הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אכילת פירות ישר לפני/אחרי ארוחה

tormenta

משתמש מתחיל
130
11
נק' מוניטין:
34
130
11
צריך להבין את הנושא אחת ולתמיד, יש אומרים שלאכול פירות ישר אחרי או לפני ארוחה לא מתעכל טוב והופך לחומצה משהו כזה, צריך להמתין לפחות שעה שעתיים אחרי אכילת ארוחה, יש בסיס לטענות האלו?
ואם כן, מה לגבי שתיית חלבון + פרי זה גם תקף?

כשאני אוכל לפני זה ממש סותם לי תתאבון לפי מה שאמרו לי אסור לאכול סוכר לפני האוכל זה עושה בעיה לעכל תארוחה אחר כך. לפי מה שהבנתי עם פירות זה אפילו יותר במייתי בגלל שזה סוכר חד תאי שהגוף מעכל לפני כל דבר אחר. אבל קח את זה בעירבון מוגבל כי לע לקחתי את זה מעיזה מחקר.. לפי ניסיון אישי אני מעדיף לאכול פירות בזמן נפרד

אסביר לך , פירות מתעכלים במעי ואילו אוכל מתעכל בקיבה ( לא יודע למה ככה זה עובד ) מומלץ לאכול פירות כחצי שעה לפני הארוחה ורק אחרי חצי שעה לאכול .
כמו כן לשאלתך בנוגע לאכילת פרי עם שייק חלבון זה אפשרי ואף רצוי ! הפרי יתן לגופך את הגליקוגן שאתה צריך אחרי האימון (פחמימה) ומכיוון שאבקת החלבון אינה מתעכלת לא במעי ולא בקיבה אין שום בעיה לשתות אותה יחד עם הפרי - האבקה הולכת ישר לשריר .
לעומת זאת אם תאכל אוכל לפני הפרי האוכל יחסום את הדרך למעי וכך הפרי לא יוכל להגיע ולהתעכל במעי ואז יהפוך לחומצה כלשהי בקיבה דבר שאינו רצוי .

מקווה שעניתי לך על השאלה !

זכית בהודעה המפגרת ביותר שראיתי במשך כל שהותי כאן בפורום.

זכית בהודעה המפגרת ביותר שראיתי במשך כל שהותי כאן בפורום.

זכית בניסוח הכי נכון שאפשר לאמר על זה

לפותח השרשור המודאג,
אל תדאג ואל תחשוב בכלל בנושא הזה
זה לא ממש משנה מה תאכל עם מה ומתי
אם פירות או ירקות סותמים לך את התיאבון לפני ארוחה וזה מפריע לך אז תאכל אותם במועד אחר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית