לכל מצביעי ישראל ביתנו

כל אלה שמצביעים לבני וחיים בתוך הבועה שוכחים דבר אחד, אם בשכונות שלהם פתאום היו גרים ערבים והיו שומעים ערבית ברחובות, לא בקטע של גזענות, פשוט 99 ממצביעי לבני ושמאלה הם אנשים שאין להם קשר למצב הכלכלי-בטחוני הגרוע, כלומר תל אביבים או באיזור.
תלכו לשדרות או אשקלון לא מאמין שתמצאו יותר מ10 מצביעים לקדימה.

אבל למי אכפת בכלל? "שילכו קיבינימט" תושבי הפריפריה, הם גם ככה אזרחים סוג ב' והם המגן האנושי של המדינה, כמו שהיו תושבי גוש קטיף לפניהם.

זה מדהים, אשכרה כל בנאדם שאני שואל מצביע או ליכוד או ליברמן, כשהרוב ליברמן.
למרות שבתכלאס לא שאלתי את אלה שהם בני 50+ שהם בד"כ מצביעי שמאל...

ליברמן הוא כמו כלב נובח שלא נושך.
הוא היה שר "לעינינים אסטרטגים" ולא עשה כלום.
הוא בעיקר מדבר באוויר ומבטיח הבטחות פאשיסטיות לא הגיוניות.

ליברמן הוא כמו כלב נובח שלא נושך.
הוא היה שר "לעינינים אסטרטגים" ולא עשה כלום.
הוא בעיקר מדבר באוויר ומבטיח הבטחות פאשיסטיות לא הגיוניות.
מאיפה אתה יודע מה הוא עשה שהוא כהן בתפקיד? אולי אספו מידע\ הכינו תוכניות ? מה אתה מצפה שממשלה של אולמרט תפעיל כוח צבאי נגד איראן( הגרעין האירני) ? אני מקווה שאצל ביבי זה יעשה .
ובאמת כמו שPAN1C אמר גם אצלי זה ככה.. כל מי ששאלתי (משפחה בעיקר וחברים בעלי זכות הצבעה אמרו שיצביעו לליכוד\ ישראל ביתנו\ האיחוד הלאומי.
לדעתי הבעיה אצל ליברמן זה הרשימה האנונימית של המפלגה שלו, חוץ ממנו ומעוזי לנדאו אף אחד לא מוכר.

כל אלה שמצביעים לבני וחיים בתוך הבועה שוכחים דבר אחד, אם בשכונות שלהם פתאום היו גרים ערבים והיו שומעים ערבית ברחובות, לא בקטע של גזענות, פשוט 99 ממצביעי לבני ושמאלה הם אנשים שאין להם קשר למצב הכלכלי-בטחוני הגרוע, כלומר תל אביבים או באיזור.

אבל למי אכפת בכלל? "שילכו קיבינימט" תושבי הפריפריה, הם גם ככה אזרחים סוג ב' והם המגן האנושי של המדינה, כמו שהיו תושבי גוש קטיף לפניהם.
אני גר בכרמיאל יש לי ערבים בשכונה יש מלא כפרים מסביבי המון ערבים ואכלנו גם הרבה חרא במלחמה
ובכל זאת אני לא יבחר ולא יחשוב לרגע על לבוחר ליברמן

מאיפה אתה יודע מה הוא עשה שהוא כהן בתפקיד? אולי אספו מידע\ הכינו תוכניות ? מה אתה מצפה שממשלה של אולמרט תפעיל כוח צבאי נגד איראן( הגרעין האירני) ? אני מקווה שאצל ביבי זה יעשה .
ובאמת כמו שPAN1C אמר גם אצלי זה ככה.. כל מי ששאלתי (משפחה בעיקר וחברים בעלי זכות הצבעה אמרו שיצביעו לליכוד\ ישראל ביתנו\ האיחוד הלאומי.
לדעתי הבעיה אצל ליברמן זה הרשימה האנונימית של המפלגה שלו, חוץ ממנו ומעוזי לנדאו אף אחד לא מוכר.

אני לא מכיר אף אחד שמצביע ליברמן.

ואני לא מבין למה ימניים מצביעים ליברמן. הוא רוצה לחלק את ירושלים ולוותר על שטחים, אנשים אוהבים אותו כי הוא יעני אומר את האמת בפרצוף לערבים.

בגלל שהוא רוצה לשלול למליון ערבים את האזרחות. חוץ מזה הוא באמת נוטה שמאלה...

אני לא מכיר אף אחד שמצביע ליברמן.

ואני לא מבין למה ימניים מצביעים ליברמן. הוא רוצה לחלק את ירושלים ולוותר על שטחים, אנשים אוהבים אותו כי הוא יעני אומר את האמת בפרצוף לערבים.
הוא רוצה לוותר על שטחים שרוב האוכלוסייה בהם היא ערבית, מה רע? למה אנחנו צריכים את השטחים האלו?
ואתה לא מכיר אף אחד שמצביע לליברמן? גר בקיבוץ?

הוא רוצה לוותר על שטחים שרוב האוכלוסייה בהם היא ערבית, מה רע? למה אנחנו צריכים את השטחים האלו?
ואתה לא מכיר אף אחד שמצביע לליברמן? גר בקיבוץ?

האמת שאני מסכים איתך בקשר לזה, ואני מסכים עם ליברמן והייתי מצביע לו. יש לי רק בעיה אחת איתו, הקטע המטומטם הזה של "בלי נאמנות אין אזרחות". רק בגלל ההצהרה הזאתי אני לא בוחר בו.

ברור, כי זה הגיוני שבכנסת יהיו ערבים שיגידו שהם היו מוכנים להיות שהידים, וימשיכו להיות בכנסת ולחיות על חשבון המדינה.

האמת שאני מסכים איתך בקשר לזה, ואני מסכים עם ליברמן והייתי מצביע לו. יש לי רק בעיה אחת איתו, הקטע המטומטם הזה של "בלי נאמנות אין אזרחות". רק בגלל ההצהרה הזאתי אני לא בוחר בו.

אז תצביע לדוקטור אחמד טיבי שאני לא מבין איך לא רק שלא לוקחים לו את האזרחות אלא איך לא מחסלים אותו על כל מה שהוא אומר נגד המדינה

אם אני לא טועה זה או אחמד טיבי או זחאלקה שאמר : חיזבאללה נאלץ לחטוף את החיילים בגלל הטיפשות של ישראל. בן אדם כזה מקבל מידי חודש מהמדינה כמה עשרות אלפי שקלים...
צריך להטיס אותו לקיבינמט גם חי במדינה, מקבל ממנה משכורת ולא מתבייש להשתין עליה.
וכן, אני מאמין שרוב ערביי ישראל הם ככה. אמנם אני לא גר בסביבת ערבים אבל מכמה פעמים שנפגשתי איתם זה היה היחס.

נערך לאחרונה:
מישהו קרא את המצע של ליברמן פה?
קודם כל יש לו הרבה מאוד דברים נכונים במצע, בנוגע לפשע במיוחד. בנוגע לערבים-"ישראלים" ובנוגע למשתמטים. בנוגע לפלסטינים הוא קודם כל אומר שיש להיכנס בהם ביד קשה. צריך להילחם בטרור בכוח ולא בדיבורים. אחרי שמחסלים את הטרור גם אני בעד 2 מדינות. לא אכפת לי שהפלסטינים יחיו פה כל עוד הם לא יורים עליי קסאמים ומתפוצצים לי בקניון.
זה כל מה שהוא אומר, שקודם צריך לחסל את שילטון החמאס\חיזבאללה ולהוריד את האיום האיראני מעל הפרק ורק אז אפשר יהיה לדבר.

מבלי להכנס לדיון, שהוא די מיותר, היות וממילא אף אחד לא ישכנע אף אחד לשנות את דעתו, כדאי לזכור שדווקא בתל אביב (ובירושלים) חיו תחת איומים לא פשוטים תקופה ארוכה ומטרור המתאבדים נהרגו ונפצעו הרבה יותר אנשים מאשר מקסאמים וגראדים. אני לא בא להתווכח איך יותר קשה לחיות, תחת איום טילים או תוך פחד שכל אוטובוס שאתה עולה עליו עלול להתפוצץ, אני פשוט חושב שהזלזול הזה במי שגר במרכז וההתייחסות אליו בתור מנותק היא לא לעניין ולא ממש תואמת את המציאות.

זה בדיוק מה שחבל שאנשים בעליי מצב כלכלי גרוע מצביעים למפלגות ליברליות בתחום הכלכלי (קפיטלסטי ) .
ובקשר לכל שאר הדברים שלך זה דמגוגיה בשקל .

מבלי להכנס לדיון, שהוא די מיותר, היות וממילא אף אחד לא ישכנע אף אחד לשנות את דעתו, כדאי לזכור שדווקא בתל אביב (ובירושלים) חיו תחת איומים לא פשוטים תקופה ארוכה ומטרור המתאבדים נהרגו ונפצעו הרבה יותר אנשים מאשר מקסאמים וגראדים. אני לא בא להתווכח איך יותר קשה לחיות, תחת איום טילים או תוך פחד שכל אוטובוס שאתה עולה עליו עלול להתפוצץ, אני פשוט חושב שהזלזול הזה במי שגר במרכז וההתייחסות אליו בתור מנותק היא לא לעניין ולא ממש תואמת את המציאות.

התגובות לפיגועים היו חריפות פי 200 מהתגובות לקסאמים, וגם ה"מלחמה" בעזה עכשיו היתה רק בגלל שהבחירות היו כל כך קרובות, 8 שנים לא מצאו "תירוץ" כדי לעשות משהו..

יש הבדל בין לפחות לעלות לאוטובוס, לבין לפחד לצאת מהממ"ד, אתה יודע...

התגובות לפיגועים היו חריפות פי 200 מהתגובות לקסאמים, וגם ה"מלחמה" בעזה עכשיו היתה רק בגלל שהבחירות היו כל כך קרובות, 8 שנים לא מצאו "תירוץ" כדי לעשות משהו..

יש הבדל בין לפחות לעלות לאוטובוס, לבין לפחד לצאת מהממ"ד, אתה יודע...
בממ"ד אתה יותר מוגן, וזה שוב - בלי להכנס לדיון.
אני לא אשכח איך בזמן אינתיפאדת אל-אקצע הייתי מפחד לעלות לאוטובוסים, וכל בנאדם שנראה קצת "גדול" היה גורם לי להזיע מפחד.

אני יכול לספור כמה פעמים שירדתי מהאוטובוס רק בגלל שעלה מישהו שנראה לי חשוד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית