הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בדיקת טכניקה סקוואט HB+ "שיא עולם" בבנץ'

wannaBfat

משתמש פעיל
508
0
נק' מוניטין:
397
508
0
סקוואט ל-3

בנץ'
אחרי שאיזה ארגון באירלנד קבע 75 ק"ג בתור שיא עולם לגיל 14 הייתי חייב לצלם את זה 😃
המשקל נמוך, טכניקה לא משהו אבל לפחות קבעתי שיא עולם 🚬🤪🚬

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
רשמתי.
הייתה תקופה שהייתי יורד יותר עמוק אבל זה גרר גלישה של הברכיים בתחתית,
וכשהתחלתי לרדת פחות (ולתקן עוד כמה דברים..) זה נעלם.
אני מבין שזה לא פיתרון אבל העיקר שאני שובר, וממה שאני מבין אני שובר לא?

זה נראה שובר גבולי וגם יש באונס. זה רק מרגיש משום מה תנועה "לא מלאה" כשמסתכלים על התנועה כולה ולא רק על הרגליים.

• פותח/ת השרשור
אימון הבא אמור להיות לי סקוואט קל אז אני אנסה כמה שינויים בטכניקה ואעלה לפה.
חוץ מהעומק אין משהו שאני צריך לשים לב אליו?

יש קצת גלישה קדימה בסוף התנועה, אבל אני מאמין שאם תשב טיפה יותר אחורה זה יפתר מעצמו, ככה שכדאי לעזוב את זה. תוציא ברכיים ושב אחורה (ואל תיפול למטה).

חגגתי 15 לפני חודש
כשהייתי בן 14 לחצתי 90 לסינגל, שזה עדיין שיא עולם לפי הארגון הזה

לא לגרוע מן ההישג שלך, אבל אתה מודע לעובדה שבתנאי תחרות המוט עוצר בתחתית לכמה שניות, דבר שמקשה ומוריד מן המשקל שניתן להרים? יש סיבה ששיאים רשמיים נקבעים בתחרויות רשמיות ולא בחדר כושר...

• פותח/ת השרשור
מודע 😃
אני גם בטוח שבתנאי תחרות אני לא אגיע למשקל דומה. אבל עדיין, המטרה לא הייתה להראות כמה אני לוחץ, המטרה הייתה להראות שלקבוע 75 ק"ג בתור שיא עולם זה מביך.

מודע 😃
אני גם בטוח שבתנאי תחרות אני לא אגיע למשקל דומה. אבל עדיין, המטרה לא הייתה להראות כמה אני לוחץ, המטרה הייתה להראות שלקבוע 75 ק"ג בתור שיא עולם זה מביך.

מי קובע מה מביך? ומדוע אתה מתעקש להישאר צר-עין?

חבר, אדם ישראלי, כמוך וכמוני היה בתחרות וזכה. במקום להרגיש תחושת שייכות ושיתוף אתה בוחר להתנכר לו. חבל!

בכל אופן, שיהיה לך בהצלחה בהמשך, מאחל לך שיבוא יום ותשבור גם שיא עולם אמיתי, מוחשי וקיים!
חג שמח גיבור! 😉

• פותח/ת השרשור
מגיע לבחור הישראלי הזה כל הכבוד, חזק מאוד (וגם הרבה יותר ממני) והסקוואט והדדליפט שלו מפלצתיים גם בלי קשר לגיל ולמשקל שלו, אם הוא ימשיך ככה הוא יגיע רחוק מאוד. הדבר האחרון שניסיתי לעשות זה להוריד מההישג של הבחור הזה.

חג שמח גבר 😃

מי קובע מה מביך? ומדוע אתה מתעקש להישאר צר-עין?

חבר, אדם ישראלי, כמוך וכמוני היה בתחרות וזכה. במקום להרגיש תחושת שייכות ושיתוף אתה בוחר להתנכר לו. חבל!

בכל אופן, שיהיה לך בהצלחה בהמשך, מאחל לך שיבוא יום ותשבור גם שיא עולם אמיתי, מוחשי וקיים!
חג שמח גיבור! 😉

המיסיונריות שלך מתחילה לעצבן אותי, בעיקר כי היא עטופה בתחושת עליונות מזויפת. מדוע אתה מתעקש להצביע בפני כולם שהם צרי-עין? אם הוא קובע שזה מביך, אז הוא קבע בשבילו שזה מביך. ואגב, השיא נעשה באירלנד, כך שאני בספק אם הוא נעשה על ידי ישראלי (לא שזה משנה משהו). *

אין בי שום תחושת עליונות, חלילה. רק הרגשה שאני שווה בין שווים. אולי כתוצאה מהעובדה שאינני יהודי, אבל גר במדינת ישראל ולעיתים נלחם על מנת לקבל יחס של שווה.

משום מה זכרתי שהשיא הספציפי נעשה על ידי ישראלי, ייתכן וטעיתי.
אם בעיניו זה מביך, זכותו. ברגע שהוא מצהיר זאת בריש גלי, הוא גורם לי להרגיש לא בנוח עבור האדם ש"מביך" אותו. כמובן שזכותו לחשוב ככל העולה על רוחו, אך על אותו מטבע זכותי לנסות לגרום לו להימלך בדעתו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית