היום הייתי במכון , ויצא לי להתייעץ עם בילדר לשעבר לגבי החיטוב שלי בקרוב מאוד. אבל מהר מאוד דבר הוביל לדבר בשיחה והוא כתב לי סקיצה של תכנית אימון למסה אחרי החיטוב(מה שרשמתי למטה) . הוא אמר שזה יתאים לי התכנית הזאת מהסיבה שאני מתכוון לעבוד כוח אחרי החיטוב אבל גם להוסיף עוד נפח ועוד תרגילי עזר כי יש כמה חלקים לא פרופורציונליים בגוף שהייתי מעדיף להתמקד עליהם עוד . נתתי לו נתונים שלי כולל משקלים וממש ישב איתי חצי שעה במכון וסידר קצת את המחשבות . הוא ראה אותי גם מתאמן וגם תמונות שלי .
A:
סקוואט 5סטים של 3 חזרות (כוח)
פשיטת ברך במכונה לקוואדס 2X6-8
בנץ' פרס 5X3 (כוח,כמו סקוואט)
פרפר עליון דאמבלים 2X6-8
בנץ' פרס אחיזה צרה 3X8-10
B:
דדליפט 1X5 כוח
מתח רחב 2X8
פולי עליון אחיזה רחבה 3X8
כפיפת מרפקים מוט אולימפי 3X10-12
שאראגס 5X5 מוט אולימפי חופשי
מה אתם אומרים ? הייתם ממליצים לעשות דבר כזה? כי זה קצת היה משונה לי שעובדים 5 סטים של 3 חזרות כל סט (אני יודע שזה כוח אבל..יהיה לי אימונים ארוכים ככה לא ?)
שאלתי אותו את זה, הוא אמר שרק במורכבים יהיה זמן השעיה מסט לסט של 5-6 דק' אבל בתרגילי העזר דקה הפסקה . ככה שזה לא שונה מSS. הוא צודק ?
A:
סקוואט 5סטים של 3 חזרות (כוח)
פשיטת ברך במכונה לקוואדס 2X6-8
בנץ' פרס 5X3 (כוח,כמו סקוואט)
פרפר עליון דאמבלים 2X6-8
בנץ' פרס אחיזה צרה 3X8-10
B:
דדליפט 1X5 כוח
מתח רחב 2X8
פולי עליון אחיזה רחבה 3X8
כפיפת מרפקים מוט אולימפי 3X10-12
שאראגס 5X5 מוט אולימפי חופשי
מה אתם אומרים ? הייתם ממליצים לעשות דבר כזה? כי זה קצת היה משונה לי שעובדים 5 סטים של 3 חזרות כל סט (אני יודע שזה כוח אבל..יהיה לי אימונים ארוכים ככה לא ?)
שאלתי אותו את זה, הוא אמר שרק במורכבים יהיה זמן השעיה מסט לסט של 5-6 דק' אבל בתרגילי העזר דקה הפסקה . ככה שזה לא שונה מSS. הוא צודק ?