הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה מאסה פריסה מלפנים ומוסט....

בתרגילים שהקוואדס והאמס עובדים בו זמנית זה יותר דגש על צד אחד, אם אני עושה פרונט סקוואט זה נותן יותר דגש על הקוואדס, זה כמו שתגיד שבנץ' פרס מישורי זה עובד על כל החלקים של החזה ובשיפוע עליון מרבית האחוזים הולכים לחזה עליון...
טענה כל כך דבילית , אולי נפצל אימון חזה עליון אימון חזה תחתון , אימון לאטס אימון טרפזים , אימון ידים אימון אמות ועוד רבים אחרים

לא מבין את ההתעסקות באיך הוא עובד..
הוא מפתח גוף.. מה שתאכלס משנה בסוף זה מבחן התוצאה שלו על הבמה ולא באימונים.
מקווה שאתה יודע מה טוב בשבילך באימונים כדי להשיג תוצאות טובות..
בכל מקרה גב טוב מאוד גם הטרפזים מאוד בולטים אצלך.. מהתמונות עושה רושם שהחזה קצת מאחור בכל העניין..

אתה עוד במרחק של לפחות 10 קילו מלהתחיל סייקלים,אבל קיצורי דרך זה כיף במיוחד לצורך גביע פלסטיק,
בהצלחה.
נ.ב
דווקא הבחורים שלידך יצאו גדולים יש לומר לזכות הצלם.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא מבין את ההתעסקות באיך הוא עובד..
הוא מפתח גוף.. מה שתאכלס משנה בסוף זה מבחן התוצאה שלו על הבמה ולא באימונים.
מקווה שאתה יודע מה טוב בשבילך באימונים כדי להשיג תוצאות טובות..
בכל מקרה גב טוב מאוד גם הטרפזים מאוד בולטים אצלך.. מהתמונות עושה רושם שהחזה קצת מאחור בכל העניין..

בדיוק, ולגבי החזה אתה טועה זה יצא רק בתמונה, הנה חזה לפני חודש ימים אתה יכול להבחין שהוא דווקא אזור דומננטי:

376214_278488525523880_100000882030892_749114_822044699_n.jpg

317467_278512482188151_100000882030892_749142_1210837835_n.jpg

וזה סייד מהתחרות

320597_273141822725217_100000882030892_736513_95489847_n.jpg

החזה בסדר גמור...

ולזה שלא הבין את הטענה לגבי פיצול רגל קדמית ורגל אחורית מבינים ממך כבר עשו אותה וטענו שכך הרגליים השתפרו בצורה נפלאה, שוב אני כבר לא על גדר המתאמן הטבעי אז תכנית כזאת בסייקל מאסה יכולה להועיל עד מאוד וטפל בבעייה הרצינית שיש לי ברגליים.

באמת שהחזה נראה טוב בתמונות ששמת
מתי אתה מתכנן לעלות על במה?

שמע לא משהו אישי
אבל אתה די אמיץ אם עלית עם רגליים כאלה (ראיתי עוד תמונה מהתחרות)
בכל מקרה בהצלחה!
מאמין שתעלה מהר מאוד במאסה ברגליים.

• פותח/ת השרשור
תודה אנשים, מתכנן תחרות הבאה לעלות בנובמבר שנה הבאה, וכן אני יודע שהרגליים ממש זוועה אבל הרמת חיטוב+פלג גוף עליון דיי הצילו אותי והביאו אותי למקום ה 3, בכל מקרה בקשר לרגליים מאוד נדפקתי עם האימונים בצבא היה שבועות שלא יכולתי להתאמן והייתי מאלתר פה ושם דברים אז היה שבועות שלא הייתי יכול לאמן רגליים אבל עכשיו אני חייל משוחרר מתפרנס בכבוד ויש אימונים מסודרים אז הגיע הזמן לתקן את המצב.

• פותח/ת השרשור
תודה אנשים, מתכנן תחרות הבאה לעלות בנובמבר שנה הבאה, וכן אני יודע שהרגליים ממש זוועה אבל הרמת חיטוב+פלג גוף עליון דיי הצילו אותי והביאו אותי למקום ה 3, בכל מקרה בקשר לרגליים מאוד נדפקתי עם האימונים בצבא היה שבועות שלא יכולתי להתאמן והייתי מאלתר פה ושם דברים אז היה שבועות שלא הייתי יכול לאמן רגליים אבל עכשיו אני חייל משוחרר מתפרנס בכבוד ויש אימונים מסודרים אז הגיע הזמן לתקן את המצב.

אני חושב שזה טוב שאתה עושה מאסה כזאת ארוכה
אתה באמת צריך עוד הרבה בשר כדי להפציץ
החלטה טובה
בהצלחה

אני חושב שזה טוב שאתה עושה מאסה כזאת ארוכה
אתה באמת צריך עוד הרבה בשר כדי להפציץ
החלטה טובה
בהצלחה
מצד שני, איך שזה נראה יש לו נטייה להשמנה, מאסה ארוכה יכולה להיות החלטה שגוייה , או שימדוד טוב מאוד את מה שהוא אוכל

מצד שני, איך שזה נראה יש לו נטייה להשמנה, מאסה ארוכה יכולה להיות החלטה שגוייה , או שימדוד טוב מאוד את מה שהוא אוכל

נטייה להשמנה זאת שטות לדעתי

אני אשמח לדעת אם אני טועה בעזרת מחקר או משהו
פשוט לא נשמע לי הגיוני

כמו שאתה שם לב במחיי היומיום , יש אנשים שלא משנה מה הם יאכלו הם ישארו רזים ויש אנשים שתוך שניה יכולים להשמין , אין לי מחקר בידיים שמוכיח ממש את הטענה שיש דבר כזה נטייה להשמנה , אבל יש מחקר שמוכיח שיש דבר כזה אנשים שנוטים פחות להשמנה :http://www.shahal.co.il/HebSite/Content/t2.asp?Sid=72&Pid=459

כמו שאתה שם לב במחיי היומיום , יש אנשים שלא משנה מה הם יאכלו הם ישארו רזים ויש אנשים שתוך שניה יכולים להשמין , אין לי מחקר בידיים שמוכיח ממש את הטענה שיש דבר כזה נטייה להשמנה , אבל יש מחקר שמוכיח שיש דבר כזה אנשים שנוטים פחות להשמנה :http://www.shahal.co.il/HebSite/Content/t2.asp?Sid=72&Pid=459

זה לא באמת מחקר..

קוראים לזה חילוף חומרים
ומי שיש לו "נטיה להשמנה" שיאכל יותר מדוייק ולא ישמין סתם

• פותח/ת השרשור
אכן יש לי נטייה להשמנה, אני ממש לא מתכוון למשוך אוף סיזן ארוך אני מתחיל חיטוב בתחילת אפריל והשבוע מתחיל סייקל מאסה סוסטנון דיבול לפרק זמן של 8 שבועות עם דגש רציני לרגליים.

קוראים לזה חילוף חומרים
ומי שיש לו "נטיה להשמנה" שיאכל יותר מדוייק ולא ישמין סתם
אה באמת?
לפי הפורטל חילוף חומרים במקרה הכי קיצוני יכול להיות הבדל לבן אדם ששוקל 80 קילו יהיה כולה 480 קל' (אם אתה מציב 37 בנוסחא)
חאלס לדבר באוויר,זה לא אפאקספי פה.אתה רוצה שיקחו אותך ברצינות תביא מאמר,אל תזרוק.

אה באמת?
לפי הפורטל חילוף חומרים במקרה הכי קיצוני יכול להיות הבדל לבן אדם ששוקל 80 קילו יהיה כולה 480 קל' (אם אתה מציב 37 בנוסחא)
חאלס לדבר באוויר,זה לא אפאקספי פה.אתה רוצה שיקחו אותך ברצינות תביא מאמר,אל תזרוק.

יש הבדל בין אנשים לגבי צבירת שומן ורגישות לאינסולין
וח"ח בלוטת התריס והורמונים

מי שרואה שהוא משמין עדיף לו לאכול מבוקר

וליאור כמה אתה חושב שתשפר את הרגליים ב8 שבועות סייקל ? לשפר רגליים אתה צריך שנה + עבודה מהמצב שלך עם או בלי קשר לסייקל

יש הבדל בין אנשים לגבי צבירת שומן ורגישות לאינסולין
וח"ח בלוטת התריס והורמונים

מי שרואה שהוא משמין עדיף לו לאכול מבוקר

וליאור כמה אתה חושב שתשפר את הרגליים ב8 שבועות סייקל ? לשפר רגליים אתה צריך שנה + עבודה מהמצב שלך עם או בלי קשר לסייקל

זה הסבר שקצת יותר מקובל עלי.
יש מחקר על זה בהישג יד או משהו?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית