צפון רחובות 🤡לא שאלתי אנשים מצפון ת"א 🙄
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
צפון רחובות 🤡לא שאלתי אנשים מצפון ת"א 🙄
זה מדהים, אשכרה כל בנאדם שאני שואל מצביע או ליכוד או ליברמן, כשהרוב ליברמן.
למרות שבתכלאס לא שאלתי את אלה שהם בני 50+ שהם בד"כ מצביעי שמאל...
מאיפה אתה יודע מה הוא עשה שהוא כהן בתפקיד? אולי אספו מידע\ הכינו תוכניות ? מה אתה מצפה שממשלה של אולמרט תפעיל כוח צבאי נגד איראן( הגרעין האירני) ? אני מקווה שאצל ביבי זה יעשה .ליברמן הוא כמו כלב נובח שלא נושך.
הוא היה שר "לעינינים אסטרטגים" ולא עשה כלום.
הוא בעיקר מדבר באוויר ומבטיח הבטחות פאשיסטיות לא הגיוניות.
אני גר בכרמיאל יש לי ערבים בשכונה יש מלא כפרים מסביבי המון ערבים ואכלנו גם הרבה חרא במלחמהכל אלה שמצביעים לבני וחיים בתוך הבועה שוכחים דבר אחד, אם בשכונות שלהם פתאום היו גרים ערבים והיו שומעים ערבית ברחובות, לא בקטע של גזענות, פשוט 99 ממצביעי לבני ושמאלה הם אנשים שאין להם קשר למצב הכלכלי-בטחוני הגרוע, כלומר תל אביבים או באיזור.
תלכו לשדרות או אשקלון לא מאמין שתמצאו יותר מ10 מצביעים לקדימה.
אבל למי אכפת בכלל? "שילכו קיבינימט" תושבי הפריפריה, הם גם ככה אזרחים סוג ב' והם המגן האנושי של המדינה, כמו שהיו תושבי גוש קטיף לפניהם.
מאיפה אתה יודע מה הוא עשה שהוא כהן בתפקיד? אולי אספו מידע\ הכינו תוכניות ? מה אתה מצפה שממשלה של אולמרט תפעיל כוח צבאי נגד איראן( הגרעין האירני) ? אני מקווה שאצל ביבי זה יעשה .
ובאמת כמו שPAN1C אמר גם אצלי זה ככה.. כל מי ששאלתי (משפחה בעיקר וחברים בעלי זכות הצבעה אמרו שיצביעו לליכוד\ ישראל ביתנו\ האיחוד הלאומי.
לדעתי הבעיה אצל ליברמן זה הרשימה האנונימית של המפלגה שלו, חוץ ממנו ומעוזי לנדאו אף אחד לא מוכר.
הוא רוצה לוותר על שטחים שרוב האוכלוסייה בהם היא ערבית, מה רע? למה אנחנו צריכים את השטחים האלו?אני לא מכיר אף אחד שמצביע ליברמן.
ואני לא מבין למה ימניים מצביעים ליברמן. הוא רוצה לחלק את ירושלים ולוותר על שטחים, אנשים אוהבים אותו כי הוא יעני אומר את האמת בפרצוף לערבים.
בגלל שהוא רוצה לשלול למליון ערבים את האזרחות. חוץ מזה הוא באמת נוטה שמאלה...
עזוב מרץ יש לובדיוק את אותו מצע של בל"דהוא גם רוצה לאפשר יותר מכירת חזיר ואוכל לא כשר.
הוא יותר קרוב למרץ מאשר לביבי 😆
הוא רוצה לוותר על שטחים שרוב האוכלוסייה בהם היא ערבית, מה רע? למה אנחנו צריכים את השטחים האלו?
ואתה לא מכיר אף אחד שמצביע לליברמן? גר בקיבוץ?
האמת שאני מסכים איתך בקשר לזה, ואני מסכים עם ליברמן והייתי מצביע לו. יש לי רק בעיה אחת איתו, הקטע המטומטם הזה של "בלי נאמנות אין אזרחות". רק בגלל ההצהרה הזאתי אני לא בוחר בו.
כל אלה שמצביעים לבני וחיים בתוך הבועה שוכחים דבר אחד, אם בשכונות שלהם פתאום היו גרים ערבים והיו שומעים ערבית ברחובות, לא בקטע של גזענות, פשוט 99 ממצביעי לבני ושמאלה הם אנשים שאין להם קשר למצב הכלכלי-בטחוני הגרוע, כלומר תל אביבים או באיזור.
אבל למי אכפת בכלל? "שילכו קיבינימט" תושבי הפריפריה, הם גם ככה אזרחים סוג ב' והם המגן האנושי של המדינה, כמו שהיו תושבי גוש קטיף לפניהם.
כל אלה שמצביעים לבני וחיים בתוך הבועה שוכחים דבר אחד, אם בשכונות שלהם פתאום היו גרים ערבים והיו שומעים ערבית ברחובות, לא בקטע של גזענות, פשוט 99 ממצביעי לבני ושמאלה הם אנשים שאין להם קשר למצב הכלכלי-בטחוני הגרוע, כלומר תל אביבים או באיזור.
מבלי להכנס לדיון, שהוא די מיותר, היות וממילא אף אחד לא ישכנע אף אחד לשנות את דעתו, כדאי לזכור שדווקא בתל אביב (ובירושלים) חיו תחת איומים לא פשוטים תקופה ארוכה ומטרור המתאבדים נהרגו ונפצעו הרבה יותר אנשים מאשר מקסאמים וגראדים. אני לא בא להתווכח איך יותר קשה לחיות, תחת איום טילים או תוך פחד שכל אוטובוס שאתה עולה עליו עלול להתפוצץ, אני פשוט חושב שהזלזול הזה במי שגר במרכז וההתייחסות אליו בתור מנותק היא לא לעניין ולא ממש תואמת את המציאות.
בממ"ד אתה יותר מוגן, וזה שוב - בלי להכנס לדיון.התגובות לפיגועים היו חריפות פי 200 מהתגובות לקסאמים, וגם ה"מלחמה" בעזה עכשיו היתה רק בגלל שהבחירות היו כל כך קרובות, 8 שנים לא מצאו "תירוץ" כדי לעשות משהו..
יש הבדל בין לפחות לעלות לאוטובוס, לבין לפחד לצאת מהממ"ד, אתה יודע...
זה בדיוק מה שחבל שאנשים בעליי מצב כלכלי גרוע מצביעים למפלגות ליברליות בתחום הכלכלי (קפיטלסטי ) .
ובקשר לכל שאר הדברים שלך זה דמגוגיה בשקל .