עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה רבהמסה יפה. אני חושב שעשית החלטה נבונה ולעבור לחיטוב. מעניין איך תראה בסוף התהליך
בהצלחה
L ברוב החולצות, XL בגופיות טי-שירט לאימוניםלאיזה מידת בגדים הגעת?
לגמרי. אני כל פעם צריך עוד בגדים בהתאם למשקלL ברוב החולצות, XL בגופיות טי-שירט לאימונים
בג'ינס 46 .
הבגדים זה החלק הכי קשה בכל העלייה במשקל לדעתי.
יש לי בגדים בארון מהטיולים שלי בתאילנד.. הם XS-Sלגמרי. אני כל פעם צריך עוד בגדים בהתאם למשקל
אני אפילו לא רוצה להתחיל לדבר על זה..לגמרי. אני כל פעם צריך עוד בגדים בהתאם למשקל
עדיין במסה, מתכונן לתחרות.תגיד מה זה אומר עוד חודש וחצי מתחיל חיטוב אם סיימת מסה עכשיו אז מה בעצם אתה הולך לעשות בחודש וחצי הזה?
ניטרלי כל כך ארוך ?
פרס 80מסיבי אחי .
מה משקלי עבודה אגב ?
תשמע, אני לא נהנה לא מהגודל ולא מההערות הסביבתיות.
L ברוב החולצות, XL בגופיות טי-שירט לאימונים
בג'ינס 46 .
הבגדים זה החלק הכי קשה בכל העלייה במשקל לדעתי.
אני לא מקבל הערות עוקצניות ;)מה קורה שרק ? 😁
בהחלט מזכיר לי ת'תקופת מאסה שלי - עם בגדים במידה XL שהיו צמודים עליי, זה בהחלט היה בלתי נסבל. ללכת עם דגמ"ח של העבודה ושהמכנס יהיה כ"כ צמוד ברגליים שלא יכולתי יותר מדי להתנועע איתו. ללבוש תחתון XL כשהירכיים הפנימיות בכל צעד נוגעות אחת בשנייה - לא נעים במיוחד ועשה לי לא מעט שפשופים.
גם החברים בעבודה לא עשו לי יותר מדי הנחות עם הערות עוקצניות.
2 הדברים היחידים שנהניתי מהתקופה הזאת זה כמובן העליה במשקלי עבודה וזה שהידיים שלי "עשו כבוד" כשלבשתי את חולצת הסופרמן שלי.
אגב, לא זכור לי שראיתי אותך מסיבי כזה.. יש תמונה ?מה קורה שרק ? 😁
בהחלט מזכיר לי ת'תקופת מאסה שלי - עם בגדים במידה XL שהיו צמודים עליי, זה בהחלט היה בלתי נסבל. ללכת עם דגמ"ח של העבודה ושהמכנס יהיה כ"כ צמוד ברגליים שלא יכולתי יותר מדי להתנועע איתו. ללבוש תחתון XL כשהירכיים הפנימיות בכל צעד נוגעות אחת בשנייה - לא נעים במיוחד ועשה לי לא מעט שפשופים.
גם החברים בעבודה לא עשו לי יותר מדי הנחות עם הערות עוקצניות.
2 הדברים היחידים שנהניתי מהתקופה הזאת זה כמובן העליה במשקלי עבודה וזה שהידיים שלי "עשו כבוד" כשלבשתי את חולצת הסופרמן שלי.
אגב, לא זכור לי שראיתי אותך מסיבי כזה.. יש תמונה ?
תודה, עד אז משתדל 🤫נהדר, נחכה ונאמר בהצלחה בעוד כחודש וחצי, נתמוך בכל התהליך:) עד אז...................תהנה כמה שאפשר:s85:
כיווצתי את הבטן.. תכווץ גם לך יהיו 🙄וואו, איך לעזאזל יש לך קוביות??? אני בכל חיי לא הורדתי חולצה וראיתי קוביות!!!!😱