הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה- פרס

• פותח/ת השרשור DorT
  • פורסם בתאריך

DorT

משתמש משקיע
2,363
624
נק' מוניטין:
1,823
2,363
624

איך הטכניקה?

שבוע הבא אני אעלה דדליפט, סקוואט ובנץ'....

ואפשר לשמוע מאמן במכון אומר:
" זה יותר גרוע מדדליפט"
ואת החבר שלי מדבר שטויות כמו בכל סרטון טכניקה
תודה רבה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לא רואים בצילום בבירור, אבל נראה לי שהאחיזה שלך רחבה מדי, אולי אפילו יותר מרוחב כתפיים.

• פותח/ת השרשור
באמת יותר מרוחב כתפיים כי הסטאנד של המקבילים מפריע....
איך לצלם פעם הבאה? דווקא חשבתי שרואים טוב

אז זו אחיזה ממש ממש רחבה מדי. אתה צריך שהאמות שלך יהיו ניצבות למוט כאשר המוט נח על עצם הבריח שלך.
אם הסטנד מפריע, ואין אופציה אחרת, תרים אותו בקלין. אחיזה כזאת רחבה זאת כמעט הזמנה לimpingement.

• פותח/ת השרשור
אז זו אחיזה ממש ממש רחבה מדי. אתה צריך שהאמות שלך יהיו ניצבות למוט כאשר המוט נח על עצם הבריח שלך.
אם הסטנד מפריע, ואין אופציה אחרת, תרים אותו בקלין. אחיזה כזאת רחבה זאת כמעט הזמנה לimpingement.

תודה קודם כל

ה "קלין" יהיה סתם הרמה לכתפיים כי אין לי ממש מושג איך לעשות קלין. רק שאני אדע, עד איזה משקל בערך יהיה אפשר לעשות את הקלין הזה בקלות ( שלא יפריע לסט) ? מה נחשב לקלין גבוה?

אם באמת אתה חייב להרים בקלין, כי אין ראק אחר, אז תלמד איך עושים אותו כמו שצריך.
אני לא שמעתי על מישהו שהפרס שלו יותר גבוה מהקלין, אז זה כנראה לא יהיה גורם מגביל. במיוחד עם הפרס לחזרות, ואז הוא יהיה נמוך משמעותית מהמקס' בקלין.

• פותח/ת השרשור
בסדר
חוץ מהאחיזה שאני יודע שצריך לשנות יש עוד משהו? ממה שאפשר לראות בסרטון

---------- התגובה התווספה 22-12-2011 ב 22:02 ---------- התגובה הקודמת הייתה 21-12-2011 ב 23:32 ----------

הקפצה... יש לעוד מישהו הערה על הטכניקה? חוץ מהעניין של הרוחב כתפיים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית