הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בילדר במכון כתב לי תכנית אימון מותאמת

plock88

משתמש פעיל
681
2
נק' מוניטין:
181
681
2
גרייט שייפ
היום הייתי במכון , ויצא לי להתייעץ עם בילדר לשעבר לגבי החיטוב שלי בקרוב מאוד. אבל מהר מאוד דבר הוביל לדבר בשיחה והוא כתב לי סקיצה של תכנית אימון למסה אחרי החיטוב(מה שרשמתי למטה) . הוא אמר שזה יתאים לי התכנית הזאת מהסיבה שאני מתכוון לעבוד כוח אחרי החיטוב אבל גם להוסיף עוד נפח ועוד תרגילי עזר כי יש כמה חלקים לא פרופורציונליים בגוף שהייתי מעדיף להתמקד עליהם עוד . נתתי לו נתונים שלי כולל משקלים וממש ישב איתי חצי שעה במכון וסידר קצת את המחשבות . הוא ראה אותי גם מתאמן וגם תמונות שלי .

A:
סקוואט 5סטים של 3 חזרות (כוח)
פשיטת ברך במכונה לקוואדס 2X6-8

בנץ' פרס 5X3 (כוח,כמו סקוואט)
פרפר עליון דאמבלים 2X6-8

בנץ' פרס אחיזה צרה 3X8-10

B:
דדליפט 1X5 כוח
מתח רחב 2X8
פולי עליון אחיזה רחבה 3X8

כפיפת מרפקים מוט אולימפי 3X10-12

שאראגס 5X5 מוט אולימפי חופשי

מה אתם אומרים ? הייתם ממליצים לעשות דבר כזה? כי זה קצת היה משונה לי שעובדים 5 סטים של 3 חזרות כל סט (אני יודע שזה כוח אבל..יהיה לי אימונים ארוכים ככה לא ?)
שאלתי אותו את זה, הוא אמר שרק במורכבים יהיה זמן השעיה מסט לסט של 5-6 דק' אבל בתרגילי העזר דקה הפסקה . ככה שזה לא שונה מSS. הוא צודק ?

• פותח/ת השרשור
כנראה שאתה צודק.
אבל לא אמרתי שזוהי תכנית כוח .אולי לא הסברתי את עצמי נכון- אמרתי לו שהגוף שלי מגיב טוב לתכנית כוח האחרונה שעשיתי. אבל שהיו חלקים שיצאו בפיגור מן הסתם כתוצאה מכך. אז זוהי התכנית שהוא רשם.
בתכלס הוא אמר שהוא ישלב אלמנטים של כוח כי הגוף מגיב טוב לזה אבל גם תרגילי עזר בשביל הפרפורציה והנפח. חשוב לציין , שהמטרה העיקרית שלי היא לא כוח בלבד. אם זה היה היעד שלי הייתי הולך לכיוון 5X5 או משו..

נערך לאחרונה:
אין טעם לרדת ל3 חזרות (אולי רק בסט האחרון) בשלב שלך, תעבוד לחמישיות
בנוסף בשלב שלך אתה מסוגל לבצע כל אימון סקוואט אלא אם אתה מתאמן 4 פעמים בשבוע

בA הייתי מכניס פרס (אין לך וזה בעיה)
חוץ מזה במקום פשיטה במכונה תכניס סקוואט HB או FS לחזרות נגיד 4-5X10 ~

התוכנית מוזרה בקיצור

• פותח/ת השרשור
אני רוצה לעבוד 4 פעמים בשבוע.
MOO-לא תהיה בעיה להכניס 3 מורכבים באימון ועוד בכולם עם טווח חזרות נמוך ועוד התרגילי עזר ? ייצא לי אימון ארוך מאוד אם ככה אני חושב

אני מחזק את רן. אין טעם לרדת ל 3 חזרות בטח שלא ל 1MR תעבוד לחמישיות עם אתה רוצה לעבוד כח. בכללי לא ממש התרשמתי מהתכנית.לדוגמה באימון B גם מתח גם פולי עליון באחיזה רחבה. זה בגדול אותו תרגיל. אני הייתי מחליף אותו בחתירה צרה. והתתכנית הזאת לא תשפר לך חלקי גוף שבפיגור אני מניח שהכתפיים שלך בפיגור משמעותי. בכל אופן אם אתה מתאמן מתחיל זה עוד בסדר קודם תתחזק. אבל התכנית היא בסדר-

• פותח/ת השרשור
כוח כבר עבדתי. עכשיו אני בחיטוב , אחרי זה אני מאמין שלכוח אני לא אחזור כי אני רוצה לגוון,להכניס עוד נפח
ולהציל טיפה את הזרועות חח.
אבל יש עוד זמן,פשוט רציתי לראות מה אתם חושבים לגבי התכנית הזאת כדי לדעת אם להתייעץ עם אותו בחור לגבי התכניות אימון שלי לפעמים הבאות.כי מבחינת התזונה הוא עוזר לי יופי.

ד"א הוא אמר שאפשרי עוד שיטה פה :
לעשות חימום במורכבים ואז לעשות 1X5 סט עבודה,1X4 סט עבודה להעלות משקל,1X3 סט עבודה גם להעלות משקל ואז עוד 2X10-15 כמה שאני אצליח במשקל קליל-בינוני . הנה השינוי :

A:
סקוואט 1X5,1X4,1X3 ,2X12

בנץ' 1X5,1X4,1X3,2X10

פרס 1X5,1X4,1X3,2X10
(בכל סט וסט זה יהיה המשקל המקסימלי..כלומר להעלות משקל מסט לסט)

B:
דדליפט 1X5
מתח צר (צ'יין אפ נכון?) 3X8-10 מ.ג
חתירה/פולי עליון (חח אני אוהב את המתקן) 3X8

כפיפת מרפקים 3X10-12 מוט W ,לשנות אחיזות בין הסטים הוא אמר שזה גם חשוב

שאראגס מוט אולימפי חופשי 4X10

*אני לא יודע איך תקראו לתכנית הזאת , אבל אני מקווה שזה כבר יותר טוב. עשיתי פה כמה שינויים.
בכל מקרה, עדי- כן,הכתפיים טיפה בפיגור והמטרה בכללי היא לגדול משמעותי בפלג גוף עליון (היעד המרכזי למסה הקרובה).

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
רשמתי שינוי עדי לתכנית , פשוט ערכתי את זה לא מזמן.
ד"א חשבתי על תכנית בשביל להכניס את הפלג העליון לפרופורציות יותר זה להשאיל כמה מהרעיונות של קלינה לאימונים שלי. ללכת עם הראש שלו לפיצול ABC 4 פעמים בשבוע. אולי הגוף שלי יגיב טוב לפיצול שכזה. אף פעם לא ניסיתי

היום הייתי במכון , ויצא לי להתייעץ עם בילדר לשעבר לגבי החיטוב שלי בקרוב מאוד. אבל מהר מאוד דבר הוביל לדבר בשיחה והוא כתב לי סקיצה של תכנית אימון למסה אחרי החיטוב(מה שרשמתי למטה) . הוא אמר שזה יתאים לי התכנית הזאת מהסיבה שאני מתכוון לעבוד כוח אחרי החיטוב אבל גם להוסיף עוד נפח ועוד תרגילי עזר כי יש כמה חלקים לא פרופורציונליים בגוף שהייתי מעדיף להתמקד עליהם עוד . נתתי לו נתונים שלי כולל משקלים וממש ישב איתי חצי שעה במכון וסידר קצת את המחשבות . הוא ראה אותי גם מתאמן וגם תמונות שלי .

A:
סקוואט 5סטים של 3 חזרות (כוח)
פשיטת ברך במכונה לקוואדס 2X6-8

בנץ' פרס 5X3 (כוח,כמו סקוואט)
פרפר עליון דאמבלים 2X6-8

B:
דדליפט 1X5 כוח
מתח רחב 2X8
פולי עליון אחיזה רחבה 3X8

כפיפת מרפקים מוט אולימפי 3X10-12

שאראגס 5X5 מוט אולימפי חופשי

מה אתם אומרים ? הייתם ממליצים לעשות דבר כזה? כי זה קצת היה משונה לי שעובדים 5 סטים של 3 חזרות כל סט (אני יודע שזה כוח אבל..יהיה לי אימונים ארוכים ככה לא ?)
שאלתי אותו את זה, הוא אמר שרק במורכבים יהיה זמן השעיה מסט לסט של 5-6 דק' אבל בתרגילי העזר דקה הפסקה . ככה שזה לא שונה מSS. הוא צודק ?

אמרתילאחי שיש לך ביספ קטן ובכללי ידיים קטנות ואתה אחרי SS והבאתי לו את המשקלי עבודה מהלוג שלך הוא אומר שלפי דעתו עם אתה עושה דדליפט אין סיבה לשראגס והבייספ שלך בפיגור אז תן לו שני תרגילי עזר לא רק אחד שתוסיף בA פרס ושאין לך סיבה לעשות BP באחיזה צרה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית