הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקווט טכניקה - נראה לי מושלם 😃

yosi231

משתמש פעיל
710
2
נק' מוניטין:
159
710
2
הולמספלייס

ויש לי עוד שאלה, יש איזה תחליף לפרס? כי אני לא ממש מסתדר עם הטכניקה (כי אני לא ממש יודע אותה) ולא מצאתי סרטונים טובים שמסבירים אותה רק סיטון אחד של ריפטו שממנו קשה להבין איך לשפר טכניקה\ או להתחיל נכון לא מצאתי איזה משהו שמראים שם הדגשים שצריך לשמור בתרגיל הזה ושלב שלב איך לבצע אותו...

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
הנה מהיום איך זה? (פה הסתקלתי למטה וניסיתי הכל כמו שאמרתם):

פה החזרה האחרונה יצאה לא משהו אבל ככה זה נראה לי די טוב והפעם חוץ מהחזרה האחרונה נשענתי תמיד על העקבים סים לב בחזרה השנייה ממש רואים שאני נשען על העקבים) אבל גם לא סמתי פה ממש טוב את המוט :(

הסט השלישי:

אין לי מושג מה הוא עשה עם הרגליים בהתחלה חח...
המוט נראה לא ממש באמצע כף הרגל אבל זה נראה לי בגלל זווית הצילום לא?
נראה לי בכמה חזרות היה קצת GM אבל גם לא בטוח אולי זה רק נראה לי וגם פה בחלק מהחזרות ניתן ממש לראות שאני נשען על העקבים.

אז תראו את שני הסרטונים תגידו לי מה לא נכון אם יש משהו, ואיך הכי קל לתקן אותו ותודה רבה רבה על העזרה שעד עכשיו הבאתם זה ממש ממש ממש עזר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
בבקש תגיבו אני חייב עזרה אני רוצה להתחיל לעלות משקלים כשהטכניקה מצויינת שהיא לא תדפק כשאני יעלה משקלים

הטכניקה תידפק תמיד כשתעלה במשקלים. צא מהחלום הזה של לתרגל טכניקה מושלמת למשקל קל בגלל שאתה חושב שזה יכין אותך למשקלים גבוהים יותר. תמשיך ולהתקדם ולשפר טכניקה כמו שצריך.

וזה נראה יותר בסדר למרות שמרכז הכובד שלך עדיין נוטה קדימה לפי מה שאני מצליח לראות. ולמה אתה עוצר באמצע חזרות ועושה דברים מוזרים? תעבוד נקי וחלק. תסתכל אל עבר הרצפה תראה עד כמה הראש שלך מעוקם למעלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית