הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ככה מלמדים לקח

חח bmw לא צריכה פרסומת סמויה זה כמו שתגיד אייפון בפרסומת סמויה

כל פעם שמראים חברה מסוימת מבלי לומר את שמה במפורש, זה נקרא מבחינה חוקית "פרסומת סמויה". וחברות מאוד זקוקות לפרסומת סמויה (והן משלמות על זה הון), זה עובר יותר טוב וזה גם מסתדר מצוין כשאסור לתוכנית מסוימת לפרסם מוצר/חברה ישירות. ובקשר לאייפון - חצי מה"משימה בלתי אפשרית" החדש של טום קרוז זה פרסומת סמויה לאפל, תבדוק.

כל פעם שמראים חברה מסוימת מבלי לומר את שמה במפורש, זה נקרא מבחינה חוקית "פרסומת סמויה". וחברות מאוד זקוקות לפרסומת סמויה (והן משלמות על זה הון), זה עובר יותר טוב וזה גם מסתדר מצוין כשאסור לתוכנית מסוימת לפרסם מוצר/חברה ישירות. ובקשר לאייפון - חצי מה"משימה בלתי אפשרית" החדש של טום קרוז זה פרסומת סמויה לאפל, תבדוק.

לא רק אפל, גם קוקה קולה.

מה חדש? נשים באופן טבעי נמשכות לכסף ולגברים מבוססים, ממש ברמה היצרית.

זהו מסר נהדר וגם עצוב
הלוואי וזה היה נגמר בלהשכיב אותה, להכאיב לה!!! לקשור אותה באזיקים ולהשאיר אותה שם קשורה חודש!;azban

כל עוד חברה לא שולטת 100 אחוז על כל האוכלוסיה תמיד צריכים פרסומות.
מה אתה לא רואה בטלויזיה פרסומות?
אתה חושב שאין שלטי חוצות של אייפון בארה"ב?
אתה לא רואה פרסומות שמדברים עם אייפון וכל העניין הזה?

תקנו אותי אם אני טועה, אבל למשל חברת החשמל בישראל שולט בעיקרון ב 100% על...החמשל (?) בישראל. אז למה הם צריכים פירסומות ? (כמו ששלום אסייג אמר באחד הסטנדאפים שלו " מה הם מפחדים שנעבור לבטריות?").

• פותח/ת השרשור
תקנו אותי אם אני טועה, אבל למשל חברת החשמל בישראל שולט בעיקרון ב 100% על...החמשל (?) בישראל. אז למה הם צריכים פירסומות ? (כמו ששלום אסייג אמר באחד הסטנדאפים שלו " מה הם מפחדים שנעבור לבטריות?").
הפירסומות שלהם בדרך כלל מתמקדות בחיסכון בחשמל, כי הם לא יכולים לעמוד בעומסים.
בנוסף, חברת החשמל יצאה עם פיילוט של אינטרנט מהיר על גבי רשת החשמל (או משה וכזה), לכן היא הולכת להיות חלק משוק "גדול" שיש לה שם מתחרים (בזק והוט).

חחחח איזה שפיץ=] הינה קצת הוכחה לרושם ראשוני למרות שגם אם הלוק הראשוני שלו ,עם קצת דיבור טוב הוא היה יכול לארגן את הבחורה בלי אוטו ובלי החליפה שלבש

מה חדש? נשים באופן טבעי נמשכות לכסף ולגברים מבוססים, ממש ברמה היצרית.

נכון בחלקו
לא רק נשים תופסות מאנשים עם כסף. רוב האנשים הם ככה וזה מגעיל ומעצבן.
היה לי מקרה לפניי כמה ימים, קצת יותר משבוע.
הייתי בחנות שלי ותפסתי משמרת, ונכנס לקוח וביקש קפה.
בזמן שהכנתי לו התחלנו לדבר.
דיברנו קצת על כסף, סיפרתי לו והראתי לו דברים מעניינים שקשורים לשטרות.
והוא שאל אותי מאיפה אני יודעת את כל הדברים האלה על כסף.
אמרתי לו (לא בהתנשאות או ברמיזה על משהו*) שמשום מה בכל מה שקשור לכסף אני טובה ויש לי זיכרון טוב.
אז הוא אמר לי בליגלוג "ותראי איפה את עובדת"
נתפסתי על המקרה הזה כל השבוע כי באמת לקחתי את זה רע, בן אדם מזלזל כי כביכול בגלל מקום העבודה שלי.
חתיכת אידיוט פשוט
אותי חינכו שכל עבודה מכבדת את בעליה ושופטים בן אדם אם הוא מסוגל להסתכל לך בעיניים.
😣

אני לא טורחת להגיד את זה לאף אחד, אפילו העובדים שלי לא יודעים שזה המקום שלי והם חושבים שאני סתם עובדת שנתנו לה תפקיד של מנהל.
לפעמים אני מנסה את המשחק הזה של לפניי ואחרי שידעת שאני הבעלים וזה משעשע למדי.
לפעמים שאני עובדת עם ספקים הם חושבים אותו דבר, שאני סתם אחת מהעובדים והם מנסים לסובב אותי וזה גם מצחיק.
בקיצור למדתי דבר אחד חשוב בחיים, אתה מגלה פרצופים אמיתיים כשחושבים שאתה אהבל או אפס.

זאת פרסומת טובה מאוד!! עובדה שמדברים עלייה אני הולך להביא את זה כדוגמא לפרסומת סמוייה מוצלחת בשיעור יזמות

חברת החשמל היא כישלון כל כך גדול שהפרסומת שלה זה בעצם "בבקשה, תשתמשו בפחות חשמל, אנחנו לא עומדים בעומס".

זה בלועזית אז אפשר גם ככה וגם ככה

👑

בהתחשב בכך שרשום שאת בת 23, להיות בעל בית קפה.. (אני לא בקיא בכל נושא הזיכיונות למשל עם קפה גרג או מנדרין) זה השקעה ראשונית מאוד גדולה+ צורך בידע עסקי

סתם, תוהה, מאיפה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית