הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוו"ד שלכם.. חיטוב.

• פותח/ת השרשור din
  • פורסם בתאריך

din

משתמש פעיל
304
2
נק' מוניטין:
2
304
2
1.70 80 13% מאסה
אני מתכנן להיכנס לחיטוב ב1.3
בעקבות החיטוב הקודם שהגעתי מ24% ל12% שהיתה הצלחה לפי דעתי..אני מעדיף להמשיך גם בחיטוב הזה בדיאטת פליאו. המטרה להגיע ל8% - 9% בין לבין. האימונים: 3 אימונים כוח FBW
ו300 דקות אירובי בשבוע. הרעיון להגיע מ13% ל 8% בשלושה חודשים. 1.3 עד 1.6
תוספים: חודש וחצי ראשונים אפדרין + קפאין. חודש יהומבין + קפאין + פרוטוקולים. ושבועיים קלן.
כל הערה בונה תיתקבל בשמחה.. איך לעשות את החיטוב הזה הכי יעיל וקצר. תודה מראש.

---------- התגובה התווספה ב 23:01 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:11 ----------

לאף אחד אין מה לשפר? להציע? כל דבר? באמת חברים כל דבר יתקבל בברכה.. :}

• פותח/ת השרשור
הבעיה היא שהעבודה שלי היא אירובי.. אני מדריך ספינינג וקיקבוקס אירובי.. אז במיקרה הטוב יש לי רק 300 דקות אירובי בשבוע..

• פותח/ת השרשור
אני יודע.. אבל זאת העבודה שלי..😳 חוץ מהאירובי אין עוד מה לשפר?

---------- התגובה התווספה ב 16:53 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:08 ----------

משה? EMZ? MOO? מישהו?

תתחיל מ 20-30 דקות אירובי קל אחרי האימון כוח (אם אתה יכול להפריד יותר טוב) 3 פעמים בשבוע
אם אתה נתקע תעלה אירובי, אין סיבה להתחיל עם כ"כ הרבה אירובי

האירובי הוא חלק קטן הרוב זה התפריט
אני ממליץ לך על תפריט כמו במדריך בפורטל (מעט שומן ויותר פחמימות)

- אם באירובי עסקינן, הייתי מעדיף דיאטה גבוהה בשומן, מספיק חלבון, ומעט עד אפסי פחמימות
- הייתי שוקל מחדש את השימוש באפדרין וקלן. קודם כל, הקוקטייל של לקחת אותם אחד אחרי השני. מעבר לזה, עם כל האירובי והתוספת שלהן אתה יכול להיות בגרעון קלורי עצום.
- עוד משהו שאתה יכול לנסות לתוך התקופה זה דיאטת IF, יש לו יעילות מסויימת עם שומן עיקש.

• פותח/ת השרשור
- אם באירובי עסקינן, הייתי מעדיף דיאטה גבוהה בשומן, מספיק חלבון, ומעט עד אפסי פחמימות
- הייתי שוקל מחדש את השימוש באפדרין וקלן. קודם כל, הקוקטייל של לקחת אותם אחד אחרי השני. מעבר לזה, עם כל האירובי והתוספת שלהן אתה יכול להיות בגרעון קלורי עצום.
- עוד משהו שאתה יכול לנסות לתוך התקופה זה דיאטת IF, יש לו יעילות מסויימת עם שומן עיקש.

קודם כל תודה רבה על התגובה..
אני גם בראש שלך מבחינת האוכל ביגלל זה פליאו תפור על מה שאמרת.. לא נכון?
אני לוקח שורפים.. כי אני אוהב לאכול והרבה.. אפילו שזה שומן וחלבון.. אז השורפים נותנים לי פוש.. וגם אנרגיה כשאין לי פחמימה.. ואני יבדוק את הדיאטה הזאת IF אבל עם זה עם צום אני פחות אוהב.. כי אני לא מרגיש טוב בצום..בכל מיקרה אני חייב להגיע ל8% זה החלום שלי.. אני חייב להגשים אותו.. כבר שנים שאני מפנטז על זה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית