עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם אני 97קיבלת גאמא?
אני רוצה אבל לא נותנים, ובנתיים קיבלתי מנילה מפגרת לכל הנ"מ שיריון ואלה בסגנון ותאריך גיוס.
אני חייב להגיע למודיעין בכל דרך אפשרית. אומרים לי להוריד פרופיל (אני 97), לחכות ליום גיוס וכל מיני חירטוטים ואי אפשר לדעת למי להקשיב.
הגיוני מאוד שקיבלת טייס ולא מודיעין. זה שקיבלת טייס מעיד על זה שיש לך פרופיל גבוהה וקב"א 52+. הנתונים האלה לא גורמים ליחידות מודיעין לרדוף אחרייך. יכול להיות שעוד יזמנו אותך אבל לא בטוח.
זה לא מרשים אותם במיוחד.. מילאת את השאלון של חבצלות\שחקים או משו בסגנון?
מודיעין זה עוף די מוזר.. אני יום אחד פשוט קיבלתי מכתב "תודה על מיונך לגאמא אבל לא עברת את המבחנים"
כשמעולם לא קיבלתי שום מכתב מהם או כל דבר אחר.
למה אתה כל כך להוט על מודיעין אגב?
אתה יודע שמודיעין מושכים גם מתוך היחידות עצמם?
פשוט תודיע שאתה רוצה מודיעין במנילה שלך.
אתה צריך להבין שלצבא יש סדר עדיפויות,הוא לא יוותר על מישהו שיכול להיות לוחם בפוטנציה.
בשביל יחידת מודיעין רגילה, שכל אחד עם פרופיל נמוך יותר והשכלה טובה יכול לבצע.
אמרתי לך,ליחידות הבאמת סודיות של מודיעין והטובות ,יש עוד כמה דברים שאתה צריך להביא לשולחן בד"כ.
תתעקש, תקבל בסוף.
אם קיבלת טייס אז כנראה שיש לך מנילה קרבית,אולי לא בא לך לתרום, אבל אל תבלבל את המוח שכל מי שנמצא בקרבי מתחרט על היום שהוא נולד. אם זה היה ככה אנשים היו יורדים מקרבי(זה לא קל אבל גם לא עד כדי כך קשה). נכון שזאת עבודה קשה ושוחקת, אבל אני מבטיח לך שלוחם שחוזר מ17 יום חוזר הביתה עם הרגשה הרבה יותר טובה מאשר חייל שכל השירות שלו סגר 2 שבתות ומתבכיין על זה שהאוטובוס איחר אז יהיה לו פחות 10 דקות מול האח הגדול.איך מודיעים על מודיעין במנילה? יש לי רק לסמן 1-5 על יחידות שכל מי שנמצא בהן מתחרט על היום שבו נולד.