הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משך אימון ב-SS

• פותח/ת השרשור Reflect
  • פורסם בתאריך

Reflect

משתמש משקיע
2,114
1
נק' מוניטין:
966
2,114
1
ערב טוב ושנה טובה 😃

שאלה שמעסיקה אותי בשבוע האחרון - אני עושה SS עם שינויים קלים ואני מודאג ממשך זמן האימון, ורציתי לוודאות אם זה תקין.
האימון שלי הוא כדלהלן:
A:
סקוואט: 3x5
בנצ' פרס: 3x5
מתח: כשל 3x
B:
סקוואט: 3x5
פרס: 3x5
דדליפט 1x5

משך כל אימון שלי יוצא פלוס מינוס שעה ו-40 דקות ~עד~ שעתיים
האימון שלי הולך פחות או יותר ככה:
  • 5 דקות חימום הליכה בהליכון
  • 5 דקות מתיחות סטנדרטיות
  • סקוואט (עושה כ-2~3 סטים של חימום, 1-3 דקות מנוחה ביניהם)
  • סקוואט הסטים האמיתיים (נח 5 דקות על השעון, יש סטופר)
  • כנ"ל לגבי שאר התרגילים למעט מתח - עושה כמה סטים של חימום ואז הסטים עם המשקל האמיתי.

האם הגיוני שהאימון שלי נמשך קרוב לשעתיים? נראה לי קצת מוגזם אבל זה המשך כמעט כל אימון. ואני לא עושה אירובי בסוף, אולי הליכה של רבע שעה~20 דקות לפעמים, שמאריכה את האימון אפילו ליותר משעתיים.

אשמח לשמוע את דעתכם.
תודה.

מהמעט שאני יודע על SS ההילכון לא קשור בכלל
תעשה חימום רגיל של 5X20% 5X40% 5X60% 3X80% 1X90%
וזה לא אמור לעבור תשעה

אין בעיה שזה יעבור את השעה, וזה גם עובר את זה בקלות כשמגיעים למשקלים נורמליים.

בכל זאת בשביל אחד ששואל שאלות כאלו הוא לא הרבה הרבה זמן בתכנית לפי דעתי אז לא אמור לקחת שעתיים אימון. ונגיד שאני צודק הפעם למה מתחיל צריך לעשות חמש דקות בין סט לסט ? אני עם סקווט 80 עושה 2-3 דקות גג .(אני יודע שזה לא משקל גבוה)

ענית לעצמך - אתה לא מרים משקל גבוה. כשהמשקל יתחיל להיות "מעניין" אתה תראה שהמנוחות מתארכות. אין שום בעיה לנוח 5 דקות (ובסקוואטים וגם במתח זה גם די בקלות נהיה יותר מזה) בין סטים אם זה מה שאתה צריך כדי שתוכל להשלים את כל החזרות בסט הבא.

• פותח/ת השרשור
בכל זאת בשביל אחד ששואל שאלות כאלו הוא לא הרבה הרבה זמן בתכנית לפי דעתי אז לא אמור לקחת שעתיים אימון. ונגיד שאני צודק הפעם למה מתחיל צריך לעשות חמש דקות בין סט לסט ? אני עם סקווט 80 עושה 2-3 דקות גג .(אני יודע שזה לא משקל גבוה)
בשביל אחד ששואל שאלות כאלה? איזו מין שאלה זאת? בסך הכל אני רוצה לוודא שמשך זמן האימון לא ארוך מדי.
משקלי עבודה:
סקוואט: 95
בנצ': 90
דדליפט: 105
פרס: 45

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית