הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימון טובה לחבר

bar728

משתמש פעיל
427
2
נק' מוניטין:
91
427
2
אני רוצה לבנות לו תוכנית אחרי ששמעתי איך הוא מתאמן 😣

קצת פרטים
בן 35
48 ק"ג
1.64
מתאמן 3 חודשים

רציתי משהו בסגנון SS הבעיה שהוא יכול להתאמן בראשון שלישי ורביעי
ככה שאין מנוחה בין האימון של שלישי לרביעי
מה אתם מציעים?

תוכנית אימונים נכונה וטובה זה חשוב, אבל תוכנית תזונה נכונה וטובה יותר חשובה וקריטית, במיוחד במצב שלו.
לדעתי את המאמץ העיקרי תשקיע בתוכנית תזונה בשבילו, האימונים פחות קריטי, במיוחד למי ששוקל 48 ק"ג בגיל 35.
כלומר, אני לא אומר שלא יתאמן - אבל תוכנית אימונים שתמקסם את עצמה שווה הרבה פחות מתוכנית תזונה שתמקסם את עצמה. זו כוונתי, ושוב - בדגש ענק על המקרה הנ"ל.

תכלס, לא יודע מה להציע לגביי אימונים, תוכנית כמו SS נשמעת לי בסדר גמור בשבילו, אולי עם שינויים קלים עקב האילוצים, אבל היה חשוב לי להציג בפניך את המידע הנ"ל.

בהצלחה

תכנית כוח קשה לבצע יום אחרי יום לדעתי יהיה לו קשה לעמוד בזה.
שיעשה פיצול AB או משהו ככה שלא תהיה בעיה כל כך להתאמן שלישי ויום אחרי זה כי סקוואט בSS יום אחרי יום באיזה שלב זה כבר לא אפשרי..אולי בשבוע-שבועיים ראשונים כי זה קליל אז אפשר אבל אח"כ כבר לא

תכנית כוח קשה לבצע יום אחרי יום לדעתי יהיה לו קשה לעמוד בזה.
שיעשה פיצול AB או משהו ככה שלא תהיה בעיה כל כך להתאמן שלישי ויום אחרי זה כי סקוואט בSS יום אחרי יום באיזה שלב זה כבר לא אפשרי..אולי בשבוע-שבועיים ראשונים כי זה קליל אז אפשר אבל אח"כ כבר לא
מאיפה גיבשת את הדעה שלך, שיהיה לו קשה? אימון כוח יום אחרי יום זה כן אפשרי, במיוחד במצב שלו, שיש לך פרק מנוחה גדול בין האימונים ביחס לימים שבו אתה מתאמן יום אחרי יום. חוץ מזה, כן אפשר לעשות סקוואט יום אחרי יום, וגם אם זה קשה מדי נפשית, אפשר להפוך אץ האימון האמצעי לסקוואט קל. בקיצור אפשר לשקח קצת אם התוכנית ולהתאים אותה. אל תאמר סתם.

מאיפה גיבשת את הדעה שלך, שיהיה לו קשה? אימון כוח יום אחרי יום זה כן אפשרי, במיוחד במצב שלו, שיש לך פרק מנוחה גדול בין האימונים ביחס לימים שבו אתה מתאמן יום אחרי יום. חוץ מזה, כן אפשר לעשות סקוואט יום אחרי יום, וגם אם זה קשה מדי נפשית, אפשר להפוך אץ האימון האמצעי לסקוואט קל. בקיצור אפשר לשקח קצת אם התוכנית ולהתאים אותה. אל תאמר סתם.

אם ככה אז למה ריפ מבקש לפחות יום מנוחה אחד בין אימון לאימון?!

אם ככה אז למה ריפ מבקש לפחות יום מנוחה אחד בין אימון לאימון?!
ריפ מבקש הרבה דברים. התוכנית בנויה לרוטינה הכי אפקטיבית, שזה לנוח יום לפני אימונים. לצערנו לא תמיד דברים מסתדרים ואפשר לעשות טוויסטים.

שיעשה ss וכשיוצא לו יומיים ברצף שיוריד רק את הסקוואט מאחד האימונים הרצופים
לא רואה בעיה בזה או בשאר התרגילים

הבחור בן 35 , אולי בשבילו לא כדאי SS מפאת הגיל וחשש לפציעות ?
אני הייתי ממליץ על תוכנית מהפורטל של ABC , ושיעשה אותה 3 פעמים בשבוע , עלי זה עבד פצצות.

• פותח/ת השרשור
ככה יעבוד?
חימום
* 5-10 דקות של אירובי
לפני כל תרגיל
סט אחד שתיים עם מוט ריק בטווח חזרות גבוהה
60-70%x5-8
80%x3-5
1x100%
תרגילים
leg press 5x5
מתח +משקל 5x5-6
לחיצת חזה/כתפיים)בהחלפה שבוע ראשון פעמיים כתפיים שבוע שני פעמיים חזה 5x5
אימון אחרון( חמישי) תוספת
2 סטים ליד קדמית ו2 סטים ליד קדמית x8-10
אימון אמצעי(שלישי)איך לעשות?

הבחור בן 35 , אולי בשבילו לא כדאי SS מפאת הגיל וחשש לפציעות ?
אני הייתי ממליץ על תוכנית מהפורטל של ABC , ושיעשה אותה 3 פעמים בשבוע , עלי זה עבד פצצות.
ו 35 זה גיל של פציעות?

אין שום הגיון שמתאמן מתחיל או מתאמן במשקל כזה יעשה תכנית abc או אפילו ab עם נפח

הוא צריך תכנית עצימה כמו ss או fbw

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית