הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ זוקפי גו בסקוואט סמית

• פותח/ת השרשור ask
  • פורסם בתאריך

ask

משתמש מתחיל
21
0
נק' מוניטין:
0
21
0
שלום
דבר ראשון אני חייב להגיד שאני יודע שסמית זה חרא של דבר
זה לא עובד על שרירים מייצבים וזה חרא!
המאמן בחדר כושר לא נותן לי לעשות סקוואט עדיין, הוא אומר אעשה סמיט בערך חודשיים שלוש [אחרת הוא יגיד להורים, שאני לא מקשיב מסכן את עצמי וכל מיני סנקציות כאלה ואחרות....]
בקיצור אני עושה את הסקוואט בסמית'
ואני מעדיף לעשות סמית' ולא כלום כי חובה לעבוד על רגליים [מבחינתי, ואני בטוח גם מבחינתכם]
עכשיו כשאני עושה את הסקוואט בסמיט אני פשוט מרגיש לחץ בגב
חשוב לציין שהעלתי משקל שהוא כנראה כבד לי
אני לא מרגיש לחץ של כאב או משהו כזה, זה לחץ בזוקפים
זה מרגיש לי כאילו הם עובדים חזק
רציתי לדעת, זה הגיוני? שאני מרגיש את הזוקפים?
תודה
ובבקשה אל תעשו לי הרצאות, אני יודע שזה זבל, אבל זה עדיף על פני רגליים דקות ובפיגור משאר הגוף

גם אני כמוך התחלתי עם סקוואט בסמית'.. לקח לי 3 חודשים להסתדר על הטכניקה של סקוואט חופשי
אחרי שהתרגלתי לסמית', וזה עוד בלי קשר לזה שנתקעתי עם רגליים חזקות בהרבה יחסית למייצבים.

אני לא מתכוון להגיד לך מה לעשות, כי אין לי ממש מושג, אבל מה שאני יכול להגיד לך זה להתרחק מהסמית'.

למה אתה חושב שאי אפשר לפתח רגליים בלי סקוואט ? אפשר ועוד איך
סקוואט זה לא חובה, אם לא תעשה לא יהיה לך רגליים - זה לא נכון, אבל זה "מלך" התרגילים .. כן, שתורם המון

בכל מקרה
בן כמה אתה שהוא אומר לך דבר כזה שהוא ילשין להורים ?! ו.. המאמן הזה תמיד במשמרת? :/ מקסימום תעשה סקוואט שהוא לא נמצא..

• פותח/ת השרשור
זה המכון היחידי באזור :S
ואני לא מתכוון לריב איתו :S
הוא אמר לי שהו יתן לי לעשות סקוואט רק אחרי שאחזק את הרגליים בסמית [ה' יודע למה]
ואין LEG PRESS
:🙁
בכל מקרה
הגיוני שאני מרגיש את הזוקפים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית