הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ידיים בSS

• פותח/ת השרשור hai
  • פורסם בתאריך

hai

משתמש מתחיל
46
0
נק' מוניטין:
0
46
0
אני מתאמן לא הרבה זמן בSS הגעתי למשקלים של
סקווט 80
דדליפט 60
בנץ 45
פרס 35
bor 40

אני רוצה להוסיף ידיים אני גבוה מאוד 193 ואני שוקל 93-4 הידיים שלי נראות קטנות ביחס לגובה שלי אז רציתי להוסיף תרגילים לידיים
קראתי מאמר בפורטל ואמרו לעשות באימון האחרון של השבוע ורק בו לעשות
שני תרגילים :
כפיפה אני חושב על W שני סטים של 8-12
ופשיטה אני לא יודע למה מתכוונים פה אני יודע ליד אחורית אבל לא יודע איזה תרגיל.

בקיצור אני רוצה לדעת אם כדי אני יודע שאני נשמע כמו ילד קטן אבל זה די חשוב לי
*איזה תרגיל לעשות אם כן ליד אחורית?(למרות שעל יד אחורית אני שם לב שיש עבודה יותר משמעותית)
*כמה סטים וכמה חזרות לעשות ?
*איך ילך החימום לידיים?
*האם גם פה העליה במשקלים תהיה לינרית?

עם משקלי עבודה כאלה ומשקל גוף כזה, על גובה כזה, אין סיכוי שהידיים שלך תהיינה גדולות.

תעלה במשקלי העבודה ובמשקל הגוף ואז תראה שגם הידיים יגדלו.

• פותח/ת השרשור
העלתי משהתחלתי 2 קילו ועברו רק שלושה שבועות ואני מרגיש מעט מעט שינוי בגב ברגליים כתפיים אמנם שינוי קטן אבל ביידים לא הרגשתי כלום אני לא מרגיש שאני מתאמץ איתם בכלל חוץ מאשר בבנץ ופרס אבל רק על יד אחורית וממש ממש מעט . האחוזי שומן שלי נשארו נמוכים .

בטח שאתה לא מרגיש את הידיים עם משקלים כאלה.

כשתעלה במשקלים, הידיים יעבדו יותר.

• פותח/ת השרשור
אני מאמין שאתה צודק ואני צריך להצמד לתכנית הפשוטה אבל אתה יכול לתאר לי מצב שבאחד מהתרגילים עובדים ישירות על יד קדמית ? חוץ מיד אחורית אני לא רואה שימוש ישיר וגם לא כל כך עקיף .

בלי קשר שמתי לב שהמשקלים שלי לא ביחס ''טוב'' זה נכון ?

אתה יכול להוסיף תרגיל 2 לידיים אבל שתבין אם לא תקפיד על תזונה במיוחד בגלל שאתה גבוה לא תראה שום תוצאות

• פותח/ת השרשור
אני מקפיד על תזונה ועולה במשקל בינתיים אבל השאלה העיקרית שלי היא כמה ההוספה של ה2 תרגילים תהייה אפקטיבית ? ובלי קשר אני ראיתי אנשים עם סקווט כמו שלי בערך ועם דדליפט ובנץ כמעט כפולים ממני אני אמנם מתאמן ממש מעט זמן אבל איך זה הגיוני?

אני מקפיד על תזונה ועולה במשקל בינתיים אבל השאלה העיקרית שלי היא כמה ההוספה של ה2 תרגילים תהייה אפקטיבית ? ובלי קשר אני ראיתי אנשים עם סקווט כמו שלי בערך ועם דדליפט ובנץ כמעט כפולים ממני אני אמנם מתאמן ממש מעט זמן אבל איך זה הגיוני?

רוב הסיכויים שיש לך חיסרון מכני - בגלל הגובה שלך, אתה צריך להרים את המשקלים למרחקים גדולים יותר. בבנצ', היידים שלך יורדות נמוך יותר מאשר לבן אדם עם ידיים קצרות יותר ואתה עובד מתוך 'בור' .
עם זאת , תמשיך להתרכז בתרגילים הבסיסיים ורק בהם. משקלי העבודה שלך לא יאפשרו לך לעבוד על הידיים עם משקלים מועילים. לעומת זאת, תרגילים בסיסיים כמו חתירה ,מתח ולחיצות עובדים מעולה על היידים ותורמים לעליה כללית במסת השריר - וגם הידיים.

מהרגע שהורדתי פמפומי יד קדמית מ2 סטים באימון משיכות לסט אחד הידיים גדלו יותר מהר בדוגרי.
בלי קשר לזה, מניסיון אישי אם תעבוד כוח כמו שצריך אתה תגדל בקצב שלא תאמין.

תעשה כמו שאומרים במאמר שקראת, תוסיף בסוף השבוע סט לידיים..
למרות שאם אתה עובד על בנץ' ומתח הידיים מורים להתפתח לך יופי בהתחלה.
בSS אתה לא תראה ידיים גדולות כמו בתכניות אחרות.
הייתה לי אותה בעיה כמו שלך (1.90)

• פותח/ת השרשור
אני לא עושה מתח ועדיין לא הבנתי מה כדי לי לעשות ? כן להוסיף ידיים או לא ? אם כן איך ?
ובלי קשר היחס משקלים שלי כמו שציינתי מקודם נורמלי ? ותודה

אני לא עושה מתח ועדיין לא הבנתי מה כדי לי לעשות ? כן להוסיף ידיים או לא ? אם כן איך ?
ובלי קשר היחס משקלים שלי כמו שציינתי מקודם נורמלי ? ותודה

עדיף שלא תוסיף עבודה על הידיים ותתרכז בלהוסיף משקל בתרגילים שכן נמצאים בתוכנית. באותו נושא וכתשובה על השאלה השנייה שלך: כמו שבמשקלים כאלה הידיים לא צריכות לעניין אותך, כך גם היחס בין המשקלים בתרגילים לא צריך לעניין אותך כרגע.

• פותח/ת השרשור
נגיד שחלטתי להוסיף תרגיל עזר לי קדמית כמו כפיפה עם W מאחר ויד אחורית עובדת יותר והרבה .
ואני יעשה שני סטים של שמונה חזרות אני יצטרך להעלות כל שבוע משקלים ? ואיך ילך החימום?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית