הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אני עושוה פליאו כבר חודש ושבוע וחצי וירדתי 9 קילו מטורף - יש תמונות

Apostute

משתמש פעיל
420
7
נק' מוניטין:
84
420
7
בחנייה כרגע
שמעו היה לי קרס , בטן הייתה סוג של עיגול או גוש אחד.

אני כבר תקופה ארוכה לא ממש מתאמן - משהו כמו פעם בשבוע . (ג'ובניק בצבא)
וגם כשאני מתאמן זה נטו משקולות אין אירובי בכלל בכלל

בכל מיקרה עכשיו הבטן שלי מחולקת למין 3 שכבות משהו נדיר רצח . רואים ישר ביטני רואים הפרדה עם האלכסונים וגם הפרדה עם המותן כסל .בתמונות לא ממש רואים את זה .
התמונות האלה על גוף קר , אולי פעם הבאה נצלם אחרי אימון ואז בכלל ...

חשוב לי להוסיף שאני אוכל ים של שומנים ואוכל עד שאני שבע - (6 ביצים מלא חמאה אבוקדו גבינות שמנת 30 אחוז ופרמזנט אגוזים שקדים ומה שאתם לא רוצים שיש בו שומן רווי ) - פסיכי!

הבעיה היחידה שגם ככה אני מטר שבעים ( לפניי שנה בדקתי ) ואני פשוט התכווצתי וממשיך להתכווץ

תעשו את החושבים שלכם אבל לדעתי זה איכות חיים . הרגשה קלילה ,יותר אנרגיה ויותר בריאות .

עריכה :
חפשו paleo או מר קדמוני

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הייתי בצבא לא היה לי זמן לענות .

תראו חשבתי על אם לכתוב מרגיש יותר בריא או לא . אבל כתבתי את זה כי כמומה שכתב הבחור YETI כאן למעלה - מרגישים קלילים מאוד מרגישים אנרגטים מרגישים שהחירבון הוא איכותי כזה חח לא צריך לנגב , אפילו לא צריך לצחצח שיניים ולשים דורדורנט או בכלל להתקלח .אני סתם צוחק אבל באמת מרגישים שיפור לא רוצה להשמע גיי אבל העור נעשה חלק .סעמק אני לא מאמין שאמרתי את זה :D

דבר שני בפליאו מתעסקים בהורדת האינסולין ולא בספירת קלוריות שניכנסות ושיוצאות . אני אוכל שומנים וחלבונים עד שאני שבע ואפילו קצת מעבר
זה הכי קל להגיד שזה חרטא וזה אבל ברגע שעושים את זה שבוע מרגישים שינויי .

ואני אומר לכם את זה אחרי שהבאתי ל3 חברים לעשות את זה ועכשיו עוד 2 רוצים לאמץ אני שומע את אותם הדברים שאני מדבר עלייהם ...תכלס

עריכה :
עם כל הבשר הזה ניהיתי חרמן טילים אני מרגיש כמו חייה שרוצה לזיין חיות אחרות (ממין נקבה )

נערך לאחרונה:
נראה לי אתה קצת מגזים עשיתי משהו שעולה ממש עם העקרונות של הפלאו קיץ רק עם בקרה קלורית
כן מרגישים יותר קלילים בבטן ולא כבדים..אני לא יודע איך זה על מאזן חיובי
איך אתה מצליח לשלב את זה בצבא?
ושוב יש תמונה מלפני הדיאטה?

• פותח/ת השרשור
בצבא יש ביצים בשפע , אבוקדו וירקדות , אין מה לעשות כל השאר צריך להביא מהבית .

יש לי מישהו בבסיס שהוא הלך כצאן לקבע וגם עושה פליאו 100 אחוז בלי גבינות והפחמימות היחידות שלו זה ירקות . קיצוער הוא מביא איזה 200 גרם בשר של עגל פרוס לארוחות צהריים שלו . פסיכי אולי הגזמתי עם ה 200 .

אין לי תמונות מה אני יצלם את השומן שלי ?! יש לי אולי של הגב מאחורה ולא יותר מיזה

ידידי, תבחן מחדש את חלק מהדברים. במידה וסיימת עם שלב ההרזייה. דיאטה קטוג'נית וקטוזיס לאורך זמן זה לא מומלץ ביותר. מעבר לכך שאין צורך להמנע מפחמימות עמילניות (בטטות, תפו"א, שורשים) ופירות. ובמיוחד אם אתה מתאמן זה לא יילך יד ביד.

מה הבעיה עם קטוזיס לאורך זמן?

Through the years, very low carbohydrate and zero carbohydrate diets have proven to be therapeutic and helpful for many situations. Those diets are known as ketogenic diets because most of the body’s cells start using ketone bodies created from fat for energy when glucose becomes scarce. Some cells do however still need glucose to function properly and that glucose can be made from the glucogenic amino acids in proteins by a process called gluconeogenesis that happens mostly in the liver. Red blood cells and some brain cells are two examples of cells that still need glucose to function.
Ketogenic diets are by nature very high in fat and are actively studied for chronic migraines, seizures, epilepsy and some cancers. In the case of cancer, it’s believed that cancer cells thrive on glucose as a source of energy, but aren’t able to use ketone bodies very efficiently. Cutting the supply of glucose could then effectively kill the cancerous cells.
There is a flip side to the story though. Long term ketogenic diets can lead to problems where the body thinks its starving and down-regulates thyroid function. Paul and Shou-Ching Jaminet from the Perfect Health Diet also make a good case for the possibility of developing a glucose deficiency. Our brains are very large and need much more glucose than those of other animals and our livers are smaller than those of most animals. The liver is the organ responsible for producing glucose for the brain via gluconeogenesis in the case of a lack from the diet.
Additionally, we have no solid evidence of our ancestors going on extended very low carbohydrate diets. Even Inuits feasted on carbohydrate sources a few times per year, depending on the season. Even if it’s tolerable, why not reduce the burden on your liver, which is already heavily taxed by a multitude of things.

• פותח/ת השרשור
כמה דברים
אחד מזה Inuits ?!

שתיים הגוף יודע לייצר גלוקוז מחומצות אמינו וכאילו מה שהוא אומר זה שחבל סתם להעמיס על הכבד עוד מטלה ?

מה שהבאתה הוא לא כל כך חד משמעי .
ולפי מה שקראתי פרוקטוז לא ממש עושה טוב לגוף .

אני לפעמים מכניס קינואה לתפריט כדי לגוון קצת . והיום התנסתי בפעם הראשונה ניראלי בצום 24 (עם מיים חופשי ) ובסוף ה24 דחפתי ארוחה ענקית של חלבונים ושומנים האמת לא הרגשתי טוב כל כך ,אחרי זה הרגשתי שאני רוצה להקיא .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית