הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לכל מצביעי ישראל ביתנו

גם אם יבנה קואליצית רוב משלו לפני ביבי והוא יבוא לנשיא ויבקש להיות ראש ממשלה הנשיא יתן לו.

אם הם יעברו את אחוז החסימה אז זה לא.

"עלה ירוק, כי ערבי טוב זה ערבי רגוע"!(זאת באמת אחת מססמאות הבחירות שלהם.)

מה קרה, למה אף אחד לא מגיב לי?

אין כאן אף אחד אחר שהולך להצביע לעלה ירוק?

לכמה לדעתכם יגיעו שיעורי ההצבעה?
קראתי שבבחירות הקודמות הם היו63% :\

נערך לאחרונה:
נראה לי שגם אם לליברמן יהיו את רוב המנדטים (מה שלא יקרה) הוא לא יהיה ראש ממשלה כי הוא לא רץ לראשות הממשלה, תקנו אותי אם אני טועה

מי שיושב בראשות המפלגה הגדולה ביותר הוא זה שיהיה הראשון לנסות להרכיב ממשלה. אם ליברמן יקח בגדול אז זה יהיה הוא. מאז ששינו חזרה את שיטת הבחירות אין יותר דבר כזה "לרוץ לראשות הממשלה".

למען הדיוק:
"שבעה ימים מיום פרסום תוצאות הבחירות, צריך נשיא המדינה להטיל את תפקיד הרכבת הממשלה אל אחד מחברי הכנסת. נשיא המדינה אמור לקבל את הסכמת המועמד ולהתייעץ עם נציבי הסיעות בכנסת. תפקיד הרכבת הממשלה מוטל על ראש הרשימה בעלת מספר המושבים הרב ביותר או על ראש רשימה המשתייך לגוש הפוליטי בעל מספר המושבים הרב ביותר. "
(מתוך gov.il)

נקווה שזה לא יהיה ליברמן...

• פותח/ת השרשור
זה מדהים, אשכרה כל בנאדם שאני שואל מצביע או ליכוד או ליברמן, כשהרוב ליברמן.
למרות שבתכלאס לא שאלתי את אלה שהם בני 50+ שהם בד"כ מצביעי שמאל...

זה מדהים, אשכרה כל בנאדם שאני שואל מצביע או ליכוד או ליברמן, כשהרוב ליברמן.
למרות שבתכלאס לא שאלתי את אלה שהם בני 50+ שהם בד"כ מצביעי שמאל...

כל אחד חי בתוך הבועה שלו. אני לא מכיר אף אחד (מחוץ לפורום) שמצביע ימינה מקדימה.

נראה לי תיהיה הפתעה עם הירוקים ועם ליברמן, יש סיכוי מאוד גדול שליברמן יעקוף את קדימה זו רק השערה וליכוד לא יעלה על 3-4 מנדטים במקסימום מקדימה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית