הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה תמונות רגליים מאמצע חיטוב!! שווה להיכנס

טוב אני קצת שונה באמת לא איכפת לי איך אני יראה כל עוד אני ירים הרבה D:

• פותח/ת השרשור
ניקיטה,כל אחד מציב לעצמו יעדים..מי אני שיגיד לך מה לעשות ? חח
אני אוהב להרים כבד ולעבוד קשה ובאותה מידה גם לתת מעצמי הרבה במהלך הדיאטה כי לדעתי זה חלק מהעבודה הקשה וחלק מהתהליך. אני כל השנה עובד קשה במכון ומרים כבד , אני רוצה גם לראות טיפה מעבר לזה שהשגתי כוח,וזה מראה.

חוץ מהפרס המשקלים לא כאלה מרשימים שזה מוזר . אבל רגליים מפלצתיות אחי בהצלחה בחיטוב ! חזיר

• פותח/ת השרשור
תודה אחשלי,גם לך בהצלחה!!
אני הגעתי מהר מאוד למשקלים אפשר להגיד,לא היו לי תקיעות,לאורך כל המסה לא נאצלתי לעשות ריסט אחד אפילו והייתי יכול להמשיך עוד הרבה במסה,אבל המראה שלי לא פחות חשוב ממשקלי עבודה. אני יותר נוטה למראה טוב מאשר כוח עצום בלי מראה טוב,אבל עובד עליי טוב חמישיות ואני אוהב להרים כבד ואל דאג NAVE במסה הבאה אני יפגיז כי יש לי תכנית שבנויה ממש טוב.

מקווה . סה"כ אתה נראה די טוב לדעתי יש עלייך מסה יפה , אני גם התחלתי חיטוב ביחד איתך , משקלי העבודה שלי יותר גבוהים אבל אתה נראה כאילו הצלחת יותר ממני מבחינת מסה . בכל מקרה בהצלחה אחי אני איתך בחיטוב .

• פותח/ת השרשור
תודה אחשלי גם אתה נראה מאסיבי לא פחות. יש לך באמת משקלים להיט ושיהיה בהצלחה בחיטוב.
עובד על הגוף שלי טוב חמישיות , עדיין לא ניסיתי לעבוד לטווחים של 6-8, אני חושב שבמסה הזאת אני אנסה במורכבים לעבוד על כוח טהור(3-5 חזרות),ותרגילי עזר של 6-8.
יש לי כבר תכנית שבניתי בעזרת ייעוץ מכמה פה בפורום,נקווה להקפיץ משקלי עבודה ולהחזיר לפרופורציה את הידיים.

• פותח/ת השרשור
אני רוצה לעבור לפיצול .. אבל במורכבים אני לא אעבוד עם טווח גדול,משהו בסגנון 4-6

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית