הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתחיל שימוש בYohimbine יעוץ קטן

• פותח/ת השרשור Chicago
  • פורסם בתאריך

Chicago

משתמש משקיע
2,614
147
נק' מוניטין:
1,611
2,614
147
אוקי אז ככה הבנתי יש 2 שיטות לקחת תיהומבין 1. על בטן ריקה שעה לפני אימון עם 200 מ"ג קפאין והשיטה השנייה 3-4 שעות אחרי האחרונה ... יש הבדל משמעותי בין הקיבה ריקה ?
כמות השימוש 0.2 על כל קילו במשקל גוף אני צריך לקחת 13 מ"ג וזה לא מתחלק עם הקפסולות שהם 2.5 מ"ג אם אני יקח 6 כדורים זה יצא לי 15 מ"ג אם אני יקח 5 יצא לי 12.5 מה עדיף בהתחלה ?

תודה 😃

• פותח/ת השרשור
תודה אלכס 😃
דרך אגב האירובי יותר קל לי עם היוהמבין והקפאין אפילו על בטן ריקה...
אני חושב אולי להוריד קצת את המנוחות בין ספרינט לספרינט במקום 2 דקות ל דקה וחצי למשל יש תועלת ?
אני חושב על דרכים לגוון באינטרוולים

אין בעד מה

כל אימון אינטרוולים יהיה טוב , נראה לי שבמקרה שלך אתה צריך לבחור משהו שיאתגר אותך קצת יותר. מה האימון הכי מאתגר שיצא לך לעשות?(כמות ריצות - מנוחה בין הריצות - שיפוע מסילה - זמן ריצה )

• פותח/ת השרשור
אני עושה 10 ספרינטים במהירות 20 עם שיפוע מסילה על 5 שזה הרבה ומנסה לקצר את המנוחות מ 2 דקות ל דקה וחצי אני גם מחכה שהדופק יתאזן קצת לפני הוספתי שיפוע אני לא יודע איך לגרום לאירובי להיות מאתגר.. מה אני יוסיף משקולות ברגליים ?

אני עוד מעט הולך לאימון אירובי ... זה לא יאמן אני מרגיש ב HIGH כבר אחריי 20 דקות מהנטילה

נערך לאחרונה:
לא כתבת משך כל ספרינט. אם כל ספרינט זה 30 שניות אתה יכול לעלות ל54 שניות. זה בדיוק 300 מטר על מהירות 20. למשל אימון כזה:

5 ריצות של 54 שניות עם 5 דק׳ טוטאל בין ריצה לריצה( יוצא לריצה ב4:06 עד 5:00, יוצא לריצה ב9:06 עד 10:00 וכן הלאה).

שיפוע 2-3-4-5-6 או 3-4-5-6-7

• פותח/ת השרשור
אני עד עכשיו הייתי עושה 30 שניות כל ספרינט אולי אני באמת יעלה את משך הספרינט למרות שבספרינט ה 9 ו 10 כבר אני מרגיש מרוסק זה יהיה האתגר 😵‍💫🥊
השיפוע גם עוזר לי לספור את הספרינטים שעשיתי

---------- התגובה התווספה ב 12:27 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:16 ----------

54 שניות זה כבר יהיה לי מוגזם אני יצליח עד ספרינט 7-8 ואז כבר לא ינשום עוד 25 שניות זה הרבה כמעט הכפלה

אני עד עכשיו הייתי עושה 30 שניות כל ספרינט אולי אני באמת יעלה את משך הספרינט למרות שבספרינט ה 9 ו 10 כבר אני מרגיש מרוסק זה יהיה האתגר 😵‍💫🥊
השיפוע גם עוזר לי לספור את הספרינטים שעשיתי

---------- התגובה התווספה ב 12:27 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:16 ----------

54 שניות זה כבר יהיה לי מוגזם אני יצליח עד ספרינט 7-8 ואז כבר לא ינשום עוד 25 שניות זה הרבה כמעט הכפלה

איזה פרוטוקול אתה עושה ?

• פותח/ת השרשור
שיניתי לבד אני יכול לרשום לך מה אני עושה ...

HIIT -
10 ספינטים - מהירות 20 - חצי דקה כל ספרינט - מנוחה 2 דקות בין כל ספרינט -
כל ספרינט אני מעלה שיפוע + משקולות ברגליים כל רגל רצועה של 1.5 קילו
סה"כ יוצא לי 4.70 קילומטר - 32 דקות ...

אחריי זה אליפטיקל דופק בינוני 130-140 למשך 25 דקות על שיפוע 11 עם התנגדות 8

שכחתי לציין שזה ממש אבל ממש לא קל את הספרינט ה 10 לא הצלחתי לסיים לחצתי STOP אחריי 25 שניות אבל זה מה שרציתי...

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
איך אתה מצליח לעשות ספרינטים על הליכון ? עד שאתה מעלה את המהירות כבר הלך 10 שניות

מה פתאום זה עניין של שניה אפילו פחות ..
יש כפתורי הזנה על ההליכון בצד ימין

precor-m9-31-console.gif

• פותח/ת השרשור
התכוונת ל54 שניות ספרינט ואז 5 דקות הליכה ? ואז שוב.. למשך 5 שיפועים שונים ?

כן, אבל לא 5 דק' הליכה אלא 4 דק' ו6 שניות.

אתה יוצא לריצה ב:
4:06 (פשוט תלך על ההליכון עד שמגיע זמן הריצה)
9:06
14:06
19:06
24:06

כל ריצה 54 שניות

שיפועים לבחירתך , תתחיל מ0-1-2-2-3 ותראה איך תרגיש

זה יאתגר אותך

• פותח/ת השרשור
תודה יגבר 😃 נקום לאירובי חדש... אני חושב אבל שה4 דקות הליכה האלה מרככות את האתגר הזה אבל ננסה

• פותח/ת השרשור
אני מקווה 😃
אני יעדכן אחי האימון איך היה ...
התחלתי גם לקחת 2 כדורי קפאין במקום אחד ..
יוצא 400MG לא הרגשתי כלום בכדור אחד

---------- התגובה התווספה ב 14:18 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:42 ----------

טוב אז ככה ... עשיתי 6 ספרינטים כל ספרינט למשך 54 שניות והליכה ל 4 דקות
1 - שיפוע 0
2 - שיפוע 2
3 - שיפוע 2
4 - שיפוע 3
5 - שיפוע 3
6 - שיפוע 4

הספרינט השישי שהוספתי היה כמעט ניסיון להתאבדות ... באמת מאתגר 👏

יפה, יש לך יכולת מרשימה. מכאן אתה כבר בטח מבין איך לשחק עם האימונים האלה, למשל לעלות שיפוע ב1 ( כל עלייה ב1 מעלה משמעותית את רמת הקושי) או להוסיף עוד ריצה בלי לעלות את השיפוע

• פותח/ת השרשור
כן אני יגוון כל שבוע באינטרוולים מכאן לא בעיה ושוב תודה לך... ובקשר ליכולת המרשימה שציינת אתה אומר שלא כל אחד ששוקל 70 קילו עם ריאות נקיות מסוגל לבצע את זה על בטן ריקה ואפס פחממות?

אתה רואה כבר שינוי מבחינת אחוז שומן וכאלה?
אני שוקל להשתמש גם (לא בקרוב)..שיקגו על איזה א"ש כשהתחלת להשתמש בייוהמיבין?

• פותח/ת השרשור
לפי השיאור של האנשים פה הייתי על 13-12 ירדתי משמעותי בלי קשר ליוהמבין אני עדין לא שבוע איתו

כן אני יגוון כל שבוע באינטרוולים מכאן לא בעיה ושוב תודה לך... ובקשר ליכולת המרשימה שציינת אתה אומר שלא כל אחד ששוקל 70 קילו עם ריאות נקיות מסוגל לבצע את זה על בטן ריקה ואפס פחממות?

אין בעד מה. 0 פחמימה מאוד מקשה על האימונים האלה ואפילו בלי קשר לזה אתה מציג רמה מרשימה ביחס למישהו שלא מתאמן בצורה מסודרת במסגרת תחרותית כלשהי של ריצה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית