לכל מצביעי ישראל ביתנו

התגובות לפיגועים היו חריפות פי 200 מהתגובות לקסאמים, וגם ה"מלחמה" בעזה עכשיו היתה רק בגלל שהבחירות היו כל כך קרובות, 8 שנים לא מצאו "תירוץ" כדי לעשות משהו..

יש הבדל בין לפחות לעלות לאוטובוס, לבין לפחד לצאת מהממ"ד, אתה יודע...

כמו שאמרתי, אני לא בא להתווכח על איך קשה יותר לחיות (טילים מפחידים יותר ומשבשים את החיים, פיגועים הורגים יותר. באמת שלא בטוח מה עדיף). הטענה שלי היא שהצגת תושבי המרכז בתור מנותקים מהמצב הביטחוני, היא ממש לא נכונה.

לגבי התגובות לפיגועים, לא יודע אם אתה זוכר, אבל רוב הזמן זה נגמר בסגר (חמור הרבה פחות מזה שיש על עזה כבר שנים) ואמירה שאיפוק הוא כוח.

ממש לא דמגוגיה, זאת המציאות..

קרא הגדרה של דמגוגיה במילון .

בממ"ד אתה יותר מוגן, וזה שוב - בלי להכנס לדיון.
אני לא אשכח איך בזמן אינתיפאדת אל-אקצע הייתי מפחד לעלות לאוטובוסים, וכל בנאדם שנראה קצת "גדול" היה גורם לי להזיע מפחד.

אני יכול לספור כמה פעמים שירדתי מהאוטובוס רק בגלל שעלה מישהו שנראה לי חשוד

אין מה להשוות בנושאים כאלה .

בממ"ד אתה יותר מוגן, וזה שוב - בלי להכנס לדיון.
אני לא אשכח איך בזמן אינתיפאדת אל-אקצע הייתי מפחד לעלות לאוטובוסים, וכל בנאדם שנראה קצת "גדול" היה גורם לי להזיע מפחד.

אני יכול לספור כמה פעמים שירדתי מהאוטובוס רק בגלל שעלה מישהו שנראה לי חשוד

אז בתכלאס לקחת את זה קצת קשה מידי... אבל לא חשוב
והתגובה שלך באמת לא במקום.
רשוס צודק, אני גם בתור אחד שגר במרכז יודע שאם הקסאמים היו מגיעים לפה היה הרבה יותר רעש תקשורתי וציבורי מאשר שדרות. עובדה שרק כשהקסאמים התחילו להגיע לאשדוד הממשלה התעוררה, עד אז 8 שנים נפלו קסאמים וכולם שתקו.

לא התכוונתי להשוות אצל מי יותר קשה, רק רציתי להציג את הצד השני מנקודת המבט שלי - תושב מרכז הארץ.
בכל אופן אני מכיר המון אנשים שגרים בדרום הארץ ובמלחמה דאגתי להם.

כמו שאמרתי, אני לא בא להתווכח על איך קשה יותר לחיות (טילים מפחידים יותר ומשבשים את החיים, פיגועים הורגים יותר. באמת שלא בטוח מה עדיף). הטענה שלי היא שהצגת תושבי המרכז בתור מנותקים מהמצב הביטחוני, היא ממש לא נכונה.

לגבי התגובות לפיגועים, לא יודע אם אתה זוכר, אבל רוב הזמן זה נגמר בסגר (חמור הרבה פחות מזה שיש על עזה כבר שנים) ואמירה שאיפוק הוא כוח.

מה סגר? צריך לפרק להם את הצורה.
אנשים קולטים מה קורה פה?
יורים לך טילים לתוך השטח שלך, לא תגיד לתוך התנחלויות (זכר למצב בו חיי מתנחל היו שווים חצי חיי אזרח רגיל),לא תגיד לשטח שיש עליו מחלוקת, והמדינה לא עושה שום דבר!

מה סגר? צריך לפרק להם את הצורה.
אנשים קולטים מה קורה פה?
יורים לך טילים לתוך השטח שלך, לא תגיד לתוך התנחלויות (זכר למצב בו חיי מתנחל היו שווים חצי חיי אזרח רגיל),לא תגיד לשטח שיש עליו מחלוקת, והמדינה לא עושה שום דבר!

לא הבנת. אני לא דיברתי על מה לדעתי צריך היה לעשות. אני הגבתי לטענתך שלפיגועים הגיבו באופן חריף יותר מאשר לטילים, מה שלמיטב זכרוני ממש לא נכון. זוכר כמה נהרגו עד לחומת מגן? שלא לדבר על תקופות פיגועים קודמות. חוסר תגובה משמעותית הוא לא המצאה כזאת חדשה.

לא הבנת. אני לא דיברתי על מה לדעתי צריך היה לעשות. אני הגבתי לטענתך שלפיגועים הגיבו באופן חריף יותר מאשר לטילים, מה שלמיטב זכרוני ממש לא נכון. זוכר כמה נהרגו עד לחומת מגן? שלא לדבר על תקופות פיגועים קודמות. חוסר תגובה משמעותית הוא לא המצאה כזאת חדשה.

מבצע חומת מגן .
היית בג'נין ? אתה יודע איך היא נראתה אחרי המבצע .
בכל מקרה אני לא מבין מה הקטע של ההשוואות הללו .

מבצע חומת מגן .
היית בג'נין ? אתה יודע איך היא נראתה אחרי המבצע .
בכל מקרה אני לא מבין מה הקטע של ההשוואות הללו .

אני לא עושה השוואות, הסברתי קודם למה עניתי, ושוב, עד שיצאנו לחומת מגן לקח הרבה זמן והרבה הרוגים. ישבנו בשקט וספגנו די הרבה זמן, חוסר תגובה זה לא משהו שהמציאו במיוחד בשביל הטילים מעזה.

יש כל כך הרבה מפלגות ימין, שבסוף בגלל זה קדימה עכשיו ניצחה.

אני רק מקווה שליברמן לא יסתנוור מהכוח שנפל עליו וידע לעשות מה שצריך.

אני רק מקווה שליברמן לא יסתנוור מהכוח שנפל עליו וידע לעשות מה שצריך.[/quote]

נכון והדבר הזה יהיה ללכת עם ביבי לממשלה ולא לתת ללבני להקים ממשלת רפיסות שנייה

הבדל מנדט אחד בין קדימה לליכוד 😣
אני מקווה שלאחר סיפרת קולות החיילים הליכוד יקבל עוד

מקורות יודעי דבר מוסרים כי המנצח הגדול של הבחירות הוא
מארק ריפטו

אלה שהצביעו קדימה נדפקו, עכשיו ביבי יהיה כנראה ראש ממשלה ויהיה חייב לבחור בממשלת ימין קיצונית בלי קדימה ולקדימה אין בכלל אופציה לממשלה נורמלית עם יותר מ60 מנדטים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית