הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ היית פעם שמן והרזת או שיש לך ידע?בבקשה שיכנס לעזור

• פותח/ת השרשור HITOV
  • פורסם בתאריך

HITOV

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
תשמעו אני באמת מנסה להרזות ולהגיע למשקל שמתאים לגובה שלי ובכלל עוד כמה משתנים. אז ככה:שקלתי פעם 72,הורדתי את זה בלי ספורט ל 70. נרשמתי לחדר כושר ומאז אני שם הרבה זמן משהו כמו 3-4 חודשים. והגעתי עד למשקל 66 ומשם אני לא מצליח לרדת יותר. איך אתם הגעתם לאחוז שומן נמוך ולמשקל אידיאלי. אני מנסה להגיע ל 62 קילו. אני מטר 68-69. קראתי שיש את האפטר בורנינג אפקט. מישהו יכול להסביר לי איך אימונים צריכים להראות? הבנתי את העיקרון של זה..

בקיצור,מי שהוריד במשקל,איך הוא עשה את זה?
ברור לי שצריך להוציא יותר ממה שאתה מכניס אבל יותר פירוט יעזור. תודה מראש ולא לקטול

תעבור על הנעוצים בפורום אימונים ופורום תזונה
ועל המאמרים בפורטל קילוגרם

הורדתי במשך כמה חודשים טובים לפני שנה+ בערך 20 ק"ג מ92 ל72-74 ק"ג
פשוט עשיתי מלא אירובי,כל יום בערך שרפתי 500-700 קלוריות,ואכלתי ממש הרבה פחות ,בקיצור הייתי ליצן אז כי לא היה לי ידע. סתם אכלתי כמו ציפור והתאמנתי מלא. הייתי נחוש והורדתי המון אבל אני לא ממליץ לך לעשות ככה כי אני לא הייתי מבוקר. תבנה לך תפריט עם גרעון קלורי ותשלב אימונים אירוביים וגם אנ-אירוביים.

ממליץ לך לעבור על הנעוצים והמאמרים לבנות תפריט כמו שצריך..במקרה שאין לך תידע או הזמן אפשר לפנות גם לייעוץ

אז מאזן קלורי שלילי ומספיק חלבונים , ומשהו שאי חייב להגיד (תתקנו אותי עם אני טועה)
הם אוכלים שומן אז ירד יותר שומן ואם אוכלים יותר פחמימות אז יורד יותר ממאגרי הקליקוגן .
נכון ?

אז מאזן קלורי שלילי ומספיק חלבונים , ומשהו שאי חייב להגיד (תתקנו אותי עם אני טועה)
הם אוכלים שומן אז ירד יותר שומן ואם אוכלים יותר פחמימות אז יורד יותר ממאגרי הקליקוגן .
נכון ?

לא נכון!
בכל אופן בתור אחד שהיה שמן לשעבר....
מדריך לחיטוב מהפורטל + אירובי + הרבה סבלנות = המראה המיוחל.
בהצלחה...

ירדתי 15 קילו בקרוספיט.. ממליץ לך לעבור על הלינקייה שם ולנסות 😃
אף פעם לא משעמם, כל אימון דוחף אותך לעשות עוד אימון !
גם נכנס לכושר וגם יורד במשקל, כמובן שעם תזונה נכונה...

אני הורדתי בסביבות ה17 קילו בחצי שנה עוד לפני שהתחלתי להתאמ, פשוט ריצות 3-4 פעמים בשבוע, תזונה כמעט אותו דבר

הורדתי 30 קילו ב 4 חודשים.
התפריט שלי היה דל פחממות.
30 דקות אירובי ביום +אימון האבקות של שעתיים (בשבילך זה אימון משקולות)
לפני השינה ואחרי השעה 6 בלי פחממות.
הרבה מים והמון חיזוקים מהקרובים.
וכמו שכבר כמה חברה חכמים כבר כתבו
"תעבור על הנעוצים בפורום אימונים ופורום תזונה
ועל המאמרים בפורטל קילוגרם"

• פותח/ת השרשור
כל יום עשיתם אירובי? איפה המנוחות..איך התאוששתם?
מה אכלת מהשעה 6?
תן לי בבקשה דברים משביעים ודלי פחמימות.

ולא עניתם לי בקשר לאפטר בורנינג אפקט,איך ממקסמים את זה?
תודה לכולם!

אני בספק עד כמה לרדת 30 קילו ב4 חודשים זה בריא
מה גם שהעודף עור לא שווה את הירידה
אפטר בורן קורה אחרי כל אירובי כמעט, אבל רצוי שיהיה 20 דקות ומעלה.
אם אתה רוצה אירובי מצויין לשריפת שומן, תעשה משהו בסגנון של שלוש שעות צום, חצי שעה לפני האירובי קפאין ואז תעשה אינטרוולים 8-10 סטים ככה כל סט 2 דקות, ואחרי זה עוד 20 דקות אירובי בינוני
אחד הקשים והטובים

1) אין דבר כזה משקל אידיאלי, לא לגובה גיל או מספר שנות לימוד.
תסתכל בראי - מרוצה \ לא מרוצה.
2) תבנה תכנית חיטוב על פי המאמרים בפורטל, אם הגעת ל"סוף מיצוי" ויש לך "ממש עוד קצת" נסה מאמר - פרוטוקול שומן עיקש.

בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית