור
אבל נכון להיום ליברמן לא יכול להיות ראש ממשלה. אז את מי אתה מעדיף לראות בראש? את ליבני? זאת שהצהירה שהיא הולכת לחלק את ירושלים?

אני לא הולך לשנות את ההצבעה שלי בגלל זה. אני לא מוכן להצביע בעד ביבי. לבני במילא לא תצליח להקים ממשלה אלא אם כן היא תהיה ימנית.

הקטע של להחזיר את הגולן ולחלק את ירושלים זה בולשיט.

• פותח/ת השרשור
בולשיט? זה מה שהיא אמרה.

ליבני במידה והיא תקבל 25 מנדטים, ביחד עם 16 של ברק ובמידה והיא תעשה המון הקרבות בשביל שש"ס ישבו איתה [למרות שהם אמרו שהם לא ישבו איתה, אבל ברגע שהיא תיתן לאלי ישי להיות שר החינוך הוא מהר אבל מהר מאוד ישנה את דעתו] זה עוד 10 מנדטים, עוד 10 של מרצ-חד"ש-ירוקים\גמלאים. כבר יש לה ממשלה.

וזאת ממשלה שתוביל אותנו או לאבדון או לבחירות תוך שנה - שני המקרים גרועים ביותר.

אל תזליגו קולות, תצביעו ליברמן... !

והוא גם ינצח בבחירות...
האמת, בהתחלה רציתי להצביע ירוקים אבל ליברמן זקוק לכל קול אז שלא יהיו פאדיחות.

אהה ואגב, זה פשוט בדיחה לראות בימינו איך יש עוד אנשים עיוורים שנשלטים על ידי ההמצאה הפרימיטיבית שנקראת דת, איך אפשר להצביע לבנאדם שמאיים על מאמיניו שאדם כזה או אחר הוא יצר הרע והשטן רק בשביל אינטרס אישי. זה רבותיי, נקרא חוסר מוסריות, ניצול, רודנות ויצר הרע!

• פותח/ת השרשור
עד כמה שזה חבל, ליברמן לא יקח את הבחירות הנוכחיות. אולי את הבאות.

את האמת אני גם לא מאמין לאף מילה של ליברמן.
הוא כבר 10 שנה נובח כמו רוטווילר אבל בפועל הוא לא עושה כלום, בכל מקרה אני מצביע ביבי.

נדפקתי היומולדת שלי היא איזה שבוע אחרי הבחירות אז אני לא יכול לבחור,
אבל אני אומר שצריך להצביע ליברמן,
לליבני אין הרבה ניסיון בתחום הזה וצריך מישהוא קיצוני, ליברמן אולי לא עשה הרבה כל כך
אבל עכשיו כיהיה לו את הכוח ניראה מה יהיה.

תאכלס ביבי היה אחד מראשי הממשלה הגרועים שידעה מדינת ישראל בתולדותיה.
אין את מי לבחור.
אבל אסור שנמושה תנהיג את מדינת ישראל ובטח ובטח עם הכוונות שהיא מצהירה עליהם מלכתחילה וגם חוסר הנסיון.ליברמן לצערי לא ייבחר לא יהיה לו מספיק מנדטים.וגם בתאכלס אני מסכים עם העובדה שכמה זמן שהוא בכנסת הוא לא נקף אצבע ורק נבח על כולם. ברק אני לא מחשיב אותו כאופציה.אז מי שנותר לצערי זה פיפי[ביבי].

נערך לאחרונה:
אבל נכון להיום ליברמן לא יכול להיות ראש ממשלה. אז את מי אתה מעדיף לראות בראש? את ליבני? זאת שהצהירה שהיא הולכת לחלק את ירושלים?
חחח וליברמן לא אמר את זה? נכון? חחח תעשה לי טובה תבדוק טוב למי אתה מצביע ולא לפי מי שנובח הכי הרבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית