אחר בקשה| מאמר שמסביר למה בנץ' עם קשת בגב לא פוגע

shanidaniel

משתמש פעיל
999
4
נק' מוניטין:
437
999
4
היום באימון המאמן אמר שחבל לי על הגב בגלל שאני מקשית אותו בבנץ' ושצריך לשמור על גב שטוח אז אמרתי לו שאני ישלח לו מאמר למה זה לא פוגע בגב אני ישמח עם מישהו יוכל לקשר אותו למאמר שמסביר על זה או איזה סרטון או משהו כזה ולא של סתם מישהו של מישהו עם שם.
תודה מראש למי שעוזר מאוד חשוב לי.

היום באימון המאמן אמר שחבל לי על הגב בגלל שאני מקשית אותו בבנץ' ושצריך לשמור על גב שטוח אז אמרתי לו שאני ישלח לו מאמר למה זה לא פוגע בגב אני ישמח עם מישהו יוכל לקשר אותו למאמר שמסביר על זה או איזה סרטון או משהו כזה ולא של סתם מישהו של מישהו עם שם.
תודה מראש למי שעוזר מאוד חשוב לי.
זה המאמר היחיד שיש בעברית, כל השאר אלו מאמרים באנגלית של ריפטו.
http://www.kilogram.co.il/470/לחיצת-חזה/

אין בעיה עם הקשת, יש בעיה כשהתחת מתנתק מהספספל. בכל מקרה, להתווכח עם מאמנים זה דיי ביזבוז זמן, הם חושבים שהם מעליך בכל פרמטר שהוא כי הם "למדו" ואתה "לא".

יש בעיה או לא, למה לך להקשית תגב? מה זה הטכניקה המכוערת הזאת??
אל תקח דוגמא מליפטרים אלא אם אתה אחד כזה..
בבנ'ץ עם רגליים למטה ובמיוחד עם הקשתה בגב יש סיכון מוגבר לקילה.
באימונים לפיתוח גוף צריך לשלוט במשקל ולעבוד יפה לא כמו פלאחים...

אני עובד עם הקשתת גב לא מוגזמת. אני משלב בין השיטה של דייב טייט לריפטו. הצלחתי במסה לסגור בנץ' יותר גבוה. אם תלמד את הטכניקה כמו שצריך לא תהיה בעיה.

מה זה למען השם בנץ' "רגיל"? מה שמלמדים בוינגייט? אז למה שלא תעשו גם סקוואט "רגיל" - רבע סקוואט עם פוסי פאד וכפות רגליים מקבילות? לשני המגיבים - קראתם את המאמר בכלל? ההקשתה לא רק מערבת שרירים נוספים, אלא גם עוזרת למניעת פציעות.

יש בעיה או לא, למה לך להקשית תגב? מה זה הטכניקה המכוערת הזאת??
אל תקח דוגמא מליפטרים אלא אם אתה אחד כזה..
בבנ'ץ עם רגליים למטה ובמיוחד עם הקשתה בגב יש סיכון מוגבר לקילה.
באימונים לפיתוח גוף צריך לשלוט במשקל ולעבוד יפה לא כמו פלאחים...

אתה אמיתי?

איפה צריך לשים את הרגליים אם לא על הרצפה? מאחורי האוזניים?

אני לא חושב שהסרטון של טייט מתאים לחלוטין למתאמן הרגיל. ההכנסה של המרפקים ממש צמוד לגוף זה משהו שעוזר עם החולצה של הבנצ' פרס, ומותח אותה, רובנו עובדים בזווית יותר רחבה.

אי אפשר לטעון שהקשתה של הגב בבנץ' זה"טוב לגב", כן אפשר לטעון שזה לא ממש רע לו, ויש לזה יתרונות משמעותיים אם מבצעים את זה כמו בן אדם ולא כמו נדיה קומנצ'י, אז למה לא?

קשת זה המצב הטבעי של עמוד השידרה בגב התחתון , אז "הקשתה" כול עוד הישבן נוגע בספסל לא תפגע בכלום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית