הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כשל כבר ביום הראשון עם הSS.

MuffinMan

משתמש פעיל
591
3
נק' מוניטין:
47
591
3
במכבים
היום עשיתי את האימון SS הראשון שלי וכבר נכשלתי עם המשקל בסקוואט!
עשיתי את הסטים חימום כמו שצריך, ניסיתי לשמור על טכניקה (גם שמרתי, לא רק ניסיתי) טובה, אבל כשהגעתי לסטים אימון פשוט היה לי כבד מידי!
סט ראשון הצלחתי לעשות. העליות היו קצת איטיות, אבל הצלחתי.
סט שני הצלחתי לעשות... עד שהגעתי לעלייה החמישית והאחרונה. בסוף פשוט מצאתי את עצמי מכופף וחסר עזרה, בלי מספיק כוח לעלות עוד פעם אחת.
סט שלישי ניסיתי לעשות, אבל כבר כשהרמתי את המוט הרגשתי קצת חלש, כמו שהרגשתי בירידה האחרונה שלי בסט הקודם.

אז מה לעשות עכשיו? לעשות אימון חוזר עם אותם משקלים?

נ.ב:
מצד שני, בדדליפט ובבנץ' פרס היה לי קל!

אנחנו - המאמנים האישיים - עושים הרבה כסף על בחורים כמוך, משום שאתם רוצים שילעסו לכם את האימון עד לפרטי הפרט האחרון, כשבתאכלס כל מה שאתם צריכים לעשות זה לגשת כבר למוט ולעבוד קצת עם היגיון בריא.

אתה מהדרום?
אם כן אתה מוזמן לבוא להתאמן איתי ונמצא לך את המשקלים.

סטים לחימום תלויים מאוד בך, כי זאת שאלה של מתי אתה מרגיש חם.
בדרך כלל מחלקים אותם בקפיצות יחסית שוות ממשקל המוט למעלה, אבל שוב - הכל תלוי בך, אתה יכול להוסיף/לדלג על משקלים בהתאם למה שקורה בשטח באותו יום.
רק תזכור שהחימום הוא רק הכנה לסט העבודה - אסור שהוא יהיה קשה מספיק בשביל לגרוע מהביצועים שלך בסט העבודה.

• פותח/ת השרשור
קודם אתה אומר שאתה עושה על אנשים כמוני הרבה כסף, ואז אתה מציע לי להתאמן איתך? 🖕

אף פעם לא ביקשתי שיגידו לי כל אימון כמה לעשות, רק רציתי לדעת איך לחשב את המשקלים.
אם למשל הייתי בא לאימון איתך, איך היית יודע כמה משקל לשים לי?

כבר אחרי סט אחד עם מוט ריק אני מרגיש מוכן למשקלים כבדים יותר, אבל בטח יש סיבה שהחימום הוא יותר מזה.
ככה שאי אפשר להסתמך על "הגיון בסיסי" כשמדובר על מתחיל שלא ממש יודע מה זה אומר להרגיש מחומם.

הייתי שמח לקרוא את הספר ולפתור את כל הבעיות האילו, אבל אין לי תקציב בשביל זה כרגע.

אני מציע לך ייעוץ ששווה לך 200 שקל לשעה.
בחינם...
אבל איך שבא לך.

אם אתה עד כדי כך "מתחיל" שאתה לא יודע מה זה להרגיש מחומם ושצריך להחזיק לך את היד יותר מרוב המתאמנות ( = בחורות) שעבדתי איתן.
אז אתה חייב -
או מאמן שבאמת מבין בSS (הקריטריונים = קרא את SS-PPST, ועדיף את כל הארבעה, מתאמן בתרגילים בעצמו תקופה ולא מת מזה, והעביר את הידע הזה בהצלחה לכמה מתאמנים),
או את הספר.

אם אתה לא מוכן להשקיע באף אחד מאלו - אל תעשה SS, תשאר במכונות.

• פותח/ת השרשור
דווקא התחלתי להסתדר טוב מאוד עם הSS. אני סתם רוצה להיות בטוח במה שאני עושה.
היום הייתי בחדר כושר ומצאתי את המשקלים שאני אתחיל איתם את הסקוואט, דדליפט ובנץ'.
ביום שבת אני אעשה אותו דבר עם פרס ופאוור קלין.

דרך אגב, הייתי שמח לעשוק ממך יעוץ בחינם, אבל אני לא גר בדרום. 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית