הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לכל מצביעי ישראל ביתנו

לאף אחד אין סיבה להצביע לביבי לא מימין ולא משמאל .
הבן אדם לא מוציא מילה אחת של אמת מהפה , אין לי מושג מה הוא יעשה אם הוא יבחר .

אבל נכון להיום ליברמן לא יכול להיות ראש ממשלה. אז את מי אתה מעדיף לראות בראש? את ליבני? זאת שהצהירה שהיא הולכת לחלק את ירושלים?

ליברמן גם הצהיר שהוא רוצה לחלק את ירושליים , ולא רק זה אלא גם יותר הוא רוצה להחזיר את אום אל פחם והמשולש .

ליברמן גם הצהיר שהוא רוצה לחלק את ירושליים , ולא רק זה אלא גם יותר הוא רוצה להחזיר את אום אל פחם והמשולש .
האמת שלדעתי זה לא רע. לדעתי צריך להחזיר את שטחים בהם יש רוב ערבי אבל את הערים הערביות שבתוך המדינה ( סכניון לדוגמה) צריך לעשות חילופי אוכלוסין.
ליצור שתי מדינות שלכל אחת רצף טריטוריאלי.
דה ליברמן.
חבל שאני לא יכול להצביע בבחירות הנוכחיות ( יש לי 18 עוד חצי שנה).
אני לא מבין את כל בעלי זכות הבחירה שלא הולכים להצביע.

נערך לאחרונה:
האמת שלדעתי זה לא רע. לדעתי צריך להחזיר את שטחים בהם יש רוב ערבי אבל את הערים הערביות שבתוך המדינה ( סכניון לדוגמה) צריך לעשות חילופי אוכלוסין.
ליצור שתי מדינות שלכל אחת רצף טריטוריאלי.
דה ליברמן.
חבל שאני לא יכול להצביע בבחירות הנוכחיות ( יש לי 18 עוד חצי שנה).
אני לא מבין את כל בעלי זכות הבחירה שלא הולכים להצביע.

יש בעיה להרבה אנשים שאין להם מפלגה שמייצגת את הדעות שלהם .
המעמד הבינוני לדוגמא מוזנח באופן קבוע .
לא ניתן ליצור רצף טריטוריאלי (תפתח מפה ) , בכל מקרה זה רעיון שאפילו על הנייר גרוע .

• פותח/ת השרשור
אפשר בבקשה מקור שבו ליברמן ציין שהוא יחזיר שטחים?

אפשר בבקשה מקור שבו ליברמן ציין שהוא יחזיר שטחים?

"כמי שמאמינים כי הסכסוך הוא חלק מהמערכה העולמית המתנהלת כנגד כל אורח חיים השונה מרוח האסלאם וכי הוא תולדה של החיים המשותפים של בעלי זהויות שונות; וכמי שמשוכנעים כי הסכסוך הישראלי-ערבי הוא לא רק על מידותיה של אדמת ארץ ישראל אלא בעיקר על מידותיה של מדינת ישראל – הפתרון היחיד האפשרי לדעתנו הוא חילופי שטחים ואוכלוסיות. עיקרו של רעיון זה הוא הפרדה בין העם היהודי לעם הערבי ויצירת מסגרת מדינית נבדלת לכל אחד מהם. אמנם פתרון זה מצריך ניתוח כירורגי כואב, אך הוא בעצם המזור היחיד הקיים למכאובינו. רק הוא יכול להגן על אופייה וצביונה היהודי של המדינה, להבטיח רוב יהודי מובהק בטווח הקרוב והרחוק וריבונות יהודית ולשמור על בטחונה, יציבותה וצמיחתה הכלכלית של ישראל. זהו העיקרון שעמד ביסודה של החלטת האו"ם, הידועה בשם תוכנית החלוקה, וזה גם העיקרון שהוכיח את עצמו במקומות אחרים, דוגמת קפריסין. הרי מה היה בקפריסין? בתחילת שנות השבעים, יצרו החיים המשותפים בין התורכים והיוונים חיכוך מתמשך שהתפתח עם הזמן לסכסוך עקוב מדם ורווי סבל. והנה, לאחר שבשנת 74' הופרדו שני העמים, והתורכים רוכזו בצד אחד של האי ואילו היוונים בצידו האחר, חזרו החיים למסלולם. אכן עד היום אין הסכם שלום בין שני חלקי קפריסין, אך יש בטחון, יציבות ושגשוג. ואם גם לנו יהיו כל אלה – דיינו."

זה מהאתר הרשמי של ישראל ביתינו .

אני מצביע הירוקים.
שלפחות תהיה ארץ ישראל יפה.

• פותח/ת השרשור
"כמי שמאמינים כי הסכסוך הוא חלק מהמערכה העולמית המתנהלת כנגד כל אורח חיים השונה מרוח האסלאם וכי הוא תולדה של החיים המשותפים של בעלי זהויות שונות; וכמי שמשוכנעים כי הסכסוך הישראלי-ערבי הוא לא רק על מידותיה של אדמת ארץ ישראל אלא בעיקר על מידותיה של מדינת ישראל – הפתרון היחיד האפשרי לדעתנו הוא חילופי שטחים ואוכלוסיות. עיקרו של רעיון זה הוא הפרדה בין העם היהודי לעם הערבי ויצירת מסגרת מדינית נבדלת לכל אחד מהם. אמנם פתרון זה מצריך ניתוח כירורגי כואב, אך הוא בעצם המזור היחיד הקיים למכאובינו. רק הוא יכול להגן על אופייה וצביונה היהודי של המדינה, להבטיח רוב יהודי מובהק בטווח הקרוב והרחוק וריבונות יהודית ולשמור על בטחונה, יציבותה וצמיחתה הכלכלית של ישראל. זהו העיקרון שעמד ביסודה של החלטת האו"ם, הידועה בשם תוכנית החלוקה, וזה גם העיקרון שהוכיח את עצמו במקומות אחרים, דוגמת קפריסין. הרי מה היה בקפריסין? בתחילת שנות השבעים, יצרו החיים המשותפים בין התורכים והיוונים חיכוך מתמשך שהתפתח עם הזמן לסכסוך עקוב מדם ורווי סבל. והנה, לאחר שבשנת 74' הופרדו שני העמים, והתורכים רוכזו בצד אחד של האי ואילו היוונים בצידו האחר, חזרו החיים למסלולם. אכן עד היום אין הסכם שלום בין שני חלקי קפריסין, אך יש בטחון, יציבות ושגשוג. ואם גם לנו יהיו כל אלה – דיינו."

זה מהאתר הרשמי של ישראל ביתינו .

מדובר כאן על טרנספר

נו וכמה מנדטים אתה חושב שהם יקבלו בבחירות? לדעתי להצביע למפלגות כאלו שלא עוברות את אחוז החסימה זה בזבוז של קול.
או שהיית ציני?
זאת הדרך שלי להביע אי אימון באף אחד מהמועמדים. אני מסכים איתך שזה קול מבוזבז, אבל זאת המציאות שאני חי בה.

• פותח/ת השרשור
להצביע לירוקים זה מטומטם. מפלגה שלא תעבור את אחוז החסימה וגם אם כן היא לא תעשה יותר מידי - כמו הגימלאים, סוג של גימיק עלוב.

חילופי שטחים זה לא טרנספר , בכל מקרה הוא דיבר יותר מפעם אחת או פעמיים על הצורך להעביר שטחים בעליי רוב מוחלט ערבי לידי הרשות הפלסטינאית .
גם הקמפיין הראשי שלו עכשיו "אין נאמנות אין אזרחות " עוסק באותו נושא .

להצביע לירוקים זה מטומטם. מפלגה שלא תעבור את אחוז החסימה וגם אם כן היא לא תעשה יותר מידי - כמו הגימלאים, סוג של גימיק עלוב.
גם אני חושב ככה
קורן עשה טובה ושים בקלפי (בישבלי כן?😉) ליברמן או ביבי.

אני לא חושב שאתה צודק , איכות חברי הכנסת היא מה שחשובה .
לך תבדוק מי העביר איזה חוקים (זה מה שחשוב ) .

רק אל תצביע ליבני:suicide:
דרך אגב הסקוואט שלי נשאר אותו חרא.
:(
ברכיים
אני לא חושב שאני אצביע ליבני בכל אופן. היא דמות לא דומיננטית מספיק כדי שאני אסכים שהיא תייצג את המדינה שלנו במציאות הקיימת. אולי היא יכלה להיות אחלה ראש ממשלה באיסלנד או שוודיה.

היא כבר קיבלה אופציה לבנות ממשלה ונכשלה פשוט היא לא הייתה מסוגלת לזה, ופתאום היא רצה לי כאילו היא תביא את השינוי זה כל כך פתטי אלוהים ישמור...
היא תמשיך את מה שאולמרט התחיל ותחזיר סופית את הגולן בעזרתם של התורכים "אוהבי ישראל" שכל כך אפשר לסמוך עליהם, ושלא נדבר על ירושלים
באמת חובה להצביע לביבי בתור אחד שחשב שיצביע ליברמן פשוט אין ברירה אחרת רק לליכוד...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית