נתחיל מזה שיש לי הרבה בעיות במבנה בגוף (גב ברכיים וכתפיים בעיקר) וזה מונע ממני לעשות הרבה תרגילים שהייתי רוצה לעשות, ככה שSS אני לא יכול כי אני לא יכול להכליל סקוואט ודדליפט בתוכנית, כנל לגבי שראגס, או בקיצור כל דבר כבד מידי שיוצר עומס כבד מידי על הגב. (במידה ואני כן עושה את זה אני מבלה את הימים הבאים בשכיבה ואת השבוע הבא בהגבלה בתנועה וזה לא שווה את זה.
עבדתי דיי הרבה זמן AB 4 פעמים בשבוע ואני מרגיש שאני לא עובד מספיק למרות שאני נותן 100 אחוז...
חשבתי לעבור לFBW 3 פעם בשבוע כל הגוף, אני יודע שחלקיחם יגידו שזה לא כדי בגלל התאוששות אבל אני מתאושש סבבה, עולה במשקלים מאמימון לאימון והכל.
עכשיו בגלל הרבה מגבלות וכאבים בזמן האחרון בניתי לי תוכנית קלילה חדשה עד לסיום המסה (חודשיים) שנועדה גם לתת דגש לחלקים הפחות טובים עד סיום המסה וגם להוריד קצת עומס מהגוף.
אני יודע שהיא רחוקה להיות מאידיאלית אבל אשמח לתגובות עליה.
בנץ' פרס דאמבלים 3X8
בנץ' פרס חיובי מוט 2X8
כייבל קרוס 3X8
יד אחורית פשיטת מרפק עם מוט 3X10
כתפיים אחורה 3X8
לג פרס 3X5 (רק מתי שלא כואב)
מתח 4X מקס'
יד קדמית מכונה (מבודדת) 3X8
יד קדמית ואמה פולי תחתון עם מוט רק שגב כף היד מופנה אליי (דומה לפטישים) 2X8
תודה
עבדתי דיי הרבה זמן AB 4 פעמים בשבוע ואני מרגיש שאני לא עובד מספיק למרות שאני נותן 100 אחוז...
חשבתי לעבור לFBW 3 פעם בשבוע כל הגוף, אני יודע שחלקיחם יגידו שזה לא כדי בגלל התאוששות אבל אני מתאושש סבבה, עולה במשקלים מאמימון לאימון והכל.
עכשיו בגלל הרבה מגבלות וכאבים בזמן האחרון בניתי לי תוכנית קלילה חדשה עד לסיום המסה (חודשיים) שנועדה גם לתת דגש לחלקים הפחות טובים עד סיום המסה וגם להוריד קצת עומס מהגוף.
אני יודע שהיא רחוקה להיות מאידיאלית אבל אשמח לתגובות עליה.
בנץ' פרס דאמבלים 3X8
בנץ' פרס חיובי מוט 2X8
כייבל קרוס 3X8
יד אחורית פשיטת מרפק עם מוט 3X10
כתפיים אחורה 3X8
לג פרס 3X5 (רק מתי שלא כואב)
מתח 4X מקס'
יד קדמית מכונה (מבודדת) 3X8
יד קדמית ואמה פולי תחתון עם מוט רק שגב כף היד מופנה אליי (דומה לפטישים) 2X8
תודה
נערך לאחרונה: