הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבים בגב תחתון אחרי סקוואט

mojomj

משתמש מתחיל
247
2
נק' מוניטין:
2
247
2
אז בהתחלה היו כאבים במפשעה. אני מניח שזה היה בגלל שהמקרבי ירך לא היו גמישים מספיק. הכאבים האלה כבר עברו לשמחתי.. עכשיו ככל שהמשכתי לעלות במשקלים, אני מרגיש תחושה לא נעימה בגב התחתון. כאילו שהשריר תפוס. אני משער שזה קורה כתוצאה מהעליה בזמן הסקוואט.

האם זה משהו שכולם חווים בסופו של דבר? או שזה בגלל שאני עושה משהו לא נכון?

אגב, בדדדליפט אני מרים 100 קילו אז קשה לי להאמין שהזוקפים של בגב חלשים.

צלם את ההרמות
יכול להיות שאתה לא מתאושש
יכול להיות סתם דומס

שים קרח על המקום (במיוחד אחרי אימונים ל 15-20 דקות) ותעבוד קצת יותר קל ותקפיד על טכניקה עם זה עובר/נחלש תמשיך יותר כבד
אם זה לא עובר לך לרופא לעשות צילום

• פותח/ת השרשור
זו הפעם הראשונה שזה קורה לי. אני מרים 77.5 בסקוואט וממש התחלתי להרגיש את זה כשעליתי במשקלים. ההשערה שלי היא שזה קורה בזמן הדחיפה כלפי מעלה.

בעיקרון זה נחלש אבל האימון הבא שלי אמור להיות מחר ואני לא יודע אם עד מחר זה יעבור לי לגמרי. אז אני מתלבט אם להמשיך ולהעלות במשקלים או פשוט להפסיק עם הסקוואט עד שיעבור לגמרי. יש טעם לעבוד על משקלים קלים יותר? הרי השריר כבר התרגל ככה שאני מניח שלא תהייה גדילה של השריר נכון?

בכל אופן, אני אצלם מחר

יכול להיות שהמשקל מעט כבד ואתה קורס עם החזה ואז המנוף גדול יותר ויש יותר עומס על הזוקפים
לא מעלים משקל כל עוד הטכניקה לא טובה, ז"א אם אתה עושה עם 60 קילו מושלם אז תעלה אימון הבא ל 62
אבל עם אתה עושה עם 67 בטכניקה לא טובה ברור שאם תעלה אימון אחר כך ל 70 אתה תרים לא טוב

צלם

נערך לאחרונה:
אם כואב לא עושים , מפסיקים ( כמו שאתה עשיתה ) מתבוננים ומחפשים תסיבה, המשך עבודה עם כאב יגרור בסופו של דבר פציעה וחבל.

תצלם כמו שהציע מיסטר MOO ויוכלו להגיד לך מה לשפר בטכניקה , ותאמין לי תמיד יש מה לשפר ולשנות.

מחזק ^ +1
גם לי נשאר טעם רע מהסקוואט שגרר פציעה ..
בינתיים תנוח טיפה ותצלם סרטון טכניקה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית