ייעוץ ארקוקסיה ובטרן

• פותח/ת השרשור yan
  • פורסם בתאריך

yan

משתמש פעיל
796
62
נק' מוניטין:
228
796
62
הרופא רשם לי ארקוקסיה 90 לדלקת בסולאוס ובשריר השני הפנימי שמתחיל בג' ושכחתי את שמו
שמעתי שהתרופה מעלה תפקודי כבד וכליות.
האם יש סכנה לקחת את התרופה ולהמשיך לאכול הרבה חלבון?
כמו כן האם ניתן להמשיך להתאמן? הכוונה לסקווט שלוש פעמים בשבוע שלוש סטים
והאם ניתן להמשיך להתאמן עם התרופה תהיה בטרן 100?
תודה

נערך לאחרונה:
אתה יכול להמשיך. אני מאוד מאוד מאוד ממליץ לך לבצע מעקב אחרי תפקודי כבד וכליות בזמן הזה. עם זאת לא אופציה הייתי שובר את הסייקל לוקח את הארקוקסיה מחלים ואז שוקל להכנס שוב לסייקל. גם ככה אתה פצוע אז ההתקדמות תפגע בכל מקרה.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול להמשיך. אני מאוד מאוד מאוד ממליץ לך לבצע מעקב אחרי תפקודי כבד וכליות בזמן הזה. עם זאת לא אופציה הייתי שובר את הסייקל לוקח את הארקוקסיה מחלים ואז שוקל להכנס שוב לסייקל. גם ככה אתה פצוע אז ההתקדמות תפגע בכל מקרה.

חח נוצרה אי הבנה.
קיבלתי מהרופא ארקוקסיה במינון 90 מ"ג עכשיו קראתי שתרופה מקבילה לה היא הבטרן 10 מ"ג (לא שורף השומן אני לא בשום סייקל טבעי כמו מלפפון).
השאלה שלי מכיוון שראיתי באינטרנט שהיא מעלה תפקודי כליות וכבד האם זה בטוח להמשיך לאכול הרבה חלבון ולהתאמן?
עכשיו שאלה נוספת קיבלתי את הכדורים בגלל דלקת בשריר הסולאוס והגסטרוקנמיאוס האם אפשר להמשיך לעבוד על סקוואט? 3 פעמים בשבוע
תודה בכל זאת על התשובה=]

תלוי מה בדיוק הפציעה.
איפה בדיוק הדלקת?
בגידים הפרוקסימליים (קרוב יותר לברך) של שניהם?
איך זה קרה?

• פותח/ת השרשור
תלוי מה בדיוק הפציעה.
איפה בדיוק הדלקת?
בגידים הפרוקסימליים (קרוב יותר לברך) של שניהם?
איך זה קרה?

הייתי רץ עם נעליים לא מתאימות וכתוצאה מכך זה נגרם. זה בערך באמצע השוק של צד שמאל.
הפסקתי עם הריצות (אם כי האורטופד אישר לחזור לרוץ עם נעליים מתאימות בכל זאת אני מפחד)

אתה בטוח שזה עד כדי כך כואב שאתה צריך ארקוקסיה?
מנוחה ואיבופרופן/משהו בסגנון - לא עזרו?

לגבי הסקוואט, מהמידע המוגבל שיש לי נראה שכדאי לתת לזה ניסיון (מאוד הדרגתי) ולראות האם כואב...

• פותח/ת השרשור
אתה בטוח שזה עד כדי כך כואב שאתה צריך ארקוקסיה?
מנוחה ואיבופרופן/משהו בסגנון - לא עזרו?

לגבי הסקוואט, מהמידע המוגבל שיש לי נראה שכדאי לתת לזה ניסיון (מאוד הדרגתי) ולראות האם כואב...

אין לי מושג מזה איבופרופן אבל קיבלתי לפני כן בטרן ל10 ימים והקל את הכאבים אבל עם הפסקת השימוש הם חזרו ולכן הרופא נתן ארקוקסיה
מותר בכלל להתאמן עם זה? ראיתי פה בחיפוש בפורום שרשמו שזה "משמיד" את הגוף, מדוע?
אני די חייב שהדלקת תעבור במהרה יש לי יום סיירות בעוד שבועיים

זה לא משמיד שום גוף ולא קראת את זה פה. אתה כנראה לא הבנת.
אפשר להתאמן עם זה. אבל לא מומלץ להתאמן עם דלקת.
ולמה קיבינימט להשתמש באיבו' כשיש לו ארקוקסיה?

זה מה שהתכוונתי...
הרופאים שאני הייתי אצלם היו בעמדה שעדיף לא לקחת את זה אלא אם כן ממש צריכים.

אם אתה מבין יותר אולי תוכל לספר לי למה בדיוק...
מה הבעיה עם ארקוקסיה?

כשהתרופה יצאה היו דיבורים על כך שהיא מסוכנת יותר ( רק בטווח הארוך? גם בקצר?...לא יודע... הלינק הוא סתם דוגמא, לא להתייחס לזה שהוא מYNET).
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3387689,00.html
אם הייתי מבין מספיק בעצמי בכדי לסנן את החרטא מסביב - לא הייתי שואל....
אבל מכיוון שאני לא, ואתה טוען שאתה כן, אני אשמח לדעת, כי רופאים נוטים לא לחלק אותה "סתם" בגלל זה ( אולי הם רק רוצים לשמור את כל הסמים הטובים לעצמם???!!!).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית