נק' מוניטין:
9,550
- 5,874
- 2,127
- נהלל, טבעון, וינגייט
שלום לכולם
הייתי בטוח שכבר פתחתי אשכול עם השאלות הנ"ל, יכול להיות שמחקו לי? אם כן, למה?
בכל מקרה - אלו השאלות:
1. נאמר כאן שלגברים עדיף מולטי ויטמין ללא ברזל. למה זה?
2. אני יודע שזו שאלה מטופשת, אבל אני לא מצליח למצוא את הערכים התזונתיים של סינטה (בקר), לפני ההכנה. יש רעיון כלשהו מאיפה להשיג?
3. ראיתי כי ישנו סיכוי מוגבר לסרטן עקב אכילת בשר בקר בעמוד הבא: http://www.meat.org.il/info/bakar_web.pdf
(בעמ' 22)
האם זה נכון, ואם כן האם העובדה כי אני אוכל נתח רזה (סינטה), ומוריד את השומן הנראה לעין מבטלת את הנתון הנ"ל?
אני אוכל קילו וחצי סינטה בשבוע...
4. בנוגע לאבקת חלבון ISO 100 של דימטייז - רשומים עליה ערכים למנה (סקופ - 28 גרם). רק הבעייה היא שסקופ שוקל 18 גרם. זה לא בעייה לשים כל פעם סקופ וחצי, אבל השאלה היא האם סקופ וחצי מבחינת ערכים הוא מנה וחצי? הכוונה היא האם הערכים נכונים לפי סקופ או לפי המשקל (כמובן שאני מדבר על הסקופ שהגיע עם האבקה).
כן אני יודע שזה מוזר, זו גם חברה מוכרת (דימטייז).
5. איזה בשר רזה נוסף יש חוץ מחזה עוף, טונה וסינטה? (אין בעיית כשרות)
6. מה דעתכם על הערכים של ההעמסה הזו (גיל 19, משקל 72.5, גובה 1.71, אחוז שומן ~15, הוצאה קלורית יומית ממוצעת - 2700 קל'. העמסה כל 7 ימים, התפריט הרגיל כולל גירעון של 500 קל' ביום):
קל': 3120
חלבון: 148
פחמימות: 518
שומן: 49
סידן: 1320
נתרן: 2900
כולסטרול: 310
ויטמין C: 1120
סיבים תזונתיים: 47
ברזל: 20
מגנזיום: 620
תודה רבה לעוזרים!
הייתי בטוח שכבר פתחתי אשכול עם השאלות הנ"ל, יכול להיות שמחקו לי? אם כן, למה?
בכל מקרה - אלו השאלות:
1. נאמר כאן שלגברים עדיף מולטי ויטמין ללא ברזל. למה זה?
2. אני יודע שזו שאלה מטופשת, אבל אני לא מצליח למצוא את הערכים התזונתיים של סינטה (בקר), לפני ההכנה. יש רעיון כלשהו מאיפה להשיג?
3. ראיתי כי ישנו סיכוי מוגבר לסרטן עקב אכילת בשר בקר בעמוד הבא: http://www.meat.org.il/info/bakar_web.pdf
(בעמ' 22)
האם זה נכון, ואם כן האם העובדה כי אני אוכל נתח רזה (סינטה), ומוריד את השומן הנראה לעין מבטלת את הנתון הנ"ל?
אני אוכל קילו וחצי סינטה בשבוע...
4. בנוגע לאבקת חלבון ISO 100 של דימטייז - רשומים עליה ערכים למנה (סקופ - 28 גרם). רק הבעייה היא שסקופ שוקל 18 גרם. זה לא בעייה לשים כל פעם סקופ וחצי, אבל השאלה היא האם סקופ וחצי מבחינת ערכים הוא מנה וחצי? הכוונה היא האם הערכים נכונים לפי סקופ או לפי המשקל (כמובן שאני מדבר על הסקופ שהגיע עם האבקה).
כן אני יודע שזה מוזר, זו גם חברה מוכרת (דימטייז).
5. איזה בשר רזה נוסף יש חוץ מחזה עוף, טונה וסינטה? (אין בעיית כשרות)
6. מה דעתכם על הערכים של ההעמסה הזו (גיל 19, משקל 72.5, גובה 1.71, אחוז שומן ~15, הוצאה קלורית יומית ממוצעת - 2700 קל'. העמסה כל 7 ימים, התפריט הרגיל כולל גירעון של 500 קל' ביום):
קל': 3120
חלבון: 148
פחמימות: 518
שומן: 49
סידן: 1320
נתרן: 2900
כולסטרול: 310
ויטמין C: 1120
סיבים תזונתיים: 47
ברזל: 20
מגנזיום: 620
תודה רבה לעוזרים!