הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רגישות ללקטוז

idoamsallem

משתמש פעיל
333
3
נק' מוניטין:
10
333
3
אחרי שתייה של הרבה חלב אני צריך לשירותים
האם לכולם זה קורה אחרי כמות מסוימת של חלב?

איך אפשר לבדוק רגישות ללקטוז ?
;gaaahz

נשמע שאתה כבר עושה את הבדיקה הזאת בעצמך - אם אחרי חלב אתה (באופן קבוע) משלשל כנראה שאתה רגיש.
אני יכול להגיד לך שמהנסיון שלי לפחות מידת הרגישות היא לא קבועה והיו תקופות שיכלתי לצרוך חלב בכמויות גדולות בלי בעיות וכאלה שלא. היום עם חלב דל לקטוז בכלל אין לי בעיה.
(מה שכן, צריך לזכור שאם שותים הרבה חלב ומכניסים הרבה קלוריות סביר שיהיה גם מה להוציא...)

• פותח/ת השרשור
תודה
וזה לא שאני רץ לשירותים לוקח זמן עד אז
אבל ביום שאני שותה הרבה חלב אני יהיה פעמיים במקום פעם אחת

לכולם יש גזים וחבריהם מחלב במיוחד בכמויות, זה לאו דווקא סימן לרגישות ללקטוז אלא בגלל החיידקים בחלב.

החלב מפוסטר על איזה חיידקים אתה מדבר? אם יש חיידקים בחלב הוא היה מתקלקל די מהר והיית חוטף זיהום מעיים כל שני וחמישי.

אוקיי בדקתי את זה מחדש.
ממה שהבנתי פיסטור לא מחסל את כל הבקטריות בחלב, לעומת סטרליזציה (מה שעושים לחלב עמיד)

מה שלא ברור לי כרגע הוא מה הכמות היחסית שנשאר אחרי כל הסיפור הזה.

אל תהיה בטוח,
אני לפני כמה חודשים אחרי כוס חלב הייתי רץ לשירותים והייתי בטוח שיש לי רגישות ללקטוז ואז אחרי חודש זה עבר ועכשיו אני שותה חופשי חצי ליטר ליטר חלב ביום בלי בעיה

נו אז מה. החלב שוכב במקרר. מה אתה חושב שחיידקים לא מתרבים שם. כנראה שתית חלב לא ממש טרי. ויכולות להיות מיליון סיבות למה ניגשת לשירותים באותו יום. החלב יכל להיות רק הטריגר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית