הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתחיל שימוש בYohimbine יעוץ קטן

• פותח/ת השרשור Chicago
  • פורסם בתאריך

Chicago

משתמש משקיע
2,614
147
נק' מוניטין:
1,611
2,614
147
אוקי אז ככה הבנתי יש 2 שיטות לקחת תיהומבין 1. על בטן ריקה שעה לפני אימון עם 200 מ"ג קפאין והשיטה השנייה 3-4 שעות אחרי האחרונה ... יש הבדל משמעותי בין הקיבה ריקה ?
כמות השימוש 0.2 על כל קילו במשקל גוף אני צריך לקחת 13 מ"ג וזה לא מתחלק עם הקפסולות שהם 2.5 מ"ג אם אני יקח 6 כדורים זה יצא לי 15 מ"ג אם אני יקח 5 יצא לי 12.5 מה עדיף בהתחלה ?

תודה 😃

• פותח/ת השרשור
כן התחלתי לרוץ תאמת רק מתחילת החיטוב ... למרות שהייתי משחק כדורגל 10 שנים ברציפות

יש מגבלה של אחוז שומן לגבי שימוש ביוהמיבין ? (כמובן שאני לא מדבר על 18+ א"ש כי הירידה ממש מהירה בשלב כזה)

• פותח/ת השרשור
מומלץ להשתמש מתחת ל 12% עד אז מאזן קלורי שלילי יעשה את העבודה .. כמובן שגם ב12

למה בעצם אסור להתאמן משקולות עצים עם יהומבין ( הבנתי שדפק נורא גבוה ויש תחושה של התקף לב)
אבל לא הבנתי מה ההבדל כי במהלך אינטרוולים הדופק גם ממש גבוהה.?

• פותח/ת השרשור
באמת שאלה טובה ..
אבל לא אמרו סתם את זה ומי שאמר כנראה יודע מה הוא אומר 😃

• פותח/ת השרשור
שאלה ...

אני כל בוקר לוקח עם היוהמבין 2 קפסולות קפאין שזה יוצא 400 מ"ג
אני יכול לקחת עוד 1 לפני האימון כוח ? או שזה יותר מידי קפאין לגוף ?

המינון שאני מכיר זה 5 מ"ג

נראה לי שתרגיש לא טוב אם תצרוך 600 מ"ג קפאין על מ"ג של 72. לא הייתי ממליץ לך לנסות.

• פותח/ת השרשור
כן באמת לא הרגשתי טוב :🙁

---------- התגובה התווספה 27-01-2012 ב 10:25 ---------- התגובה הקודמת הייתה 26-01-2012 ב 11:40 ----------

דרך אגב אלכס ה HIIT שהבאת לי היו באמת אתגר רציני אני לא עושה אותם יום יום אלה מגוון כי זה קשה מידי וקשה להתאושש מהם ... יום אחד אינטרוולים של 54 שניות ויום שני 30 שניות ל 10 ספרינטים כמובן שהכל עם שיפוע 😵‍💫🥊

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תאמת שהתחילו לי כאבים ברגל ימין בקרסול למטה מזל שהם באו עכשיו בסוף חח
אני רץ עם נעלי יציאה אלגנט של לקוסט סוליה שטוחה , קניתי סקוני והם לא נוחות לי

• פותח/ת השרשור
כן הכל הפוך אצלי לא נוח לי לשחק כדורגל עם נעלי כדורגל ולא נוח לי לרוץ עם נעלי ריצה 😣

• פותח/ת השרשור
אני עוד 10 ימים מסיים תקופסא השניה של היהומבין .. חשבתי לעבור לקלן או לאפדרין אחרי זה לתקופה של שבועיים עד שאני מסיים תחיטוב לתת פוש אחרון וזהו .. מה אתם אומרים ? זה יכול לתרום אחרי שימוש ביהומבין ? באחוזי שמן של 9-10 עדיף יותר קלן לא ?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית