נק' מוניטין:
9,634
- 2,421
- 7
בממ"ד אתה יותר מוגן, וזה שוב - בלי להכנס לדיון.
התגובה הכי מטומטמת ששמעתי בחיים.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התגובה הכי מטומטמת ששמעתי בחיים.
התגובות לפיגועים היו חריפות פי 200 מהתגובות לקסאמים, וגם ה"מלחמה" בעזה עכשיו היתה רק בגלל שהבחירות היו כל כך קרובות, 8 שנים לא מצאו "תירוץ" כדי לעשות משהו..
יש הבדל בין לפחות לעלות לאוטובוס, לבין לפחד לצאת מהממ"ד, אתה יודע...
ממש לא דמגוגיה, זאת המציאות..
אני לא אשכח איך בזמן אינתיפאדת אל-אקצע הייתי מפחד לעלות לאוטובוסים, וכל בנאדם שנראה קצת "גדול" היה גורם לי להזיע מפחד.
אני יכול לספור כמה פעמים שירדתי מהאוטובוס רק בגלל שעלה מישהו שנראה לי חשוד
אני לא אשכח איך בזמן אינתיפאדת אל-אקצע הייתי מפחד לעלות לאוטובוסים, וכל בנאדם שנראה קצת "גדול" היה גורם לי להזיע מפחד.
אני יכול לספור כמה פעמים שירדתי מהאוטובוס רק בגלל שעלה מישהו שנראה לי חשוד
קרא הגדרה של דמגוגיה במילון .
כמו שאמרתי, אני לא בא להתווכח על איך קשה יותר לחיות (טילים מפחידים יותר ומשבשים את החיים, פיגועים הורגים יותר. באמת שלא בטוח מה עדיף). הטענה שלי היא שהצגת תושבי המרכז בתור מנותקים מהמצב הביטחוני, היא ממש לא נכונה.
לגבי התגובות לפיגועים, לא יודע אם אתה זוכר, אבל רוב הזמן זה נגמר בסגר (חמור הרבה פחות מזה שיש על עזה כבר שנים) ואמירה שאיפוק הוא כוח.
מה סגר? צריך לפרק להם את הצורה.
אנשים קולטים מה קורה פה?
יורים לך טילים לתוך השטח שלך, לא תגיד לתוך התנחלויות (זכר למצב בו חיי מתנחל היו שווים חצי חיי אזרח רגיל),לא תגיד לשטח שיש עליו מחלוקת, והמדינה לא עושה שום דבר!
לא הבנת. אני לא דיברתי על מה לדעתי צריך היה לעשות. אני הגבתי לטענתך שלפיגועים הגיבו באופן חריף יותר מאשר לטילים, מה שלמיטב זכרוני ממש לא נכון. זוכר כמה נהרגו עד לחומת מגן? שלא לדבר על תקופות פיגועים קודמות. חוסר תגובה משמעותית הוא לא המצאה כזאת חדשה.
מבצע חומת מגן .
היית בג'נין ? אתה יודע איך היא נראתה אחרי המבצע .
בכל מקרה אני לא מבין מה הקטע של ההשוואות הללו .
הבדל מנדט אחד בין קדימה לליכוד 😣
אני מקווה שלאחר סיפרת קולות החיילים הליכוד יקבל עוד
מקורות יודעי דבר מוסרים כי המנצח הגדול של הבחירות הוא
מארק ריפטו