הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה לעשות (סקווט)

• פותח/ת השרשור yosi231
  • פורסם בתאריך

yosi231

משתמש פעיל
710
2
נק' מוניטין:
159
710
2
הולמספלייס
אני ביינתים לא יכול לבצע כראוי סקווט כי אני תמיד מעבד את המתיחה בהאמס לא משנה עד כמה אני מתאמץ (אני מתחיל לעשות מתיחות לשיפור הגמישות) ועד שתשתפר לי הגמישות מה אתם מציעים לעשות? להמשיך לעשות סקווט מלא עם טכניקה לא נכונה?

ראו דוגמא:

בגלל שאני ממש מנסה לא לעבד את המתיחה אני ממשיך לרדת ויוצא לי GM + אני מעבד את המתיחה ועד שאני לא יהיה גמיש מספיק לטכניקה נכונה מה אתם מציעים לי לעשות?
(כמובן אני אשפר את הGM אך עדיין יעבד את המתיחה כל חזה ולא יהיה לי באונס וכו' וגם אם להמשייך בייניתים לעשות סקווט מלא?)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
פרסמת כבר נושא אחר לפני כמה ימים, למה לא לעדכן שם במקום לפתוח נושא חדש?

• פותח/ת השרשור
כי בישן אף אחד לא עונה כבר יומיים...וזה שאלה קצת אחרת...זה לא בדיוק שאלה על הטכניקה.

אם אף אחד לא עונה שם אף אחד לא יענה לך גם כאן. בפורום שלנו לא רואים בעין יפה הספמה ופרסום חוזר של נושאים כדי להשיג תשומת לב. אל תהיה ילד ותחכה בסבלנות. בנושא האחר שלך עניתי לך כבר.

• פותח/ת השרשור
כן אתה צודק פעם הבאה אני אחכה אז עדיף להמשיך ביינתים לעשות סקווט או לא?

הסקוואט הכבד משמש מתיחה עבור עצמו. ככל שהמשקל עולה, גם העומק עולה. אז להמשיך בסקוואטים.
אישית אני חושב שאצלך זה בעיקר חוסר גמישות במפשעה, אז אולי שווה לשים גם שם דגש.

• פותח/ת השרשור
יש לי עוד שאלה נגיד אני מבצע מתיחות עכשיו עד כמה חזק למתוח את השריר? אני יכול למתוח שזה יכאב רגיל כזה ויהיה די מתוח או שאני יכול למתוח עוד יותר חזק שיהיה מתוח די חזק ויכאב השאלה אם זה יהיה יותר אפקטיבי או יפצע אותי?

מגיעים לסף של אי נעימות, נשארים שם כמה נשימות, השריר "נרגע", ואז מעמיקים את המתיחה. חוזרים ארבע-חמש פעמים עד לעומק מקסימלי.

מה הבילבולי מוח על המתיחות שם אני לא מבין?? אתה עושה סקוואט יפה הזוקפים שלך חלשים לכן הגב נוטה קדימה. תניח תמוט יותר לכיוון מרכז הטרפז הגוף גם ייטה אחורה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית