הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה תמונות רגליים מאמצע חיטוב!! שווה להיכנס

plock88

משתמש פעיל
681
2
נק' מוניטין:
181
681
2
גרייט שייפ
הרקע של התמונות כ"כ ורוד כי זה בחדר של אחותי..
18.5 1.70 נכון להיום שוקל 81.6 ק"ג
מה אתם אומרים ? תנו ביקורת,תגובות..המלצות,מחמאות מה שבא לכם:Banane36:

שבת שלום

רגליים טובות, אתה מתקדם יפה עם החיטוב.
ותפסיק להצטלם בחדר של אחותך לעזאזל, התאורה שם לא מצדיקה את זה.

• פותח/ת השרשור
חחחחחח תודה אחי מעריך את זה
עדיף אצל אחותי מאשר שהצטלמתי במעלית:Banane36:
ד"א,מחר אני ביום העמסה אחרי שבועיים

• פותח/ת השרשור
תודה אחשלי ,
מדדתי עכשיו..64 סמ'
אבל נראה אחרי חיטוב,כרגע היקפים לא משחק אצלי תפקיד, רק בסוף חיטוב ..

פשששש רגליים ענקיות. אין מצב זה 64 לי יש 65 והם ניראות הרבה יותר קטנות

• פותח/ת השרשור
תודה אחי, שלי נראה הרבה יותר משלך ?
ככה מדדתי..אני אמדוד שוב עוד מעט ליתר ביטחון חח

טוב כניראה בגלל ההבדלי גובה... אתה מודד בעמידה רגל ישרה כן?

• פותח/ת השרשור
כה אחי מדדתי גם עכשיו שוב, 64 סמ" בלי ספק
מה הגובה שלך?

• פותח/ת השרשור
פחות מעניין אותי היקפים וכאלה במהלך חיטוב..מה שבתכלס מעניין זה המראה כשעושים חיטוב
במאסה מעניין אותי היקפים ופחות מראה

הגובה שלי 184.. בכל מיקרה.. עוד משו מוזר אני עושה כולה 70 קילו סקוואט ב-SS... כמה אתה עושה? הכוונה 3 סטים 5 חזרות

• פותח/ת השרשור
אני נפצעתי לפני חודשיים בסקוואט מאז הפסקתי בהמשך המסה עם הסקוואט, עכשיו אני מצליח לאט לאט לחזור לסקוואט,עשיתי השבוע סט קצר מאוד של כמעט 100 ק"ג אבל הגוף מתחיל להתאושש מהפציעה.
בתחילת המסה (לפני שנפצעתי) הייתי 100 ק"ג 3X5 והייתי היום יכול להיות עם 120+ לדעתי. אבל כבר חצי שנה שאני עובד טוב עם סקוואט בטווח של 8-12 חזרות ,כשעברתי לחמישיות נפצעתי חח
אלו המשקלים שלי ד"א:
דדליפט 146ק"ג
בנץ' 87 ק"ג
פרס 62 ק"ג
מתח 16 ק"ג עליי, עשיתי גם פנדלאיי רואו 65 ק"ג (בתחילת מסה עזבתי את זה כי היה עומס על זוקפי גב יותר מדי)
ולא ביצעתי אפילו ריסט אחד,פרס העליתי כל אימון (היה שבוע שלא עליתי אבל אכלתי יותר והעליתי)
בנץ' כמו הפרס עוד אוכל=עוד משקל,בדדליפט בסט של146 ק"ג עלה כמו כלום,הייתי יכול למשוך עוד מסה לדעתי של חודש + ולעלות למשקלי עבודה בשמיים אבל האחוז שומן הלחיץ אותי כבר..

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
חחח מילת המפתח זה סבלנות והתמדה (בעצם..2 מילים)

אני רק לא מבין למה כבר עשית חיטוב. כשאני יצא מהצבא אני יעשה רק מסה מסה מסה ומתי שאני יגיע אי שם ל300 קילו דדליפט וסקוואט אני יעשה חיטוב. לפי דעתי חיטוב זה בזבוז זמן ואנרגיה וסתם מעט את התהליך

נערך לאחרונה:
אני רק לא מבין למה כבר עשית חיטוב. כשאני יצא מהצבא אני יעשה רק מסה מסה מסה ומתי שאני יגיע אי שם ל300 קילו דדליפט וסקוואט אני יעשה חיטוב. לפי דעתי חיטוב זה בזבוז זמן ואנרגיה וסתם מעט את התהליך

אתה מדבר שטויות, לא אכפת לך מאיך שהגוף נראה? הבחור ירד 5קילו נוזלים ועדיין יש לו כרס מכובדת בפרופיל. מה תגיע ל30-35% שומן בקושי תזוז ותראה כמו מישו שהספורט היחידי שלו זה לזפזפ בשלט של הטלוויזה, העיקר שיהיה 300קילו סקוואט? חיטוב זה גם חלק מן התהליך, חלק בלתי נפרד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית