הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקווט טכניקה

• פותח/ת השרשור yosi231
  • פורסם בתאריך

yosi231

משתמש פעיל
710
2
נק' מוניטין:
159
710
2
הולמספלייס

פה החזרה האחרונה יצאה לא משהו אבל ככה זה נראה לי די טוב והפעם חוץ מהחזרה האחרונה נשענתי תמיד על העקבים סימו לב בחזרה השנייה ממש רואים שאני נשען על העקבים) אבל גם לא סמתי פה ממש טוב את המוט

אין לי מושג מה הוא עשה עם הרגליים בהתחלה חח...
המוט נראה לא ממש באמצע כף הרגל אבל זה נראה לי בגלל זווית הצילום לא?
נראה לי בכמה חזרות היה קצת GM אבל גם לא בטוח אולי זה רק נראה לי וגם פה בחלק מהחזרות ניתן ממש לראות שאני נשען על העקבים.

אז תראו את שני הסרטונים תגידו לי מה לא נכון אם יש משהו, ואיך הכי קל לתקן אותו תודה מראש 😃

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
כן זאת הבעיה המרכזית גמישות בהמסטרינג אתה יכול להגיד לי תרגילי מתיחות טובים אולי?
עריכה: לא משנה מצאתי מתיחות טובות אבל אשאלה מה לעשות עם הסקווט עד שאני יפתח גמישות טובה?

נערך לאחרונה:
אל תעשה סקווט למה להיסתכן? תוך שבועיים אתה אמור לפתח גמישות מספקת בשביל סקואט.
תעשה כל יום מתיחות סטטיות של 30 שניות בבוקר ולפני השינה.
נוסף במקומך הייתי מנצל את הזמן לחזק את זוקפי הגו שלך, הם חלשים ובגלל זה יש לך GM .

• פותח/ת השרשור
לא נראה לי הם חלשים הדדליפט שלי הוא 95 וזה מספיק חזק לסקווט של 65 קילו...

• פותח/ת השרשור
אם אני לא מנסה כל כך חזק לא לעבד מתיחה אז אין לי GM...
דוגמא:

זה אפילו עם קצת יותר משקל רק שגלשתי פה בקטנה עם הרגליים וממש נשברתי...
זאת עובדה שהגב שלי מספיק חזק...

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תקשיב, אני חדש פה ובהחלט לא מומחה לסקוואט.
אבל אתה עושה בסירטון האחרון פה בדיוק את הטעות שאני הייתי עושה.
אתה מוציא את התחת על ההתחלה, מה שגורם לגב שלך להיות מוקשת וליצור סימן שאלה, ואתה תראה שברגע שאתה עולה יהיו מצבים שתעשה גוד מורנינג מטורף.
תנסה שהתחת יצא מעט ורק בסוף שהתחת יהיה כלפי חוץ. פשוט קח מראה ותתרגל את זה.
למה שתעלה משקלים ליותר ויותר אתה תרגיש את הגב התחתון ולעשות גוד מורנינג עם משקל גדול זה לא הכי כיף.

• פותח/ת השרשור
מה זאת אומרת אתה מתכוון שאני מוציא תתחת יותר מידי בהתחלה? יש דבר כזה? כאילו יכול להיות אני לא יודע יש מצב אתה צודק... למישהו יש דעה על מה שהוא אמר?

---------- התגובה התווספה 08-01-2012 ב 05:47 ---------- התגובה הקודמת הייתה 07-01-2012 ב 14:38 ----------

יש לי עוד שאלה נגיד אני מבצע מתיחות עכשיו עד כמה חזק למתוח את השריר? אני יכול למתוח שזה יכאב רגיל כזה ויהיה די מתוח או שאני יכול למתוח עוד יותר חזק שיהיה מתוח די חזק ויכאב השאלה אם זה יהיה יותר אפקטיבי או יפצע אותי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית