הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה סוף תקופת מאסה

מסה יפה. אני חושב שעשית החלטה נבונה ולעבור לחיטוב. מעניין איך תראה בסוף התהליך
בהצלחה

תגיד מה זה אומר עוד חודש וחצי מתחיל חיטוב אם סיימת מסה עכשיו אז מה בעצם אתה הולך לעשות בחודש וחצי הזה?
ניטרלי כל כך ארוך ?

• פותח/ת השרשור
תגיד מה זה אומר עוד חודש וחצי מתחיל חיטוב אם סיימת מסה עכשיו אז מה בעצם אתה הולך לעשות בחודש וחצי הזה?
ניטרלי כל כך ארוך ?
עדיין במסה, מתכונן לתחרות.
ניסיתי ניטראלי, לא הסתדר לי.

תשמע, אני לא נהנה לא מהגודל ולא מההערות הסביבתיות.

L ברוב החולצות, XL בגופיות טי-שירט לאימונים
בג'ינס 46 .

הבגדים זה החלק הכי קשה בכל העלייה במשקל לדעתי.

מה קורה שרק ? 😁

בהחלט מזכיר לי ת'תקופת מאסה שלי - עם בגדים במידה XL שהיו צמודים עליי, זה בהחלט היה בלתי נסבל. ללכת עם דגמ"ח של העבודה ושהמכנס יהיה כ"כ צמוד ברגליים שלא יכולתי יותר מדי להתנועע איתו. ללבוש תחתון XL כשהירכיים הפנימיות בכל צעד נוגעות אחת בשנייה - לא נעים במיוחד ועשה לי לא מעט שפשופים.

גם החברים בעבודה לא עשו לי יותר מדי הנחות עם הערות עוקצניות.

2 הדברים היחידים שנהניתי מהתקופה הזאת זה כמובן העליה במשקלי עבודה וזה שהידיים שלי "עשו כבוד" כשלבשתי את חולצת הסופרמן שלי.

• פותח/ת השרשור
מה קורה שרק ? 😁

בהחלט מזכיר לי ת'תקופת מאסה שלי - עם בגדים במידה XL שהיו צמודים עליי, זה בהחלט היה בלתי נסבל. ללכת עם דגמ"ח של העבודה ושהמכנס יהיה כ"כ צמוד ברגליים שלא יכולתי יותר מדי להתנועע איתו. ללבוש תחתון XL כשהירכיים הפנימיות בכל צעד נוגעות אחת בשנייה - לא נעים במיוחד ועשה לי לא מעט שפשופים.

2 הדברים היחידים שנהניתי מהתקופה הזאת זה כמובן העליה במשקלי עבודה וזה שהידיים שלי "עשו כבוד" כשלבשתי את חולצת הסופרמן שלי.
אני לא מקבל הערות עוקצניות ;)

• פותח/ת השרשור
מה קורה שרק ? 😁

אגב, לא זכור לי שראיתי אותך מסיבי כזה.. יש תמונה ?

נהדר, נחכה ונאמר בהצלחה בעוד כחודש וחצי, נתמוך בכל התהליך:) עד אז...................תהנה כמה שאפשר:s85:

יותר חטוב ממני.
הנה עוד כמה שמתאימים להגדרה הזאת:

man-boobs.jpg

upload_2016-2-23_11-37-3.png

• פותח/ת השרשור
נהדר, נחכה ונאמר בהצלחה בעוד כחודש וחצי, נתמוך בכל התהליך:) עד אז...................תהנה כמה שאפשר:s85:
תודה, עד אז משתדל 🤫

חח את כבר מכירה את הקיטורים וההתבכיינות שלי בחיטובים.. 🤭

וואו, איך לעזאזל יש לך קוביות??? אני בכל חיי לא הורדתי חולצה וראיתי קוביות!!!!😱

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית