הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שיבולת שועל

• פותח/ת השרשור Ohad
  • פורסם בתאריך

Ohad

משתמש משקיע
3,289
859
נק' מוניטין:
2,714
3,289
859
בבית 😃
יצא לי לראות כמה שיבולת שועל...
אחד מחיטה מלאה אחד של סובין ...
רציתי לשאול מה ההבדל בין כל אחת ?
האם אמורים לבשל ? או שכל אחד מהסוגים ניתן לאכילה במקום?
האם הבישול בעצם מוריד מהערכים הקלורים ? אם כן אז איך אפשר לאכול את זה לא מבושל? איך עם מה ?
אשמח לא רק לצפיות אלא גם לתגובות תודה רבה לכם 😃

יצא לי לראות כמה שיבולת שועל...
אחד מחיטה מלאה אחד של סובין ...
רציתי לשאול מה ההבדל בין כל אחת ?
האם אמורים לבשל ? או שכל אחד מהסוגים ניתן לאכילה במקום?
האם הבישול בעצם מוריד מהערכים הקלורים ? אם כן אז איך אפשר לאכול את זה לא מבושל? איך עם מה ?
אשמח לא רק לצפיות אלא גם לתגובות תודה רבה לכם 😃
1. ההבדל הוא בסוג הדגן.
2.עדיף לבשל אבל אפשר גם במים בשייק או בלנדר.
3.לא בישול לא מוריד מהערכים.
4. אני אוכל את השיבולת שועל שלי בחביתה הנה המתכון (3 ביצים 8 כפות שיבולת שועל. אפשר לשדרג עם גבינה צהובה) עירבוב טוב עד לקבלת בלילה אחידה. ישר למחבט לוהט עם טיפה שמן או תרסיס שמן. (אפשר להכין חביתה או מקושקשת אני מעדיף מקושקשת) להוסיף מלח פלפל לפיה הטעם. אחלה ארוכה שבעולם חלבון פחמימה ושומן.

אני קונה שיבולת שועל גרוסה בתפזורת
מוסיף כוס מים ל 60 גרם (3 סקופים) שיבולת שועל בתוך קערה
שם בפנים 2 פרוסות גבינה צהובה, קצת מלח ו 3-4 דקות במיקרוגל

במקביל עושה חביתה מקושקשת מ 3-4 ביצים שלמות, דואג שלא תתיבש וכל הזמן בוחש שיצאו "קישקושים" קטנים

מוזג את המקוקשקשת לתוך קערת השיבולת שהתבשלה במיקרו, מערבב, נותן לזה להתקרר5~ דקות

אחלה ארוחה

אני קונה שיבולת שועל גרוסה בתפזורת
מוסיף כוס מים ל 60 גרם (3 סקופים) שיבולת שועל בתוך קערה
שם בפנים 2 פרוסות גבינה צהובה, קצת מלח ו 3-4 דקות במיקרוגל

במקביל עושה חביתה מקושקשת מ 3-4 ביצים שלמות, דואג שלא תתיבש וכל הזמן בוחש שיצאו "קישקושים" קטנים

מוזג את המקוקשקשת לתוך קערת השיבולת שהתבשלה במיקרו, מערבב, נותן לזה להתקרר5~ דקות

אחלה ארוחה

סוד אחי.. אתה לא צריך לבשל את השיבולת שועל לפני שאתה עושה את המקשקשת אתה יכול תוך כדי

• פותח/ת השרשור
רגע אז גם אם רשום להכנה מהירה ? זה אומר שאפשר לאכול את זה בלי להכין ? גם אם זה קוואקר וגם אם זה סובין ? ואיזה זן הייתם ממליצים ולמה ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית