הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אני עושוה פליאו כבר חודש ושבוע וחצי וירדתי 9 קילו מטורף - יש תמונות

Apostute

משתמש פעיל
420
7
נק' מוניטין:
84
420
7
בחנייה כרגע
שמעו היה לי קרס , בטן הייתה סוג של עיגול או גוש אחד.

אני כבר תקופה ארוכה לא ממש מתאמן - משהו כמו פעם בשבוע . (ג'ובניק בצבא)
וגם כשאני מתאמן זה נטו משקולות אין אירובי בכלל בכלל

בכל מיקרה עכשיו הבטן שלי מחולקת למין 3 שכבות משהו נדיר רצח . רואים ישר ביטני רואים הפרדה עם האלכסונים וגם הפרדה עם המותן כסל .בתמונות לא ממש רואים את זה .
התמונות האלה על גוף קר , אולי פעם הבאה נצלם אחרי אימון ואז בכלל ...

חשוב לי להוסיף שאני אוכל ים של שומנים ואוכל עד שאני שבע - (6 ביצים מלא חמאה אבוקדו גבינות שמנת 30 אחוז ופרמזנט אגוזים שקדים ומה שאתם לא רוצים שיש בו שומן רווי ) - פסיכי!

הבעיה היחידה שגם ככה אני מטר שבעים ( לפניי שנה בדקתי ) ואני פשוט התכווצתי וממשיך להתכווץ

תעשו את החושבים שלכם אבל לדעתי זה איכות חיים . הרגשה קלילה ,יותר אנרגיה ויותר בריאות .

עריכה :
חפשו paleo או מר קדמוני

נערך לאחרונה:
Through the years, very low carbohydrate and zero carbohydrate diets have proven to be therapeutic and helpful for many situations. Those diets are known as ketogenic diets because most of the body’s cells start using ketone bodies created from fat for energy when glucose becomes scarce. Some cells do however still need glucose to function properly and that glucose can be made from the glucogenic amino acids in proteins by a process called gluconeogenesis that happens mostly in the liver. Red blood cells and some brain cells are two examples of cells that still need glucose to function.
Ketogenic diets are by nature very high in fat and are actively studied for chronic migraines, seizures, epilepsy and some cancers. In the case of cancer, it’s believed that cancer cells thrive on glucose as a source of energy, but aren’t able to use ketone bodies very efficiently. Cutting the supply of glucose could then effectively kill the cancerous cells.
There is a flip side to the story though. Long term ketogenic diets can lead to problems where the body thinks its starving and down-regulates thyroid function. Paul and Shou-Ching Jaminet from the Perfect Health Diet also make a good case for the possibility of developing a glucose deficiency. Our brains are very large and need much more glucose than those of other animals and our livers are smaller than those of most animals. The liver is the organ responsible for producing glucose for the brain via gluconeogenesis in the case of a lack from the diet.
Additionally, we have no solid evidence of our ancestors going on extended very low carbohydrate diets. Even Inuits feasted on carbohydrate sources a few times per year, depending on the season. Even if it’s tolerable, why not reduce the burden on your liver, which is already heavily taxed by a multitude of things.

זה הכל? אפילו לא גיבוי אחד? אתה מבין שלהיות בקטוזיס זה המצב הטבעי של בני אדם, כן?

איזה גיבוי ואיזה נעליים. אם היה לי גיבוי הייתי חד משמעי בקשר למה שיצא לי מהמקלדת 🤡
אתה מוזמן לקרוא את המאמר המלא:
http://paleodietlifestyle.com/question-of-macronutrient-ratios

זה כל מה שכתוב שם לגבי קטוזיס:

We also established that a ketosis state has many benefits, but can backfire if followed for a prolonged period of time, especially if the gluconeogenesis machinery is not working well and the brain becomes glucose deprived

we established?

אחרי הקטע שצוטטתי, אם הנהנת במהלכו (ואני מבין שלא) אז זה היה המשך...

אבל אני אלך איתך בקו אחר.
אתה טוען שזה המצב הטבעי של בני האדם. מבחינה אנתרופולוגית זה לא הוכחה ידועה. זה סביר שרב בני האדם היו בקטוזיס בחלק (אולי גדול) מהזמן. ו...

"There is a flip side to the story though. Long term ketogenic diets can lead to problems where the body thinks its starving and down-regulates thyroid function. Paul and Shou-Ching Jaminet from the Perfect Health Diet also make a good case for the possibility of developing a glucose deficiency. Our brains are very large and need much more glucose than those of other animals and our livers are smaller than those of most animals. The liver is the organ responsible for producing glucose for the brain via gluconeogenesis in the case of a lack from the diet"
כנראה שב"we established" הם מתכוונים לזה שפול ושו-צ'ינג העלו טיעון משכנע
suicide.gif
.
הטיעונים שלהם לא מעניינים אף אחד (או לפחות לא אותי) כל עוד אין להם גיבוי מחקרי, אני חושב שזה גם מה שאלכס ניסה להגיד לך.

אפשר לסכם את המאמר ב"היפוגליקמיה זה לא בריא". על סמך מה הוא קבע שזה קורה בדיאטות דלות בפחמימות? על סמך זה:

"
Do Glucose Deficiency Symptoms Actually Occur in Low-Carb Dieters?

Yes.
I discussed the reduced mucus production very low-carb dieters sometimes experience in an early blog post (Dangers of Zero-Carb Diets, II: Mucus Deficiency and Gastrointestinal Cancers, Nov 15, 2010). Since that was published, well over 50 low-carb Paleo dieters have reported to me that dry eyes and other mucin deficiency symptoms were cured by adding safe starches to their diet.
I have put up a “Results” page which has case studies drawn mainly from the comment section of my blog. This includes many cases of glucose deficiency symptoms that developed on very low-carb Paleo or GAPS diets and were cured on our diet. (GAPS is a very low-carb diet.) Here is a sampling."

מה אנחנו באמת יודעים לגבי התזונה של האנשים שדיווחו על תופעות הלוואי? מעט מאוד. ככה שזה לא עונה על שאלה בסגנון הזה: אם אני עושה דיאטה דלת פחמימות מתוכננת היטב, האם אני בסיכון להיפוגליקמיה ממושכת?

הניחוש שלי הוא שלא.

והעובדה בשטח הוא שרב תחום התזונה מבוסס על הנחות שנטועות במכניזם ביולוגי (שגם אותו אנחנו לא יודעים לגמרי).
אני מסכים איתך שיש מקום לספק, אבל זה נשמע לי דיי הגיוני, מכאן שכל אחד ייקח את זה לאיפה שהוא רוצה.
אגב, מה שצוטטת לא היה החלק היחיד שמתייחס לנושא הנ"ל.

לך תעשה מחקר קליני ארוך-טווח שניתן להסיק ממנה מסקנה ודאית לגבי זה... (לא יקרה)

אולי באמת רוב תחום התזונה מבוסס על הנחות, מכאן זה לא מפתיע שהוא מלא במיתוסים. עם זאת, ההמלצות והמידע בפורטל המאמרים (לפחות ברובם) כן מבוססים על מחקרים קליניים. אני חושב שאנחנו יכולים להסכים על זה שמטרת הפורום והאתר היא לתת לגולשים מידע מהימן בנושאים של תזונה, אימונים וכל מה שמסביב, ומעבר לכך גם לעזור ללמוד איך להבדיל בין מידע מבוסס לבין השערות ודעות.

והעובדה בשטח הוא שרב תחום התזונה מבוסס על הנחות שנטועות במכניזם ביולוגי (שגם אותו אנחנו לא יודעים לגמרי).
אני מסכים איתך שיש מקום לספק, אבל זה נשמע לי דיי הגיוני, מכאן שכל אחד ייקח את זה לאיפה שהוא רוצה.
אגב, מה שצוטטת לא היה החלק היחיד שמתייחס לנושא הנ"ל.

לך תעשה מחקר קליני ארוך-טווח שניתן להסיק ממנה מסקנה ודאית לגבי זה... (לא יקרה)

מה בדיוק נשמע לך הגיוני? נשמע לי הגיוני שכדור הארץ שטוח. ממתי המדע עובד על בסיס "נשמע לי הגיוני"?

מאיפה אתה יודע שכדור הארץ לא שטוח? ראית בעצמך?

וברצינות, אלא אם יש לך משהו להוסיף הטיעון קביל בהחלט והצגתי תימוכין, בעיניי זה מספיק חזק כדי להמנע מקטוזיס לאורך זמן (גם מהתנסות אישית, למרות שזה לא מדד אובייקטיבי אני אסכים).

מאיפה אתה יודע שכדור הארץ לא שטוח? ראית בעצמך?

וברצינות, אלא אם יש לך משהו להוסיף הטיעון קביל בהחלט והצגתי תימוכין, בעיניי זה מספיק חזק כדי להמנע מקטוזיס לאורך זמן (גם מהתנסות אישית, למרות שזה לא מדד אובייקטיבי אני אסכים).

איפה הטיעון ואיפה הסימוכין? מצאתי רק טיעונים מוזרים בטקסט שלך, לא ראיתי סימוכין.

• פותח/ת השרשור
אני דיי מסכים עם COLD FIRE זה גם מה שאני הבנתי מהקטע קריאה הזה .

אני לא יודע אם תסכימו איתי אבל אני חושב ששווה להכניס בחורף קצת יותר פחמימות מקינואה ואורז בר .
חוצמיזה שאם אוכלים הרבה ירקות אפשר לעבור את ה 50 פחמימות

אני עשיתי דל פחמימה 50 גרם ביום..העמסה יום אחד בשבוע..(שבת) ותזונה שלי היתה פליאו.. והייתי במצב הזה 7 חודשים.... בהתחלה היה קשה.. אבל אחרי כמה שבועות היתרגלתי וזה הפך לדרך חיים... והיה לי טוב.. והאחוז שומן ירד פלאים.. נכון הייתי במינוס קלורי.. אבל אכלתי מלאא חלבון ומלא שומן כמחה שרציתי.. ואני מאמין שליפעמים גם לא הייתי במינוס קלורי ביגלל שאכלתי הרבה.. ואני מאמין שלא ירדתי כמעט בשריר.. ההיקף מותניים ירד ב12 סנטימטר.. וההיקף יד ירד בסנטימטר אחד.. רגליים נישארו גדולות....

אני נורא שמח לשמוע שיש עוד אנשים שמשתמשים בחיטוב דל פחממות בתור דרך חיים כי גם אני מבין שזה כיף להרגיש יבש מנוזלים ולראות שכל שבוע שעובר משמעותי אה כן וכמובן..איזה כיף זה לחרבן ולהשתמש פעם אחת בנייר

שוב, כל הטקסט הזה לא מעניין. הוא בעיקר מעלה השערות שנוחות לו. איפה ההפניה למחקר על סכנות הקטוזיס?

- זו השערה שמבוססת על הגיון שאולי קטוזיס זה לא בהכרח "בריא" לתקופות ארוכות?
(אין מחקר ספציפי בנושא - יש הסקות מתוך מחקרים בנושאים דומים, הסקה על-פי הגיון ביולוגי ותצפית על מטופלים)
להזכירך הטענה היא:
דיאטה קטוג'נית לפרק זמן ארוך עלולה להביא להיפו-תירואידיזם, היפוגליקמיה ומייצר עומס על הכבד.
ואגב, כל הנ"ל לא בהכרח רע אם הגוף באמת נמצא בצום.

- איך שיערת שקטוזיס זה המצב הטבעי (תגדיר טבעי) של האדם?

נערך לאחרונה:
זה היה המצב בתקופה הפלאוליטית. וכל דיאטה תפגע בתפקודי תאירואיד.
מי אמר שעומס עד הכבד זה רע? למה עומס על הלב זה בריא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית