הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תכנית AB חדשה. מסה

• פותח/ת השרשור Shinar
  • פורסם בתאריך

Shinar

משתמש מתחיל
45
0
נק' מוניטין:
0
45
0
אני בן 17, 1.88 מטר, שוקל 72+-, מתאמן 8 חודשים פחות או יותר.
טוב אז בחודשים הראשונים עשיתי SS (חודשיים) אבל במכון לא מרשים לעשות סקוואט ודדליפטים אז לא נתנו לי יותר.
עד עכשיו עשיתי מאתר קילוגרם את התכנית AB למסה ואני מרגיש שאני הפסקתי להתקדם... בעיקר בחזה. (הגעתי ל72 קילו ל6 חזרות)
הלכתי היום למאמן לעשות תכנית וזה מה שהוא עשה לי :
A
חזה :
1) בנצ' פרס 4 סטים 10,8,8,6.
2) פרפר במכונה 3 סטים 12 חזרות.
3) מקבילים רחב עם משקולת 4 סטים 10,8,8,6.

רגליים ביינתים אני לא עושה למה נפצעתי במשחק כדורסל בברך וקרוב לוודאי שיש לי קרע במיניסקוס ובאחת הרצועות בצד. רצועה קולקטיבית אני חושב. אז עד שאני לא עושה צילום אם אר איי אני מעדיף לא לאמץ את הרגל.

יד אחורית :
1) לחיצה צרפתית 4 סטים 10,8,8,6.
2) מקיבילים צר עם משקולת 4 סטים 12 חזרות.

בטן אני משנה מאימון לאימון.

B

גב :
1) פולי עליון עם מוט ישר 4 סטים 10,8,8,6.
2) פול אובר עם משקולת 3 סטים 12 חזרות.
3) חתירה במכונה 3 סטים 12 חזרות.

כתפיים :
1) ארנולד עם משקולות יד 4 סטים 10,8,8,6.
2) הרחקה אופקית בשכיבה על הבטן עם משקולות יד 4 סטים 12 חזרות.

יד קידמית :
1) כפיפת מרפקים בעמידה עם מוט W 4 סטים 10,8,8,6.
2) בישיבה בספת W יד יד עם משקולת 4 סטים 12 חזרות.

ופשיטת גב 3 סטים 12 חזרות.

אני חושב שהוא עשה לי חרא תכנית אבל אני לא באמת מבין כמו רוב האנשים פה.
המטרה שלי זה להגיע למשקל 90 קילו ככה... לפני שנרשמתי למכון שקלתי 62 ככה שעליתי יפה עם הSS אבל לא נותנים לי לעשות תכניות עם סקוואט ודדליפט.
אני מקווה שתעזרו לי לעשות תכנית חדשה או לשפר את זו או להגיד לי לעשות איזו שהיא תכנית של איזה מישהוא.
תודה לכל העוזרים 😃

• פותח/ת השרשור
אין לי לאן זה המקום היחיד שקרוב אלי ורוב השבוע יש לי אימונים ככה שאין לי הרבה זמן לנסוע למקומות.
המכון הזה הוא 5 דקות מהבית שלי.

לא יודע מה להגיד לך התוכנית שהביאו לך לא משהו ביכלל ותתעקש על הSS מה זה השטויות האלה לא מרשים

• פותח/ת השרשור
בסדר אני אתעקש אבל עכשיו אני לא יכול לעשות הרבה תרגילים מהתכנית אני לא יכול ליישר את הרגל עד הסוף וגם לא לקפל אז עד שאני לא עושה צילום אם אר איי ואדע כמה זמן אני אשאר פצוע אני לא עושה רגליים.
בקשר לגוף עליון אתה לא יכול לעזור לי לעשות תכנית או להביא לי תכנית טובה שאני יעשה או משהוא ?
או שלפי דעתך להמשיך עם התכנית מהאתר קילוגרם?

נערך לאחרונה:
לא הייתי ממליץ על סקוואט ודדליפט עם פציעות ברגליים ותשתדל לא להעמיס יותר מידי כי הרגליים אחרי הכל מחזיקות את הכל ואם יש לך קצת בעיות ברגליים זה יכול ליצור קצת עומס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית