הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה מאמרים

• פותח/ת השרשור Chaa
  • פורסם בתאריך
קבל מוניטין. מי שלא קורא את האחרון, eating for size, ואינו עילוי גנטי של אחד למליון, מבזבז את זמנו.

תמצית: "התמונות במגזינים מצולמות מייד לפני או אחרי תחרות בלבד. ע"י נסיון להשאר חטוב כל הזמן, אתה מחבל במאמציך לפתח מסת שריר.
מה קשה יותר, להוסיף מסת שריר או מסת שומן? נכון, קשה יותר להעלות מסת שריר.
אבל, מה קל יותר, לרדת במסת שריר או שומן? אם עניתם שקל יותר לרדת במסת שריר, טעות. זה די קל לשמור על מסת שריר תוך כדי איבוד מסת שומן.
כדי לעלות מסת שריר, הכותב מספר שהוא צורך 7000 קלוריות ביום, ואין לו שום דרך לעשות כך ע"י אכילה נקיה. "

זה נמשך, עם דוגמאות ממתחרים מקצוענים (אנשי האחד-למליון, ועוד כאלה שמשתמשים בכמויות סטרואידים שיכולות להרוג סוס).

כל המאמרים הם חובה לקריאה.
מה שעצוב זה שרק כשזה מגיע ממאמר באתר באנגלית אנשים מתחילים להקשיב, כשזה נאמר על גבי דפיו של פורום זה או אחר בעברית אנשים מסננים כאילו היינו הבל הבלים.

אם כבר מאמרים - תקראו את crossfit journal.

Chaa תודה על הקישורים.

מי מקשיב? שים לב איך יורדים על מי שעולה מלוכלך.

מי מקשיב? שים לב איך יורדים על מי שעולה מלוכלך.
דווקא לא דיברתי על החלק התזונתי.
בכל אופן אם העלית את הסוגייה - יש דרך גם לעלות "מלוכלך", וזה עם עבודה כבדה אחו******, למקסם את ההתאוששות ע"י תזונה זה די חובה.

דווקא לא דיברתי על החלק התזונתי.
בכל אופן אם העלית את הסוגייה - יש דרך גם לעלות "מלוכלך", וזה עם עבודה כבדה אחו******, למקסם את ההתאוששות ע"י תזונה זה די חובה.

שמש, אין שום סיבה שבאדי בילדר יתחיל לעלות מלוכלך. לכל מתאמן דרוש X קלוריות ע"מ להתקדם מעבר לכך זאת סתם צבירת שומן. כמובן שככל שגדלים צריך לצרוך יותר אך עדיין לא רואה שום סיבה בעולם להתחיל לאכול כל מה שזז. אני יודע שאתה מעריץ גדול של ריפטו אבל לבחור אין שום קשר לבאדיבילדינג המטרה שלו זה להרים משקל ולא להראות טוב, כך שהמלצות שלו לא תקפות לכל אחד אין מה לעשות לעלות במסה לא פשוט וצריך סבלנות ולדעת לשחק עם התפריט.

שמש, אין שום סיבה שבאדי בילדר יתחיל לעלות מלוכלך. לכל מתאמן דרוש X קלוריות ע"מ להתקדם מעבר לכך זאת סתם צבירת שומן. כמובן שככל שגדלים צריך לצרוך יותר אך עדיין לא רואה שום סיבה בעולם להתחיל לאכול כל מה שזז. אני יודע שאתה מעריץ גדול של ריפטו אבל לבחור אין שום קשר לבאדיבילדינג המטרה שלו זה להרים משקל ולא להראות טוב, כך שהמלצות שלו לא תקפות לכל אחד אין מה לעשות לעלות במסה לא פשוט וצריך סבלנות ולדעת לשחק עם התפריט.

אתה מפספס את הנקודה: אוכל זה גורם מס' 1 להתאוששות מאימון לאימון.
תאכל הרבה ולא תוכל לפספס את ה X קלוריות שהיו חסרות לך על-מנת להרים משקל כבד יותר באימון הבא. הרי זה לא השומן שהרים את העוד 5 קילו בדדליפט, כנראה שהתחזקת.
אני לא מעריץ של אף אחד, אבל הוא פשוט שם על הנייר מה שאנשים לא רוצים לשמוע.
אם מתאמן לא מוכן לעזוב את הקוביות והחיטובים בצד לתקופה מסויימת ולהעמיס על עצמו קצת בשר אז הוא פשוט דוגמנית, בטח שלא אתלט ואפילו לא ספורטאי.

לעולם לא נדע כמה שריר הצלחנו להוסיף בתקופה מסויימת, אבל שנינו מסכימים שמשקלי עבודה לא עולים כתוצאה מעלייה בשומן.

נ.ב
אני ממש לא מתייחס לעלייה של גועל נפש, של אנשים שחושבים שהם מתאמנים כבד אבל בדוגרי הם פשוט תוצאה של "מוסכמות להמונים" שרובצת בחדרי-הכושר: כמו להכות בשריר מכל הזוויות, לעבוד על כל חלק בגוף עד שהוא מדמם וכל מיני שטויות כאלה.
אני בדיעה שעד שמישהו לא ניסה תוכנית ליניארית והגיע לנקודת התקיעה הוא לא יודע מה זה להתאמץ.
יש הבדל עצום בין לעבוד קשה (שזה גם כבוד) לבין להתאמץ - עם הביצים לקיר וללכת על עוד חזרה שאתה לא בטוח שתשלים אבל אתה הולך עליה בכל זאת, ובמקרים שמחים במיוחד אתה גם מצליח אותה.

תאכל הרבה ולא תוכל לפספס את ה X קלוריות שהיו חסרות לך על-מנת להרים משקל כבד יותר באימון הבא. הרי זה לא השומן שהרים את העוד 5 קילו בדדליפט, כנראה שהתחזקת.
אני לא מעריץ של אף אחד, אבל הוא פשוט שם על הנייר מה שאנשים לא רוצים לשמוע.
אם מתאמן לא מוכן לעזוב את הקוביות והחיטובים בצד לתקופה מסויימת ולהעמיס על עצמו קצת בשר אז הוא פשוט דוגמנית, בטח שלא אתלט ואפילו לא ספורטאי.

לעולם לא נדע כמה שריר הצלחנו להוסיף בתקופה מסויימת, אבל שנינו מסכימים שמשקלי עבודה לא עולים כתוצאה מעלייה בשומן.

נ.ב
אני ממש לא מתייחס לעלייה של גועל נפש, של אנשים שחושבים שהם מתאמנים כבד אבל בדוגרי הם פשוט תוצאה של "מוסכמות להמונים" שרובצת בחדרי-הכושר: כמו להכות בשריר מכל הזוויות, לעבוד על כל חלק בגוף עד שהוא מדמם וכל מיני שטויות כאלה.
אני בדיעה שעד שמישהו לא ניסה תוכנית ליניארית והגיע לנקודת התקיעה הוא לא יודע מה זה להתאמץ.
יש הבדל עצום בין לעבוד קשה (שזה גם כבוד) לבין להתאמץ - עם הביצים לקיר וללכת על עוד חזרה שאתה לא בטוח שתשלים אבל אתה הולך עליה בכל זאת, ובמקרים שמחים במיוחד אתה גם מצליח אותה.

בדיוק. מי שלא מבין את זה נשאר עם העלייה המסכנה שלו של חצי קילו בשנה.

דרך אגב, ריפ, בימיו התחרותיים נראה יותר טוב מכל מפתחי הגוף כאן. מפתיע שאפשר לאכול המון, להתאמן קשה ולא להיות שמן, נכון?

קולד פייר תסכים איתי שזה גם תלוי בגנטיקה
למשל מראיוש בא לכל תחרות חטוב בצורה נוראית:S
ושאר המתחרים? חנזירים למרות שיש כמה פה ושם שנראים לא רע בכלל

קולד פייר תסכים איתי שזה גם תלוי בגנטיקה
למשל מראיוש בא לכל תחרות חטוב בצורה נוראית:S
ושאר המתחרים? חנזירים למרות שיש כמה פה ושם שנראים לא רע בכלל

לא גנטיקה ולא נעליים. הכל מבחירה.

אתה מוציא את הדברים מהקשרם, מפתח גוף שמכבד את עצמו לא יראה כמו ריפטו אפילו באוף סיזן.

תאכל הרבה ולא תוכל לפספס את ה X קלוריות שהיו חסרות לך על-מנת להרים משקל כבד יותר באימון הבא.

זה לא נכון לומר תאכל הרבה, ישנם אנשים שונים עם גנטיקה שונה זאת המלצה גרוע לתת לבן אדם עם נטיה להשמנה שרוב הסיכויים יצבור יותר שומן מאשר שריר. שוב הכל של ניסוי וטעייה צריך לדעת לשחק עם התפריט עם אני אכול 3200 ועלה יפה למה לי להוסיף עוד ולאכול בלי חשבון איזה סיבה בדיוק ?

אני לא אומר שלא, אני חושב שעלייה צריכה להיות חכמה. מסכים איתך שיש אנשים שבגלל שלא מוכנים לעזוב את הקוביות נשארים באתו מקום שנים, צריך לדעת לעשות אוף סיזן ולא לומר תאכל את המקרר ותנעל את עצמך במטבח, צריך להכין תפריט ולשחק איתו ככה העלייה תהיה איכותית יותר וגם חיטוב קצר יותר.

מי שיתקדם מאימון לאימון במשקלי עבודה לא יעלה יותר מדי בשומן, כי הגוף צריך את האוכל הזה כמו שמכונית צריכה דלק.
אף פעם לא הייתי הילד עם הגנטיקה שהיה חזק או איזה שחיף לא נורמאלי, אפילו הייתי שמנמן בחטיבה. בחורף הזה אכלתי כמו פסיכי, כל מה שלא ניסה לאכול אותי - נטרף. להגיד שעליתי המון בשומן? ממש לא, ויצא לי לעלות גם קילו וחצי בשבוע - אני לא נראה כמו חרא, ויש שאריות של ריבועים. אני לא חטוב, אין לי הפרדות מטורפות, הפנים שלי נראות כמו גלגל הצלה, אבל בטח שזה שווה את זה.

דבר חשוב נוסף זה שלא צריך לאכול כמה שיותר כל הזמן, צריך לעשות את זה פעם אחת - לקחת את הזינוק הזה ולעוף למעלה במשקל. בנאדם ששוקל 85 קילו לא צריך לאכול כמו בנאדם ששוקל 60. בנאדם ששוקל 60 נמצא בתת משקל, הוא צריך לעלות 20 קילו - ואם הוא יתאמן מספיק כבד הוא גם יעלה אותם כמו שצריך.

אגב סתם כי זרקת אוף-סיזן,:
RipDeadlift.jpg

ריפטו - וסתם כי הבאת אותו בתור דוגמא, הייתי מביא בכיף גם אחרים.

קאטלר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לא קאטלר ולא ריפטו לא יהיו דומא עבורינו מסיבה שרק אלוהים יודע מה הם מכניסים לגוף שלהם.
אני מסכים איתך שיש אנשים שבאמת צריכים את הפוש/קיק הזה בכדי לעבור מחסום כל שהו אבל זה לא נכון לומר לגבי כל אחד.

ריפטו:
Coach%20G.,%20Monique%20%20and%20Rip.jpg

jay_cutler2.jpg

זה יהיה מפגר מצידנו להכנס להשוואת בתמונות, אני הבאתי תמונה של ריפטו מימיו התחרותיים, ותמונה של קאטלר שעדיין מתחרה. אתה עשית את ההשוואה, אני הבאתי תמונות.

כל האנשים בעולם צריכים לעשות FORCE FEEDING פעם אחת לפחות כמתאמנים, אתה לא יכול להשאר על 60-70 כל הזמן ולצפות להראות מרשים או להיות חזק. גם האנשים שמתחרים בקטגוריות משקל נמוכות עולים במשקל ואז יורדים חזרה למשקל הקטגוריה המתאים להם.

בשורה התחתונה - אתה לא רוצה שאוכל יהיה גורם מגביל בהתקדמות שלך (כבר נמאס לחרוש את האקסיומה הזאת, כי זאת אכן אקסיומה שאיכשהו כל פעם מישהו מחליט לצאת נגדה) ואת זה עושים ע"י עלייה ענקית במשקל בתקופה הכי חשובה שלך - מתחיל.

זה יהיה מפגר מצידנו להכנס להשוואת בתמונות, אני הבאתי תמונה של ריפטו מימיו התחרותיים, ותמונה של קאטלר שעדיין מתחרה. אתה עשית את ההשוואה, אני הבאתי תמונות.

כל האנשים בעולם צריכים לעשות FORCE FEEDING פעם אחת לפחות כמתאמנים, אתה לא יכול להשאר על 60-70 כל הזמן ולצפות להראות מרשים או להיות חזק. גם האנשים שמתחרים בקטגוריות משקל נמוכות עולים במשקל ואז יורדים חזרה למשקל הקטגוריה המתאים להם.

בשורה התחתונה - אתה לא רוצה שאוכל יהיה גורם מגביל בהתקדמות שלך (כבר נמאס לחרוש את האקסיומה הזאת, כי זאת אכן אקסיומה שאיכשהו כל פעם מישהו מחליט לצאת נגדה) ואת זה עושים ע"י עלייה ענקית במשקל בתקופה הכי חשובה שלך - מתחיל.

אבל שוב אני לא מצליח להבין את הגיון שלך אני אשאל שוב למה לי לעשות FORCE FEEDING אם אני עולה יפה מ 3200 קלוריות ואין לי שום מחסום ?
אל תהיה נעול על מה שאחד אל תשכח שהתחום הזה נורא אינווידואלי ולכל אחד המטרות שונות. האוכל באמת לא צריך להיות גורם מגביל אבל אין שום צורך להשתולל להגיע אחוזי שומן גבוהים ולהיות מושפע, תאמין לי שאפשר להתקדם מצויון אם אתה מכיר את הגוף שלך היטב ולא צריך באכילה מאולצת.

גאוני להשוות את קאטלר קרוב לתחרות לבן אדם בן 52. 👏

אבל שוב אני לא מצליח להבין את הגיון שלך אני אשאל שוב למה לי לעשות FORCE FEEDING אם אני עולה יפה מ 3200 קלוריות ואין לי שום מחסום ?
אל תהיה נעול על מה שאחד אל תשכח שהתחום הזה נורא אינווידואלי ולכל אחד המטרות שונות. האוכל באמת לא צריך להיות גורם מגביל אבל אין שום צורך להשתולל להגיע אחוזי שומן גבוהים ולהיות מושפע, תאמין לי שאפשר להתקדם מצויון אם אתה מכיר את הגוף שלך היטב ולא צריך באכילה מאולצת.
אתה לא דוגמא, אתה שוקל הרבה מעבר ל60 קילו.
אל תסתכל על עצמך, תסתכל על רוב אוכלוסיית המתאמנים.

תהיה בטוח שגם קאטלר עשה FORCE FEEDING, ואיתו גם ריפ ושאר האנשים שאנחנו מכירים ואוהבים לספר ולשמוע עליהם סיפורים, פעם אחת לפחות.

גאוני להשוות את קאטלר קרוב לתחרות לבן אדם בן 52. 👏

היתה לי הרגשה שאם אומר משהו על הוד מלכותו ה האלוהים של כל השמנים אחד מסוגדיו יתעצבן ואנסה להכחיש את הכרס המגוחכת של הוד מעלתו.

היתה לי הרגשה שאם אומר משהו על הוד מלכותו ה האלוהים של כל השמנים אחד מסוגדיו יתעצבן ואנסה להכחיש את הכרס המגוחכת של הוד מעלתו.

ממש עצבנת אותי. אתה לא מבין, אני לא יודע מה לעשות עם עצמי עכשיו 😵

השוואה של sun הייתה לעניין. טוב שלא עשית השוואה בין ספרינט לריצת מרתון.

Back
למעלה תחתית