הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לכל מצביעי ישראל ביתנו

כשליברמן יהיה ראש ממשלה זה יהיה הסוף של כולנו. הבן אדם פאשיסט, שרק מדבר ומדבר ומדבר בלי לעשות כלום.. מילה שלו זו מילה? שנה שעברה הוא בירבר את השכל על שינוי שיטת הממשל ועל זה שהוא לא יוותר על זה ומה קרה שבוע אחרי? הוא וויתר על זה.. הוא סתם זורק סיסמאות באוויר.. כל מה שהוא מבטיח לא ישים ולא אפשרי ואם הוא ינסה ליישם אותו הוא יהרוג את כולנו. לבטל את בג"ץ? מה הוא משוגע? ברגע שהוא יעשה את זה אתם יכולים להגיד יפה שלום לדמוקרטיה בישראל. ולא, אני לא שמאלני. הייתי בעד המלחמה בעזה ואני בעד אנשים עם דעות שפויות. חבל שאין לנו כאלה בארץ..

• פותח/ת השרשור
אם כבר הולכים על הימין עדיף בהרבה את ביבי.

ליברמן לא יכול לממש את כול מה שהוא מבטיח הוא מדבר באוויר הוא פונה למה שאנשים הכי רוצים למרות שהם יודעים שזה לא ריאלי.

אני עדיין מתלבט. אולי בכל זאת אני אלך לפי המתכונת הישנה ואצביע ליברמן.
הקטע שליברמן בחיים לא יסכים לתת את הגולן לדוג', ביבי אומנם גם אמר שהוא לא יסכים, מצד שני גם שרון אמר שהוא לא יתן שטחים וע"ע התנתקות. ליברמן במידה ויהיה לו מספיק כוח הוא יוכל להפיל החלטות כמו החזרות שטחים וכדומה.

אני עדיין מתלבט. אולי בכל זאת אני אלך לפי המתכונת הישנה ואצביע ליברמן.
הקטע שליברמן בחיים לא יסכים לתת את הגולן לדוג', ביבי אומנם גם אמר שהוא לא יסכים, מצד שני גם שרון אמר שהוא לא יתן שטחים וע"ע התנתקות. ליברמן במידה ויהיה לו מספיק כוח הוא יוכל להפיל החלטות כמו החזרות שטחים וכדומה.
שרון היה חייב להדוף את הפרשה שהייתה על כל המשפחה שלו (עם הבן שלו והאיים אז) לכן הוא עשה את מה שהוא עשה וכמה שיותר מהר כדי שהתקשורת והעם יתרכז במשהו אחר.

שמעו ליברמן לוקח ת-20 מנדטים, פשוט כל איש שני/שלישי אני שומע שמצביע לו

• פותח/ת השרשור
לדעתי אלו יהיו התוצאות:
ליכוד 28
קדימה 23
ישראל ביתנו 19
עבודה 15
ש"ס 9
חד"ש 5
מרץ 6
ערביות 5
איחוד לאומי 6
הבית היהודי 2
הירוקים 2 - קשה לי להאמין שהם יעברו את אחוז החסימה, אבל מאוד מקווה.

שרון היה חייב להדוף את הפרשה שהייתה על כל המשפחה שלו (עם הבן שלו והאיים אז) לכן הוא עשה את מה שהוא עשה וכמה שיותר מהר כדי שהתקשורת והעם יתרכז במשהו אחר.

אמת ואמת.

בקשר לקדימה - זאת מפלגה שבכלל אין לה זכות קיום בכלל

the sun, כשאתה מצביע לעלה ירוק אתה יוצא אהבל, הצבאות מחאה זה דבר פאסה ממזמן.

כל אחד משחק אותה ביבי שקרן ביבי ככה ביבי ככה - ביבי שיקם פה את הכלכלה שהיתה גמורה, וכל אלה שמדברים על קפיטליזם וכו' יכולים לראות כמה חזק המשק הישראלי, ואף מוסד פה לא קרס ולא קרוב לקריסה ולא נזקק לשום דבר.

בקשר לאג'נדה של ליברמן - כשמסתכלים על האבחנה של ביבי וליברמן הוא זהה במסקנה שלה - אין פה פרטנר ולא יהיה פה שלום (ועזבו אם נתנו לכם להבין אחרת), ושונה בפתרון
ליברמן נוגע בנוקודה מאוד חשובה שפשוט אתה לא יכול לתת לאויב שלך לישון לך במיטה - וזה מה שאנחנו עושים במודע

כל אלה ששוללים את ליברמן עוד לפני שהוא עשה משהו, תדעו דבר אחד, כשאתה עם 5 מנדטים אתה מוגבל, כשאתה עם 20 אתה יכול לעמוד על שלך.

קשה לצפות להרבה מאנשי הבועה התל אביבית, כל המלחמות וכל הבלאגן רחוק מרחובות שנקין

אמת ואמת.

בקשר לקדימה - זאת מפלגה שבכלל אין לה זכות קיום בכלל

the sun, כשאתה מצביע לעלה ירוק אתה יוצא אהבל, הצבאות מחאה זה דבר פאסה ממזמן.

כל אחד משחק אותה ביבי שקרן ביבי ככה ביבי ככה - ביבי שיקם פה את הכלכלה שהיתה גמורה, וכל אלה שמדברים על קפיטליזם וכו' יכולים לראות כמה חזק המשק הישראלי, ואף מוסד פה לא קרס ולא קרוב לקריסה ולא נזקק לשום דבר.

בקשר לאג'נדה של ליברמן - כשמסתכלים על האבחנה של ביבי וליברמן הוא זהה במסקנה שלה - אין פה פרטנר ולא יהיה פה שלום (ועזבו אם נתנו לכם להבין אחרת), ושונה בפתרון
ליברמן נוגע בנוקודה מאוד חשובה שפשוט אתה לא יכול לתת לאויב שלך לישון לך במיטה - וזה מה שאנחנו עושים במודע

כל אלה ששוללים את ליברמן עוד לפני שהוא עשה משהו, תדעו דבר אחד, כשאתה עם 5 מנדטים אתה מוגבל, כשאתה עם 20 אתה יכול לעמוד על שלך.

קשה לצפות להרבה מאנשי הבועה התל אביבית, כל המלחמות וכל הבלאגן רחוק מרחובות שנקין
ביבי שקרן , אין קשר בין עובדה זו לבין שהוא היה שר אוצר יחסית טוב (וגם זה יש שטוענים אחרת)
לי עם ליברמן אין בעיה , הוא הולך להיות העתק זהה אחד לאחד של אריק שרון .
בכל מקרה גם ביבי או ציפי או אהוד זה לא משנה כי כולם צד אחר של אותו מטבע (הבנת את הכוונה ) , בסופו של דבר מי שחושב שביבי יוביל למהלך שונה פשוט לא זוכר את הכהונה הקודמת שלו ולא מבין את המצב בישראל .

ביבי עשה הרבה טעויות, אין על זה ויכוח
אבל יש הבדל בין לעושת טעויות ולדעת שעשית, לבין לעשותצ מהלכים מטומטמים שלא הוכיחו את עצמם ועוד לעמוד מאחוריהם (ראה מקרה ההתנתקות, נסיגה מלבנון)

בקשר להשוואה בין ליברמן ואריק שרון - אריק שרון התחיל בימין וסיים יותר גרוע ממרצ, אני לא חושב שזה יקרה
לי בכל מקרה לא מובן איך אדם שהיה קיצוני כמו אריק שרון התדרדר לשמאלנות כזאת חריפה

על דבר אחד תהיה בטוח, ליברמן ידאוג לביטחון של המדינה פה, ולא משנה באיזה פתרון, הוא לא יתן לטילים פה ליפול בדרום (ולהזכירם הם עדיין נופלים), ליברמן לא יבצע נסיגה מלבנון כדי שאחר כך יחטפו פה חיילים.
ליברמן לא יפנה את גוש קטיף כדי שהחמאס ימקם שם את המשגרי רקטות שלו

מישהו פה עדיין חושב שפינוי גוש קטיף היה מוצדק?
מישהו פה חושב שהיציאה כמו כוסיות מלבנון עזרה במשהו?

יום יבוא ועוד הם יחזרו לליכוד ולעבודה (כל אחד מאיפה שהוא בא)

זה גם אני חושב, אני לא בטוח רק שיהיה מי שירצה לקבל אותם

והאמת זאת בעיה אחרת, כי דן מרידור למשל, הוא בן אדם שאני מאוד מאוד מעריך, הוא מאוד אינטיליגנט ומאוד מוכשר, אבל הוא הפקיר את הליכוד
כנ"ל בני בגין, שאותו אני מעריך אפילו יותר, הוא לכלך על ביבי ועכשיו הוא מתמודד ברשימה שביבי עומד בראשה, זה לא נראה הכי טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית