ייעוץ סינטול

bigbagbany

משתמש מתחיל
15
2
נק' מוניטין:
5
15
2
קניתי מבחור אחד לפני 20 יום סינטול שנקרא pump&pose b נתתי בכתפיים ובדו ראשי יש לי עוד 10 ימים להזריק ..אני אישית יכול להגיד שגדלה לי היד פחד ..יש עוד אנשים בפורום שלקוח את החומר הזה?? ואם כן מה אתם אומרים על לקחת לתאומים ומי שיודע איך בדיוק ואיפה בתאומים צריך לתת
תודה רבה מראש

• פותח/ת השרשור
אנטון חומר אינרקטי הינו חומר שלא מגיב עם הסביבה שלו , לך ללמוד קצת כימיה בבקשה. בכוונה אני מגיב כך כי מאוד קל להעליב ולשלול , נכון. לא, הסטרואידים הרבה יותר טוב , תתאמנו נכון לא תהיו צריכים סטרואידים עצלנים, גם אתה מנהל הפורים מה אתה לא יותר טוב אתה לוקח סטרואידים למה אתה ממש לא ענק ואפילו לא מר ישראל.
לא נעים שמדברים כך , אז תתנו כבוד ואל תזלזלו כי זה ממש לא במקום.

בקיצור MCT זה לא חומר אינרקטי (חחח). החומר כן נקשר לעוד הרבה דברים אחרים.
לא החומר לא יורד, מי שאומר את זה לא מבין מה זה סינטול , מה שנוצר זה רקמת שריר והיא לא יורדת.(מסטרואידים יורדים יותר שכמפסיקים )
זוועה זה לא, הכל תלוי איך אתה משתמש וכמה .
פחחח אתה מנהל, כמה מהחברים שלך יש להם עם כל הסטרואידים שהם דוחפים כמו משוגעים חוסר פרופורציה ,למה כי הם עצלנים?
mizantrop אתה צריך להתפדח כשאתה קובע קביעה על דבר שאין לך מושג בו.

לא היו לי תופעות לוואי רק קצת הדקירה ולפעמים תחושה של גודש בשריר.

פורום יקר, מה קרה פה בארץ אני גולש בהרבה אתרים בחו"ל ואף פעם אין התנהגות כל כך עויינת כמו שלכם , ממש חבל . שאי אפשר לדבר בצורה תרבותית , ואולי בכול זאת נשנה את הדיון לתרבותי יותר. בכול מקרה עם למשהו יש מה להגיד שיתרום יהיה יפה , לא רק להעליב ולפגוע.

קישקוש. זה נראה זוועה מראה מנופח כאילו השריר מלא במים. למה בדיוק אתה צריך את זה מה משעמם לך בחיים? אם הייתה מתחרה ברמה בין לאומית ואללה. אפשר להבין. אבל מה בן אדם רגיל מן השורה צריך את זה? גינטיקה? פחחח סתם תירוץ יש לך קבוצות שריר חלשות סימן שאתה לא יודע איך לאמן בצורה כזאת שהם יתקדמו זה אומר שאתה צריך סינטרול או פאמפ אן פואז? אלוהים השטויות שאנשים עושים. אבל שיבושם לך תעשה מה שאתה רוצה.
בהצלחה!

עדי,אל תשלול על הסף.עבודה עשויה היטב אתה בחיים לא תמצא.

• פותח/ת השרשור
אנטון אני בטוח שתסכים איתי שאם הזמן מה שיקרה , שיותר ויותר מתחרים בארץ יסנטלו את עצמם (בפרופורציה) וגם הרמה תעלה בצורה משמעותית, לא יהיה מנוס משימוש בחומר הזה, וגם אין בזה שום דבר רע חשוב לציין שצריך ממש מינימום 5 אימונים בשבוע בזמן סייקל סינטול כדי להזיז את השריר ולגרום לגדילתו .

אנטון אני בטוח שתסכים איתי שאם הזמן מה שיקרה , שיותר ויותר מתחרים בארץ יסנטלו את עצמם (בפרופורציה) וגם הרמה תעלה בצורה משמעותית, לא יהיה מנוס משימוש בחומר הזה, וגם אין בזה שום דבר רע חשוב לציין שצריך ממש מינימום 5 אימונים בשבוע בזמן סייקל סינטול כדי להזיז את השריר ולגרום לגדילתו .

לא יודע להגיד לך. אני מכיר 4 שעשו ורק על אחד זה יצאה מגעיל,אבל גם הוא בהכחשה וגם לך תדע מה הוא שם לו בידיים.

אנטון חומר אינרקטי הינו חומר שלא מגיב עם הסביבה שלו , לך ללמוד קצת כימיה בבקשה. בכוונה אני מגיב כך כי מאוד קל להעליב ולשלול , נכון. לא, הסטרואידים הרבה יותר טוב , תתאמנו נכון לא תהיו צריכים סטרואידים עצלנים, גם אתה מנהל הפורים מה אתה לא יותר טוב אתה לוקח סטרואידים למה אתה ממש לא ענק ואפילו לא מר ישראל.
לא נעים שמדברים כך , אז תתנו כבוד ואל תזלזלו כי זה ממש לא במקום.

בקיצור MCT זה לא חומר אינרקטי (חחח). החומר כן נקשר לעוד הרבה דברים אחרים.
לא החומר לא יורד, מי שאומר את זה לא מבין מה זה סינטול , מה שנוצר זה רקמת שריר והיא לא יורדת.(מסטרואידים יורדים יותר שכמפסיקים )
זוועה זה לא, הכל תלוי איך אתה משתמש וכמה .
פחחח אתה מנהל, כמה מהחברים שלך יש להם עם כל הסטרואידים שהם דוחפים כמו משוגעים חוסר פרופורציה ,למה כי הם עצלנים?
mizantrop אתה צריך להתפדח כשאתה קובע קביעה על דבר שאין לך מושג בו.

לא היו לי תופעות לוואי רק קצת הדקירה ולפעמים תחושה של גודש בשריר.

פורום יקר, מה קרה פה בארץ אני גולש בהרבה אתרים בחו"ל ואף פעם אין התנהגות כל כך עויינת כמו שלכם , ממש חבל . שאי אפשר לדבר בצורה תרבותית , ואולי בכול זאת נשנה את הדיון לתרבותי יותר. בכול מקרה עם למשהו יש מה להגיד שיתרום יהיה יפה , לא רק להעליב ולפגוע.
אין לך מושג מה אני עושה או לא עושה ולא ראית אותי בחיים אז מה בכלל מדבר על איך אני נראה וא לא נראה. ההצהרה שלך על חומרים רק מראה שאין לך מושג וחצי על מה אתה מדבר. מי שלוקח חומרים רק צריך לעבוד קשה יותר. סנטרול בונה שריר חדש???? מממ הצהרה מעניינת יש לך מסמכים לגבות את ההצהרה הזאת?? הדיון פה הוא כנייני ותרבותי אבל שמתחילים עם שטויות והצהרות שלא קשרות למציאות על תצפה שלא יעמידו אותך על טעותך.
עדי,אל תשלול על הסף.עבודה עשויה היטב אתה בחיים לא תמצא.
אני לא שולל אני פשוט לא מבין את הסיבות שאנשים עושים את מה שהם עושים. אני אישית לא אוהב את המראה של סינטרול רואים את זה מקילומטרים וזה נראה מכוער לאללה. ומה החוכמה לדחוף חומר מנפח ליד לזיין תשכל על זה שיש לך ידיים גדולות שזה בכלל לא שלך..הבנת למה אני מתכוון?
חח מה זה אומר מינימום חמישה אימונים???? 5 אימונים זה יותר ממספיק בואנה אחי אתה טרול רציני.

• פותח/ת השרשור
אני כן ראיתי אותך דבר ראשון . ציתות"מממ הצהרה מעניינת יש לך מסמכים לגבות את ההצהרה הזאת" כן יש יותר מאשר מסמכים על סטרואידים . אתה לא קשור למציאות וגם חבל שאתה לא מנסה , אתה אתום ותוקפני . חשבתי שאתה תהיה יותר נחמד. נו טוב מה אני מצפה...

אני מבין את הנושא שזה לא שלך הידיים הגדולות , אבל גם ידיים גדולות מסטרואידים זה לא ממש שלך . ההפך מסינטול שזה נשאר הרבה לאחר השימוש. בקשר למכוער למה ג'י קטלר, פיל היט, דקסטר, מרקוס רול. מכוערים זה ענין של טעם גרג ולמטינו זה מוטציה חחח

הכבנה שלי 5 אימונים כי אני מנסה להזיז את השריר כמה שיותר כדי ליצור פיזור של החומר שלא יהיה גושים.

בנוגע ל"טרול" אני לא ממש מבין מה זה אבל אני מבין שזה משהו שאמור לפגוע . חבל אולי אתה הטרול?

---------- התגובה התווספה ב 14:54 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:52 ----------

אנטון נכון יש הרבה זבל בשוק של הסינטול ראיתו חומר שהגיע בצבע צהוב , זה נראה כמו שמן תירס אוייי
עם כבר אז רק הטוב ביותר

אנשים שדוחפים לעצמם חומרים יורדים על אנשים אחרים שדוחפים לעצמם חומרים אחרים. האירוניה.

סרטונים ששמתם פה זה של פריקים מגזימים.
מתחרים רציניים משתמשים בזה מלא ולא רואים עליהם.

מי שיש לו ידיים חלשות, יכול לנסות כל תוכנית שבעולם, לא יעזור לו. בטח מישהו על חומרים, לכן משתמשים
.

• פותח/ת השרשור
נכון אלו פריקים . כמו בכול דבר גם מעודף נוזלים מים אפשר למות הכול בחיים
זה לקחת בפרופורציה . בשימוש נכון זה ממש לא מפלצתי זה נראה ממש יפה
כמו כל החברה המקצוענים

---------- התגובה התווספה ב 11:13 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:25 ----------

בקשר לסרטון יש דפוקים בעולם בכול דבר זה העולם. אבל מנסיון שלי בסינטול מש שיש לו הבליטות המוזרות כי לדוגמה הטרפז שלו ממש קטן יש רק שפיץ ענק לפי דעתי הבחור מזריק סתם שמנים או זיופים של סינטון , כי סינטול נספג ברקמות של השריר (סיבי השריר) ולא גורם למראה של מפלצת . בכול מקרה כמו שאמרתי גם בחורה שמתאפרת בצורה גסה תיראה כמו זו... ואל כמו ליידי.
בחוכמה השימוש בסינטול הכי בטוח (הרבה יותר מסטרואידים)ונותן לעלות כמה מדרגות בצורה ומראה השריר.
כמובן שרוב האנשים על סינטול משתמשים גם בסטרואידים

שכל אחד יעשה מה שבא לו והכל...
אבל חומרים ושיטות כדוגמת זו המוצגת פה, הן הסיבות שרוב המתאמנים לא מגדירים את זה כ"ספורט" ואיבדו כל עניין בתחום הזה.
המימד הקוסמטי והכימיקלי, פשוט כבר מתעלה על הפיזי.

בפאוור ליפטינג קורה דבר דומה (אבל הרבה פחות מוגזם) עם כל הציוד, המונוליפטים, השופטים הגרועים, וה900000 אלף איגודים עם חוקים שונים.

אני כן ראיתי אותך דבר ראשון . ציתות"מממ הצהרה מעניינת יש לך מסמכים לגבות את ההצהרה הזאת" כן יש יותר מאשר מסמכים על סטרואידים . אתה לא קשור למציאות וגם חבל שאתה לא מנסה , אתה אתום ותוקפני . חשבתי שאתה תהיה יותר נחמד. נו טוב מה אני מצפה...

אני מבין את הנושא שזה לא שלך הידיים הגדולות , אבל גם ידיים גדולות מסטרואידים זה לא ממש שלך . ההפך מסינטול שזה נשאר הרבה לאחר השימוש. בקשר למכוער למה ג'י קטלר, פיל היט, דקסטר, מרקוס רול. מכוערים זה ענין של טעם גרג ולמטינו זה מוטציה חחח

הכבנה שלי 5 אימונים כי אני מנסה להזיז את השריר כמה שיותר כדי ליצור פיזור של החומר שלא יהיה גושים.

בנוגע ל"טרול" אני לא ממש מבין מה זה אבל אני מבין שזה משהו שאמור לפגוע . חבל אולי אתה הטרול?

---------- התגובה התווספה ב 14:54 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:52 ----------

אנטון נכון יש הרבה זבל בשוק של הסינטול ראיתו חומר שהגיע בצבע צהוב , זה נראה כמו שמן תירס אוייי
עם כבר אז רק הטוב ביותר
אז איפה המסמכים האלה. אני רוצה לראות מקורות......ואני לא קשור למציאות!? הלוואי וכולם לא היו קשורים למציאות כמוני. אבל שוב תעשה מה שאתה רוצה זה ממש לא אכפת לי מה תעשה אני מכיר אנשים שהשתמשו בזה וזה נראה על הפנים אבל כנראה שאתה יודע הכי טוב בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
שלום עדי .
שני שמח לראות שאתה כת מתעניין בנושא .
נכון שיש אנשים שבשימוש מטורף בסינטול נהיה מהם מפלצות (מגעיל).
אבל לגופו של דבר, שימוש נכון ישפר את מראה השריר אסטטית, ברור שמדובר על חברה שלוקחים סינטול שהם לא שנה ולא שנתיים בתחום, ושגם חומרים לא זרים להם .
ותודה על "ההצלחה" גבר.ושבוע טוב

שלום עדי .
שני שמח לראות שאתה כת מתעניין בנושא .
נכון שיש אנשים שבשימוש מטורף בסינטול נהיה מהם מפלצות (מגעיל).
אבל לגופו של דבר, שימוש נכון ישפר את מראה השריר אסטטית, ברור שמדובר על חברה שלוקחים סינטול שהם לא שנה ולא שנתיים בתחום, ושגם חומרים לא זרים להם .
ותודה על "ההצלחה" גבר.ושבוע טוב
אני באמת מאחל לך בהצלחה לא הייתה שום נימה של ציניות 😃 והייתי שמח לראות את הרפרנסים על סינטרול שבונה שריר זה צריך להיות מעניין:79nb:

• פותח/ת השרשור
תודה נשמה.
נכון החומר מאוד מעניין ,אתה רוצה שאני יכתוב על הנושא בצורה יותר רצינית ? אפשר לדבר על זה:)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית